LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (278)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bai a fost o gluma dar acum dc am fi corecti ia spuneti cum numesc bucurestenii provincialii?
Giova sanatate la Marcolino!
Ana cum se mai simte Clara?
Cosmi nu a fost intentia sa o nimeresc, eu vb la general.
Bumbita deci iar ati mancat bine

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

irino zi cum numesc bucurestenii pe cei din afara?
sper sa nu ajungem sa ne certam si pe tema asta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Am uitat de Tiberiu sa il felicit ca merge la gradi. Zi-ne mai multe , unde cum , cat te costa , ce conditii sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Neata pe la amiaza!
Razvan a facut aseara la 8 39 cu 3 in fund; fuga frectie si supozitor si a scazut. Dimineata la 5 avea iar 38 cu 8. Of, ca m-am saturat. S-a trezit la 9, daca nu prea a dormit toata noaptea. Acum dimineata avea 37 cu 7. Sper sa nu mai creasca. Nici nu ma lasa sa ma uit in git, barbata-miu nu are curaj sa-l tina, asa ca trebuie sa ma chinui eu. Acum e bine, e vioi, n-are nici o treaba, a cerut pozele cu el si povesteste ce vede pe acolo.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

da, ana , ia zii, cum se mai simte nora. apropos, va rog sa faceti mentiunea pe prima pagina, conform certificatului de casatorie virtual. multumesc.

pielea o mai mananca? eu stiu o prietena care patea acelasi lucru cu baiatu si ii daea cu crema de galbenele si cu hidrocortizom.

dimineata si seara sunt f multumita cum mananca, in schimb la pranza e jaleee, rugaminti, pacaleli etc.

eu nu mai comentez nimicuta despre bucuresteni...sunt oameni si oameni, spini printre flori. mi-am spus si eu punctul de vedere. si tot parerea mea este ca provincialii bucurenizati care raman si mai si reusesc in bucuresti sunt creme de la creme .

de ex, prietenii de care v-am zis, sunt din cv, au ajuns prin interviu la bcr centrala si acum ea este sefa la un departament, iar el este fff bine. deci singuri s-au descurcat poate mai bine daca s-ar fii nascut in bucuresti. lucru care de altfel le-a adus si foarte multe antipatii din partea colegilor. si exemplele sunt sigura ca sunt mai multe.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by d_melli

Cosmi am crezut ca nu esti ranchiunoasa...dar in fine pt placerea ta am sa sterg ce am scris de bucuresteni ca stiu ca sunt mai sernsibili mai ales atunci de cand s-a umplut orasul lor cu ''taranii'' din provincie.

Ce mesaj ai avut? am ratat.....faza cu provincialii transformati in bucuresteni, asta se intampla pe vremea cand erau parintii mei tineri.Acum deja nu se mai pune, de la generatia mea incoace, sant bucuresteni nascuti/crescuti acolo Tata e bucurestean, mama a venit de mica din Snagov( avem casa chiar langa Stefan Iordache ) Eu sant sotto bucuresteanca Oricum cei de la mare, munte, Timisoara nu sant considerati tarani. Adevarul este ca si provincialii sant altfel in Bucuresti, venise o studenta din Sighisoara si tare rusinoasa parea.

fii-miu nu a mancat nimic, vedem la pranz....i-am tras Maria Mirabela si are succes

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Provinciali...pai sa zica ei , ce stiu eu
Cum mai sa ne certam? Pai nu avem de ce.
Eu ma chinui sa imi scot cursul pentru examenul de sambata dimineata.Nu am mai dat un exqamen de 8 ani de cand am terminat fac, cine stie ce fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova m.ai facut curioasa: cum sant numiti aia de afara de bucuresteni? Eu stiu ca diaspora. Sa nu spui acum de capsunari. Parca am spune bancuri, asa suna merg sa strang prin casa.....sanatate lui Marcolino, zi si mie ce a spus dr. ca ma contraziceam cu socrosenii ca vezi Doamne Angelo poate a facut febra 39 de la masele. Asa ceva nu cred, stiu ca cel mult ar ajunge febra la 38 si mai stiu ca sant foarte sensibili in perioada iesirii de masele si pot lua foarte usor virusi. Cam asta stiu ca ar fi explicatia.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

La noi li se zice MITICI........cred ca la asta se referea Irina.

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Maraki nu Giova a deschis discutia cu provincialii. Iar diaspora se refera la comunitatile din afara tarii. Provincialii sunt cei care isi au originile in provincie.
aaaaaaaaa...acum m-am prins...tu te refereai la cei de afara...buna faza cu capsunarii...in ultimul timp nu am mai auzit expresia, cred ca s-au plictisit de ea sau nu mai sunt capsuni
Pe mine m-au secat tot timpul diferentele astea gen provincial , capitalist, capsunar , tractorist. Si ma seaca rau.Discriminarea in general.

Mergi la inceput