LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (278)
Raspunsuri - Pagina 6
d_melli spune:
Cosmi inca o data felicitari pentru Bianca dar si pentru tine ca mama!
Canda ai ratat o pizza?
Ana cum se simte printesa blonda? E mai bine?
Giova ce sa zic de endocrinolog...a zis 20 kg jos, mi-a dat sa fac analize dar erau vreo 90 de persoane la rand deci nu am mai stat si urmeaza sa revin cu rezultatele si sa imi faca si eco.
Haideti la cafea.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
bumbita spune:
merg sa-i pregatesc lui sebi micul dejun. tocmai s-a trezit.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
cosmi1975 spune:
BUMBI sa stii ca in buc rar mai gasesti bucuresteni get beget.....is provinciali cam toti asa ca asta cu bunul simt....nu se pune
d_melli spune:
Cosmi am crezut ca nu esti ranchiunoasa...dar in fine pt placerea ta am sa sterg ce am scris de bucuresteni ca stiu ca sunt mai sernsibili mai ales atunci de cand s-a umplut orasul lor cu ''taranii'' din provincie.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
Neatza!!!
Sper sa fie pt. voi buna, ca pt. noi..... am avut o noapte de cosmar.
se trezea , incepea sa tuseasca de ii venea sa vomite, iar la 6.30 dim. avea febra, catre 38. a scazut dupa nurofen, dar nu stiu ce o fi....maselele sau gatul?
Imediat sun la dr. mea preferata sa vedem cand ne programeaza.
Maine ar trebui sa-l duc la gradi, dar sper sa ne programeze azi, sa vad ce are.
Bumbi nu beau cafeaua fara tine, mi-am bagat aparatul in priza, astept sa se incalzeasca.
Irina ma gandeam ca fara analizele nu-tio face nimic. 20 in minus...apuca=te de treaba gagica!!!
Cosmi cam ai dreptate cu bucurestiul...e plin de provinciali.
revin dupa ce vb. la clinica.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
bumbita spune:
gata,un ou fiert si un actimel in care am pus si 3 ml de immunobaby. ii place mult sa puna el sare pe ou si are o tactica in a-l manca, in sensul ca nu musca din el, ci desface intai albusul, dupa care mananca galbenusul.
i-a luat mami un sirop - helmiflores- la recoamandarea dr. ei de fam ce contine vetrice, cimbru, pelin, macese si miere poliflora si care cica este excelent in urmatoarele paraziti intestinali, giardia, limbrici, oxiuri, anorexie. este bine de facut 2 cure pe an preventiv si regleaza f bine apetitul de mancare.
ce stiti de el?
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
La clinica e orara azi de la ora 14-20. sun dupa ora 14, sa dea DD sa gasesc liber pe azi.
M-am uitat la el in gat, nu se vede sa fie rosu, naiba mai stie.
Bine ca a baut lapticul in care i-am pus si miere.
Bumbi nu am auzit de siropul asta.
eu pt. tusea asta i-am luat Grindtus, vroiam Stodal, dar mi-au zis ca e mult mai bun asta. e italienesc, e din plante, miere. sa vedem daca isi merita banii, caci de duminica decand ii dau, tot asa tuseste, mai rar, dar la fel de rau.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
bumbita spune:
giova multa sanatate. eu cred ca este ceva in gat, faza incipienta...si lui sebi ii venea sa vomite si ne ducea de mana la baie si cand il intrebam unde il doare isi ducea manutele in capul pieptului.
poate iti dau sa-i faci un exudat ceva. nu-l mai duce la gradi...doftoriceste-l tu...cu cartofi rasi pusi intr-o batista inmuitata in spirt si pusa in jurul gatului. leacuri babesti, dar acre cateodata fac miracole.
cosmi1975 spune:
DMELLI nu stiu ce ti s a parut a suna a ranchiuna, darsa stii ca eu nu s bucuresteanca...tata i oltean mama ialomiteanca asa ca n ai nimerit o
Ana_m spune:
Buna dimineata ,
Ha , tarani , vai doamne, ma scuzati . Da Doamne cat mai repede sa impuna UE descentralizarea . Vedem noi atunci .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m