LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (278)
Raspunsuri - Pagina 10
oachi_79 spune:
L-am pus in pat, dar aud ca ma striga. Sper sa adoarma cit mai repede. Avea 37 cu 5 in fund. Sper sa nu mai creasca.Vedem noi diseara cum se comporta. El asa e tare vioi, n-are treaba. Sper sa-l pot duce miine la gradi, ca simte lipsa copiilor.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
Giova spune:
Dr. nu e la clinica azi. Mi-a facut programare pe maine dim. la ora 9. Mi-a zis sa nu-i dau Nurofen daca nu mananca, mai bine sa-i pun supozitor. of....sa speram ca nu ajung la urgente cu el.
Febra i-a mai scazut, oricum.
Oachi si marco e la fel de vioi si doamne cat a mai alergat prin casa si a mers pe masinutze. doar ca nu mananca. eu nu-l duc la gradi, trebuie sa sun si sa anunt. Sper ca pana luni sa il pun pe picioare.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
oachi_79 spune:
Nici eu nu-l duc la gradi daca mai face febra. Vad eu diseara si miine dimineata. Eu la peste 38 ii pun supozitor paracetamol, ca scade mai repede febra. Iar la peste 38 cu 8 novocalmin. SI i-am facut si frectie azi noapte. Si i-a scazut febra.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
acina spune:
Ursulina eu am fost cu nepotica mea la Dr Giurcaneanu, e medic f bun dar f greu prinzi o programare la el.El este la Bio medica.
Dermatolog pediatru la Euroclinic -Adriana Diaconeasa.
Dintre cei doi soramea are o parere mai buna despre Diaconeasa, i s-a parut ca stie mai multe despre dermatita Alexiei, era la curent cu ultimele cercetari in domeniu etc..Dar amnandoi sunt buni.Pupicei Raisei.
Irina
Bumbi multumesc iubita
Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
bumbita spune:
bee am citit la papanasi de sept-oct 2007 ce patirati cu razvanel...prin spitale. bine ca acum e mai bine. si si mai bine e ca papa si mai ales tzatzi. da' ana cum se simte? e bine? pupici de la noi si sa ne auzim cu bine.
oana si eu aplic acceasi strategie la variatiile de temperatura. novocalminul ultima data.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
canda_h spune:
Hello, hello
Mai am ajuns si la pizza aseara ... am luat de urgenta un taxi si cand am ajuns colegii aproape terminasera pizza Noroc ca mi-au comandat si mie asa ca nu am mai asteptat sa o faca
Giova vad ca Marco tot cu febra ... sper sa nu fie nimic grav. Sanatate la nazdravan! Poate ne organizam si mergem impreuna la ski la Muntele Mic (e relativ aproape ... 125 km pana la telescaun).
Oachi si voua multa sanatate ... fara febra ca sa mearga Razvanel la gradinita maine.
Vreau sa il inscriu si eu pe Filip la ceva gradi pentru la toamna, sau chiar pentru la anul cand face 3 ani. Am vazut cateva gradinite particulare super dragute, dar mi-as incerca norocul si la o gradinita de stat. Avem o gradinita in fata blocului si vreau sa vad daca mai sunt locuri. Cica soacra-mea o stie pe directoare
Angi de motanel (5.02.2006)
Giova spune:
i-a scazut febra momentan. mai vedem diseara.
insa...nu vrea sa bea nici laptele. nici apa, nici fresh de porto...nimic...doar siropurile.
Canda se urca cu telescaunul? si masina ramane in parcare? hai ca mai vedem noi, sa s einsanatoseasca piticul.
ma bucur ca ai ajuns la pizza. Filip a ramas cu tati acasa?
Poate data urmatoare iesi si cu noi timisorencele, la o pizza.am prostit-o si pe Ingrid si a venit si ea ultimele dati.
Ia arunca o privire la gradinita aia si zi-mi si mie parerea ta.
Ce alta gradinite particulare ai mai vazut?
Ursu ti-am zis eu ca Acina cunoaste.
eu am vasele de spalat, si am o lene.
In plus sunt varza si eu de racita. carantina e la noi.
ma pun sa sun la gradi, ca sa stie ca nu mergem sapt. asta.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
miraklucker spune:
Hai ca-mi bag si eu putin nasul nu de alta da am auzit pana aici ca ma striga Canda
Imi pare rau de atatia copilasi bolnavi.....sper sa se faca repede bine. Multi
bombonica felicitariiii!!! sarcina usoara si un bebe sanatos! Asa surpriza frumoasa..
Bumbita, trebuie sa recunosc ca te-ai intrecut pe tine insuti...si la scris si la continut. Felicitari sotului pentru job, si mult noroc in noul inceput......ti-am spus ca eu am doua prietene bune din Craiova???................cu una am copilarit practic toate vacantele imrepuna, nu am mai vazut-o de ani de zile noroc cu mess ca ne vorbim. E medic stomatolog in Craiova, si cealalta am cunoscut-o aici in Elvetia si cu ea ma mai vad din cand in cand.
..........hai sa va mai zic putin de noi. suntem bine. Saptamana trecuta au fost si ai mei putin bolnavi, nu au avut nimic in afara de febra. La David a durat acteva zile la fete numai 1. Acum sunt putin muciosi.
Aseara le-am facut clatite, David le-ar fi mancat pe toate, Daria a lins de pe una ciocolata si gata, iar piticu al mic a infulecat vreo 3 cu ciocolata si....keciup. In rest nu-i mai tace gura, ii copiaza intr-un totul pe cei mari, nu se lasa mai prejos decat ei. La capitolul olita nu stam prea bine. Spune, dar............numai dupa ce a facut. Cand din intamplare reuseste sa faca niste stropi si pe olita e mandra nevoie mare merge pe la toti sa le arate ce a facut ea.
Ma duc in pauza..........revin
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
d_melli spune:
Canda pai ce sa zic decat sa iti fie de bine pizza. Imie si mie o pofta dar cand ma gandesc ca trebuie sa ma apuc de slabit ciuciu.
Bumbita pai Bee povestise si la noi de Razvan si Anuska.
Giova pai e bine ca nu mai are Marco febra , mai lasa-l cu mancarea ca o sa manance el cand vrea.
Mai eu am scris azi si ieri cat nu am scris intr-un an zici ca sunt...
Hai ca ma apuc de treaba!Pupici la toate! Noi dupa munca mergem iar la centrul de joaca si iar si iar...uite unde se duc banii nostri.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
bumbita spune:
iri, sa ai grija pe la centru de joaca ca pot fii bolnavi pe acolo. nu vreau sa par...speriata de bombe, dar, la noi, am auzit cazuri in care exista parinti care isi vad copii bolnaviori tristi in casa si ii duc sa se distreze si ei.
stiu ca a scris bee zilele trecute despre ei, dar eu am citit azi de la papanasi ca au fost internati in spital cu razvanel.
mira ma uimesti cu cei trei copilasi ai tai....cred ca sunteti tare fericiti si impliniti. cred ca se golea farfuria cu clatite una doua, cum o luai din tigaie, cum nu mai era. trebuie sa fie tare multa distractie la voi in casa. cum o cheama pe doamna dr din cv? cunosc si eu o gramada de dr stomatolog...si la cum e lumea de mica....
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)