AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 24
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by anisiap
poi eu ce credeti ca astept de trei termene de cand mi la au luat??procura prezidintiala pt incredintare de urgenta pe care ex o tot amana si pot sa scot copilul din tara cu semnatura presedintelui ca sa va lamuresc eu in tara asta sunt dor eu si "barbatelu"care munceste de dimineata pana seara iar eu cu serviciul meu acopar cheltuielile cu chiria daca l pierd serviciul am pierdut si mijlocul de trai atunci copilul nu mai poate sa mi fie incredintat ca sa intelegeti din banii pe care ii facem pe luna platesc 3 avocati un avocat in franta costa 800 de E o pagina de traducere legalizata 30 de E ce fac eu in romania de unde platesc eu toate astea ca sa mi castig copilul avocatii de acolo sunt si aia platiti si acolo se legalizeaza acte din franceza in romana si acolo se fac procuri in plus trebuie sa astept ancheta sociala facuta de tribunalul din franta daca crede cineva ca imi este usor se inseala nu pot intra la el in casa decat cu politia nu pot sa fiu singura cu tudor nici macar o secunda nu raspunde la telefon toate astea sunt consemnate si puse la dosar
fac tot ce pot sa mi dau foc in fata primariei nu pot asistenta sociala a facut un proces verbal care eu nu l am semnat si apare ca proba in dosar cu semnatura mea am contestat si asta si certificatul medico legal judecatoru nu a tinut cont de probele lui si asteapta anchetaaaaaa de aici ma repet totul merge deosebit de incet
Scuze, anisiap, m-am exprimat cam din topor, nu ma intelege gresit. Intr-adevar, toate demersurile astea costa bani si nu putini. Imi trecuse prin cap ca daca ai fi pentru o perioada in Ro, ai putea sa tii copilul la tine, insa am omis nevoile financiare pentru tot procesul asta.
Sper din tot sufletul sa obtii acea procura prezidentiala pentru incredintare de urgenta a minorului si sa iei baietelul langa tine.
Elle
Guestus spune:
Da tu te-ai documentat....exista asa ceva..."procura presidentiala pt incredintare de urgenta si sa scoti copilul din tara"...ca avocatii astia nene pot sa-ti promita orice sa manince si gura lor o ciorba.
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Da tu te-ai documentat....exista asa ceva..."procura presidentiala pt incredintare de urgenta si sa scoti copilul din tara"...ca avocatii astia nene pot sa-ti promita orice sa manince si gura lor o ciorba.
Da, exista. Exista si procura prezidentiala de scos sotz bataus din casa. Am o prietena avocat care are pe rol un caz de genul asta.
Elle
jenn spune:
Ati uitat ca anisiap e gravida,nu se poate plimba toata ziua Franta -Romania...Si unii mai au si servicii,nu le cad bani din cer!
Giova spune:
of doamne, ce greu se misca totul.
Anisia ai grija de tine si de burtik, sper din tot sufletul sa se termine odata si sa-l ai pe Tudor langa tine. Nu-mi vine sa cred cum se pot falsifica si musamaliza o groaza de chestii.
e corupta de tot tara asta.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
amelie-chan spune:
Oare pana cand o sa se tot amane aceasta ancheta in Franta??!!!
Nu stiu ce sa-ti mai zic anisiap dar trebuie sa speri si sa
crezi in tine , si mai sper sa fie asta ultima data cand se
amana. Bafta, fetita si ai grija de bebicu din burtica.
amyarabella spune:
Simt nevoia sa te incurajez zi de zi ,citesc fiecare postare noua si ma rog sa vad o data negru pe alb :``Tudor este la mine !!!``
Iti doresc multa ,multa FORTA in continuare si SANATATE !!!
Nici nu mai vreau sa comentez ce abereaza uni pe aici sper ca u sa nu bagi in seama vb urate si sa nu te enervezi si din cauza celor ce nu au inima si posteaza aberati !
Lupta in continuare si Bunul Dumezeu o sa te ajute !!!
http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=f01ccec2.pbw
Mami Amy & bebe Stefan
anisiap spune:
nici o noutate saptamana trecuta s a amanat pt saptamana asta maine pt ca nu avea aparatorul prezent o mare varza si nik concret oricum sa mi zica si mie cineva cat se poate amana o odonanta prezidintiala ca maine e al patrulea tremen ;;;;;; sunt dezamagita de justitia romana si posta franceza