AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Anisiap, ce sa intamplat, astept sa ne dai de
stire, Sper sa fie o stire buna.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

nu s a intamplat nik s a amanat pt 28 pt o comisie speciala cu procurori
mai nou mi a facut plangere penala ca eu am snopit copilul si sufera de o boala dermatologica dar na sa vad cine ii ia in seama toate aberatiile
azi ma duc la scoala sa iau dovezi ca a fost la scoala TUD PT CA EX NEAGA TOT si ma acuza ca nu l am dat defapt la scoala ca toate actele mele sunt false desi sunt legalizate
exista o boala psihica pt asta macar sa stiu si yo?in rest astept si ma chinui da asta e alta poveste

mama l a vazut un pic in fata blocului dar nu a putut mai mult pt ca l au bagat repede in casa si nu raspund nici la telefon off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by anisiap

nu s a intamplat nik s a amanat pt 28 pt o comisie speciala cu procurori
mai nou mi a facut plangere penala ca eu am snopit copilul si sufera de o boala dermatologica dar na sa vad cine ii ia in seama toate aberatiile
azi ma duc la scoala sa iau dovezi ca a fost la scoala TUD PT CA EX NEAGA TOT si ma acuza ca nu l am dat defapt la scoala ca toate actele mele sunt false desi sunt legalizate
exista o boala psihica pt asta macar sa stiu si yo?in rest astept si ma chinui da asta e alta poveste

mama l a vazut un pic in fata blocului dar nu a putut mai mult pt ca l au bagat repede in casa si nu raspund nici la telefon off

Stii ce nu inteleg eu? Este normal si legal ca el sa-ti interzica accesul la copil? Tie sau bunicii copilului? Ok, l-a luat cu forta si-l tine la el, insa daca tu sau mama ta te duci sa vezi copilul e normal sa-ti interzica? E normal ca pe perioada procesului sa nu-ti dea voie sa vezi copilul????
Si nu mai inteleg un lucru: de ce pe parcursul procesului (care, fie vb intre noi, poate dura chiar si ani de zile), Tudor nu sta cu tine ci cu ala?
Ti-am citi povestea de la inceput, sa-ti dea Dumnezeu tarie sa treci prin toata tragedia asta si sa ai din nou copilul langa tine.

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Nu are cum sa stea cu ea pentru ca momentan ea este in Frantza si asa cum am mai spus ea nu poate scoate copilul din tzara8in scopul stabilirii permanente in frantza)fara acordul tatalui!

Daca ea ar fi stat in romania cred ca ar fi avut tot sprijinul celor de la Protectzia copilului sa-si ia copilul pe perioada procesului!

Mergi la inceput

Corect, nu poate scoate copilul din tara in vederea stabilirii in Franta fara acordul tatalui. Dar poate exista un artificiu, ceva, prin care sa ceara copilul la ea pentru 1 luna, 2 luni sa zicem, intr-o vacanta. Asa cum tatal are dreptul sa tina copilul la el, asa si mama are drepturi egale sa aiba si ea acces la copil, sub o forma sau alta.
Sau Anisiap daca ar veni in tara sa stea la mama ei pentru 1 luna, sa zicem, nu ar avea dreptul sa tina copilul la ea? Cine ar impiedica-o si pe ce motive?
Gata, am reformulat.

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

Corect, nu poate scoate copilul din tara in vederea stabilirii in Franta fara acordul tatalui. Dar poate exista un artificiu, ceva, prin care sa ceara copilul la ea pentru 1 luna, 2 luni sa zicem, intr-o vacanta. Asa cum tatal are dreptul sa tina copilul la el, asa si mama are drepturi egale sa aiba si ea acces la copil, sub o forma sau alta.
Sau Anisiap daca ar veni in tara sa stea la mama ei pentru 1 luna, sa zicem, nu ar avea dreptul sa tina copilul la ea? Cine ar impiedica-o si pe ce motive?
Gata, am reformulat.

Elle

banuiesc ca si prima oara a facut la fel...a cerut sa plece cu copilu in franta 1-2 luni..si nu a mai venit cu el inapoi. si brutalul de tata a plecat sa-l aduca cu forta...si sa lase justitia sa judece cazul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by Elle_seb

Gata, am reformulat.

Elle

banuiesc ca si prima oara a facut la fel...a cerut sa plece cu copilu in franta 1-2 luni..si nu a mai venit cu el inapoi. si brutalul de tata a plecat sa-l aduca cu forta...si sa lase justitia sa judece cazul.

Stii care-i paradoxul legilor junglei justitiei romanesti? Ca pe perioada divortului nu zice nici o lege unde-i locul copilului in toata ecuatia asta. Pe asta s-a bazat si brutalul de tata (iar eu chiar o spun in sensul peiorativ) cand s-a dus acolo si l-a luat cu forta.
Cat drept are el la copil, tot atat are si ea. Intreb si io, daca legea nu l-a pedepsit pe el pentru asa o actiune vadit nascuta din interes si dragoste pentru copil, ea de ce nu poate solicita, pe cale legala, sa tina si ea copilul la ea? Oriunde, acolo sau in Romania.
E limpede ca parerea ta e ca a facut bine ce a facut tati, am inteles de la inceput asta.

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Dupa cum a actionat si actioneaza, eu sunt convinsa ca tatal a cerut ajutorul unui avocat inainte de a declansa tarasenia.
Probabil ca toate actiunile sale sunt ghidate de un avocat, si perfect legale.

Elle_seb, probabil ca Anisiap ar putea sa face ce zici tu (adica daca ipotetic ar putea locui in Romania cateva luni, sa ia copilul la ea). Dar eu am inteles ca are si servici, asa ca miscarea asta e cam greu de facut.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Dupa cum a actionat si actioneaza, eu sunt convinsa ca tatal a cerut ajutorul unui avocat inainte de a declansa tarasenia.
Probabil ca toate actiunile sale sunt ghidate de un avocat, si perfect legale.

Elle_seb, probabil ca Anisiap ar putea sa face ce zici tu (adica daca ipotetic ar putea locui in Romania cateva luni, sa ia copilul la ea). Dar eu am inteles ca are si servici, asa ca miscarea asta e cam greu de facut.

Adina + Olivia Q1.04

Probabil, insa eu daca as fi in situatia ei mi-as lua concediu de la serviciu si barbatelul de-o aripa si as veni in Romania pentru o perioada, tocmai ca sa pot petrece timp cu copilul meu.

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

poi eu ce credeti ca astept de trei termene de cand mi la au luat??procura prezidintiala pt incredintare de urgenta pe care ex o tot amana si pot sa scot copilul din tara cu semnatura presedintelui ca sa va lamuresc eu in tara asta sunt dor eu si "barbatelu"care munceste de dimineata pana seara iar eu cu serviciul meu acopar cheltuielile cu chiria daca l pierd serviciul am pierdut si mijlocul de trai atunci copilul nu mai poate sa mi fie incredintat ca sa intelegeti din banii pe care ii facem pe luna platesc 3 avocati un avocat in franta costa 800 de E o pagina de traducere legalizata 30 de E ce fac eu in romania de unde platesc eu toate astea ca sa mi castig copilul avocatii de acolo sunt si aia platiti si acolo se legalizeaza acte din franceza in romana si acolo se fac procuri in plus trebuie sa astept ancheta sociala facuta de tribunalul din franta daca crede cineva ca imi este usor se inseala nu pot intra la el in casa decat cu politia nu pot sa fiu singura cu tudor nici macar o secunda nu raspunde la telefon toate astea sunt consemnate si puse la dosar
fac tot ce pot sa mi dau foc in fata primariei nu pot asistenta sociala a facut un proces verbal care eu nu l am semnat si apare ca proba in dosar cu semnatura mea am contestat si asta si certificatul medico legal judecatoru nu a tinut cont de probele lui si asteapta anchetaaaaaa de aici ma repet totul merge deosebit de incet

Mergi la inceput