LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (278)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

marco incepe sa arda. si nu a mancat nimic, doar supa a baut-o.
e clar ca nu sunt maselele, ci vreun virus nenorocit, care-si face aparitia dupa atatea zile.
of...sper sa ma primeasca dr., sa nu aibe multi programati.

Ioana si noi le zicem la bucuresteni Mitici.
maraki eu nu stiu cum li se spune la provinciali. irina a zis ca stie, si uite ca nu mai zice nimic.
deci nici Angelos nu a papat nimic? de ce?
Oachi insanatosire grabnica lui razvan. esti cu el acasa?
marco deschide guritza, scoate limba, dar nu vad eu prea bine. Mie nu m-i s-a parut rosu, dar la cat am vazut....si la ce experienta am....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Oachi sanatate la Razvanel.Poate ca dc se simte mai bine acum inseamna ca mergeti spre bine.
Giova fugi la medic nu mai sta.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Al meu nu stiu de ce nu mananca, are toane ca in rest este activ si se joaca.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Da, sunt acasa cu el. Parca e mai bine, dar vad eu cind il culc ca ii pun termometrul. Ma enerveaza ca trebuie sa-i scot pampersul, iar noaptea e mai greu ca se trezeste. Cred ca-mi iau un termometru de timpla, sau asa ceva. Daca voi gasi in satul asta in care ne aflam.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

noi am mancat de pranz ciorbita...tot cu paiul. acum este in sufra pe canapea, i-am taiat pieptul de pui bucatele mici sa manance singurel si deseneaza pe tablita magnetica. ma duc sa-i pregatesc ceaiul de catina si...revin.

duamna maraki sa inteleg ca aveti casa la snagov? cred ca daca ai vrea sa o vinzi ai lua ceva bani frumusei pe ea. esti vecina deci si cu fam. columbeanu...

oachi multa sanatate lui razvanel...

vad ca la toti spiridusii, asa incepe viroza asta...febra mare, tuse...

giova du-te la dr. poaate nu este inca coada, avand in vedere ca incep la 14. multa bafta.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetelor,
hai ca ati mai gasit voi un subiect de discutie cu Bucurestiul, provincialii si alte alea legate de asta.
Sincera sa fiu in fiecare zi imi zice Dan sa ne mutam in alt oras...Eu m-as muta intr-un oras mai mic, cum ar fi Resita sau, Arad, chiar si Timisoara desi e inplina dezvoltare si nu se mai poate numi mic, decat comparativ cu Bucurestiul, dar ma gandesc ca toata viata, serviciul casa, le avem aici ma cam opresc .Incercam doar s ane indepartam catputem de aglomeratia orasului, de aia vrem sa ne facem casa in afara lui, sa dea DD sa putem s ane crestem copii intr-un mediu mai putin murdar si mai putin ostil .
Asa ca Bumbi aveti mare curaj sa plecati dintr-un loc al vostru pt ceva necunoscut, macar voi plecati oarecum asigurati, sotul va lucra aici bine...
Acum sa trec la lucruri mai serioase.
Azi am fost la eco morfologica si

concluzii, broscuta din burtica e bine dezvoltata are 435 g , are 2ochi, 2urechi , nasuc, gurita, 2 manute , 2 picioruse si o pasarica.mi-a mai confirmat si Dl Dr ca e fetita.
Creierasul dezvoltat bine, inimioara bine, lichid amniotic in cantitate normala.deci este perfectaaaaaaa.
Nu a vrut sa se miste s-o vedem in actiune , ca ii era tare somnica.Statea cu capusorul de peretele uterului lui mami si manutele incrucisate.singura chestie deosebita pe care a facut-o a fost sa inghita lichid si sa bage degetelul in gura.
Deci m-am laudat cu broscuta de fimea.

Ana succes cu acomodarea lui Tibi la gradi.
Giova, Oachi pupicei la bolnaviori.
Ana_m ce face Clara?Nu ai inceput tratamentul homeopat pt dermatita?Ei ii mergea bine atunci nu ?
Pupici tuturor,
revin.

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oachi_79
Daca voi gasi in satul asta in care ne aflam.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

noi suntem la comuna...hi-hi-hi!!!

bai fetelor, noi glumim acuma, da? no ofense!d

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bumbi as fi vrut eu sa fie asa cum crezi Este o amarata de casa veche, Stefan Iordache sta si el peste strada, de foarte mult timp Daca am vinde, am scoate bani buni dar....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

....macar pe teren si tot ar fii ffff multi bani. ce supraf ai? mai ai frati/surori? ce te retine? cu cat mai e mp la snagov?

ma duc si eu sa hranesc si sa giugiulesc un bebic scump foc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Oachi dc nu gasesti ia de pe net, dar cred ca dc nu gasestiin farmacie pot sa iti faca comanda.
Bumbita fa o poza cand papa ciorbita cu paiul.
Acina bravo pt broscuta ta.Uite deja ai ajuns la jumatatea sarcinii , mai ai putin si gata iti tii printesa in brate.
Normal ca glumim...si na...dc voi va plangeti de comuna si sat, atunci eu sunt pe...camp.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput