Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 12

sim_stoian spune:
Neata!
Maria, unde ai pus ? Nu am mai baut de secole, dar parca m-as baga la una mica.
Valentina, multa sanatate Alexandrei Offf, scapi de una si dai de alta.
Andreea_deea, si eu mananc de toate, adica: sarmale, salata boeuf, vraza, fasole, muraturi, etc. Numai cafea nu am baut, dar nu din cauza alaptatului ci pentru ca nu mai beau de ceva vreme de cand am avut o depresie nasoala.
Ligeea, bine ai revenit. sarbatoritilor zilei
E asa de frumos afara, abia astept sa ies din casa. Raportez un bebe cuminte, s-a trezit o singura data, a papat si a dormit in continuare pana pe la 8. Dupa aia papa si somn cu mami in pat.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Gabriela77 spune:
Valentina, sanatate multa puiului!
Ana, pupici capritei ragusite!
Roxule , te inteleg cu metroul, groaznic….Deci, zici ca si Andrei s- a strambat la combinatie? Incerc si azi…Sucul de mar simplu il adora si ea.
Myral, asa si Sara, vrea sa atinga obiectele din casa si daca pune mana pe ele e tare fericita…
Kriss, ce frumoasa ce printesa ta!
Rodica, dar Darius nu era promis Dariei? Ca asa parea din pozele alea....
Uram la Multi Ani sarbatoritilor nostri de azi!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

papanash spune:
buna dimineata si de la noi !
n-am prestat schimbul 3, a monopolizat tati calculatorul cateva ore, eu cu Andreiutz ne-am giugiulit si am povestit pana ne-a luat somnul....
ce vreme frumoasa e !!!!!
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

gabitz78 spune:
andreeadea - eu mananc orice inafara de citrice, ciocolata, varza si mazare.
vad ca nimeni nu vrea sa iasa cu mine!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

kriss79 spune:
si eu mananc orice, in afara de mazare, varza, fasole..si cam atat..bineinteles nu beau acidulate..
A mea e fascinata de tv..sta la tv si nu zice nici pas..nu e prea bine nu? e LCD..dar nu cred ca are mare importanta..
Avem 3 luni!!
Cristina

Sabina spune:
Ligeea, daca ti-ai luat www.ecophotoexplorers.com/images/cameraEquip/D200_lg.jpg" target="_blank">asta atunci 2 tigai lasotu ca a luat obiectiv third party, asa sa-i transmiti de la mine.
la asa scula...trebuia nikkor! un 18-70 e perfect, si un 50mm cu 1.4 diafragma pt portrete,
un zoom, cu cat e mai lung, cu atat e mai prost....vindetamronu ialuati nikkor,. lol
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Ligeea, daca ti-ai luat www.ecophotoexplorers.com/images/cameraEquip/D200_lg.jpg" target="_blank">asta atunci 2 tigai lasotu ca a luat obiectiv third party, asa sa-i transmiti de la mine.
la asa scula...trebuia nikkor! un 18-70 e perfect, si un 50mm cu 1.4 diafragma pt portrete,
un zoom, cu cat e mai lung, cu atat e mai prost....vindetamronu ialuati nikkor,. lol
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Aoleu, Sabinelu, ce posturi straine prinzi tu acolo

Sim, mami de

Povestioare

prisi spune:
si eu mananc aproape de toate, nu am mancat fasole si nu mai mananc castravete verdeca face Miru urat, inrest de toate si mai bag si cate o cana cu vin fiert ocazional si bere fara alcool
eu am reusit sa-mi fac o baie si sa-mi aranjez parul, bineinteles cu Miru in baie, dar am reusit
acum o sa ne pregatim sa iesim in parc, e asa frumos afara
pupicei la toata lumea
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)