LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (278)
Raspunsuri - Pagina 9
Ursoaica spune:
Buna ziua
Dintr-un singur motiv nu renunt la Bucuresti: GAMA LARGA DE SPITALE SI CLINICI PRIVATE DIN CARE POTI ALEGE CAND TE DOARE MAI RAU!
Acum revenind la mica mea problema pe langa a le voastre (copii raciti, ceea ce nu imi place deloc sa aud ca avem copii bolnavi) am si eu nevoie de ajutorul vostru: nu cunosc medic dermatolog pediatru sau nu, important este sa aiba rabdare sa o controleze pe Raisa.
Asadar, recomandati-mi va rog frumos si mie un dr dermatolog bun ... in Bucuresti.
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Giova spune:
Bai pe tampla imi arata 37, 8, in ureche 38,7. naiba sa le ia de termometre electrice, ca tare ma incurca.
Asa ca Oana vezi de care cumperi. eu tot pe clasic as ramane, daca nu ar trebui sa il bag in fundulet.
Anca ma bucur ca broscuta e dezv. normal si are tot ce-i trebuie.
Maraki misto ca aveti casa la Snagov, o fi ea veche, dar pamantul costa o groaza.
Bumbi unde sa merg, ca nu e nimeni, numai de la ora 14.
acum il bag la somn, ii dau panadol si astept sa sun si sa ma rog de aia sa ma primeasca. altceva nu pot face. La dr. noastra nu mai merg, ca vad ca e tampita si la urgente nu m-as duce, ca mi-e groaza de ce dobitoace dau.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Ursoaica aici ai dreptate cu spitalele insa mai bine lipsa de ele.Eu nu cunosc medici pe aici deci pe acolo nici gand, asa ca nu pot sa te ajut nici macar cu o parere. Am vazut pozele cu Raisa , e tare dulce si a crescut mult.
Giova pai e cam mare diferenta intre temperaturi. Dc il bagai in fund cine stie ce mai arata. Vezi si tu cum se simte dupa ce doarme si decizi atunci.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Ana_m spune:
Fac si eu o pauza de cules capsuni , sa va zic caci Clara pare ca e ceva mai bine , nu mai are decat f putin febra . Nu stiu ce e asta la ea , ca o ia asa brusc si o lasa tot asa . Oricum deseara mergem pana la pediatra sa vedem ce zice .
Bumbi , Sebi papa si pt Clara , bravo lui
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Ursoaica spune:
Fetelor voua cum va merge forumul? caci mie imi merge ca un kkt.
Are atatea poze ca nu apuca sa le incarce pe toate si se blocheaza ... ar trebui sa mai puna cateva chiar mai sclipitoare ca sa nu il mai acceseze deloc .
Ursoaica spune:
Despre Raisa ... mmm
Este cumite, papa bine, racita inca nu este sper sa nu ia vreo raceala de la spital cand o sa mergem.
Vorbeste cat sa o intelegem noi ... ma distreaza tare cand intreaba cei care vin la noi "ce zice?" ...
Nu am mai cantarit-o sau masurat-o.
Nu exceleaza in desteptaciune dar este o sportiva buna ... suntem uimiti cand face cate o figura si ne intrebam pe asta unde a mai vazut-o?
Il chinuie rau pe Matrix ... adica mai nou se alearga unul pe altul prin casa ...
Papa singura daca o las.
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Ana_m
Fac si eu o pauza de cules capsuni , sa va zic caci Clara pare ca e ceva mai bine , nu mai are decat f putin febra . Nu stiu ce e asta la ea , ca o ia asa brusc si o lasa tot asa . Oricum deseara mergem pana la pediatra sa vedem ce zice .
Bumbi , Sebi papa si pt Clara , bravo lui
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
ne bucuram ca e mai bine clarita...baga multa vit. c in ea....normal ca trebuie sa mananace mai bine ca ea...nu trebuie sa intretina familisa? sa aiba forte??? ce drag imi mai e de nora mea!!!offf-offf-offf!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by acina
Acum sa trec la lucruri mai serioase.
Azi am fost la eco morfologica si
concluzii, broscuta din burtica e bine dezvoltata are 435 g , are 2ochi, 2urechi , nasuc, gurita, 2 manute , 2 picioruse si o pasarica.mi-a mai confirmat si Dl Dr ca e fetita.
Creierasul dezvoltat bine, inimioara bine, lichid amniotic in cantitate normala.deci este perfectaaaaaaa.
Nu a vrut sa se miste s-o vedem in actiune , ca ii era tare somnica.Statea cu capusorul de peretele uterului lui mami si manutele incrucisate.singura chestie deosebita pe care a facut-o a fost sa inghita lichid si sa bage degetelul in gura.
Deci m-am laudat cu broscuta de fimea.
Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
ce emotii unice!!! cand imi aduc si eu aminte...imi iau cutiuta cu echo, cu dvd-uri, cu testele, cu brataricile din spital, cu buricutele...si imi dau lacrimile.
anca sarcina usoara in continuare!!
eu cu bebe la papica si ce credeti ca facea sebi? ma miram eu cum de nu se mai aude borborosind....era plin pe fata de crema..desfacuse cutia si....
irina, o sa-l filmez maine la masa de pranz cu paiu'
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
Ursu nici eu nu te pot ajuta, poate apare vreo bucuresteanca. Sigur stie Acina, ca a avut probleme cu nepotica ei.
Dr. buni sunt si in Tm, nu se compara cu Bucurestiul, dar decat sa fii fost in Alba iulia...
Oricum, vorba irinei mai bine sa nu avem nevoie de ei.
Ana ma bucur ca si-a mai revenit blondina. uite asa l-a apucat si pe marco. l-o fi intors raceala, caci am iesit ieri cu el...naiba mai stie.
a adormit piticul meu, sa vedem daca scade de la panadol.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)