Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

BUNA DIMINEATA!!!!!
Cecilia al meu a avut canalul lacrimal infundat. I-am facut desfundarea acum 2 sapt, si e totul ok. La noi nu se rezolva numai cu masaj asa ne-au zis cam 4 dr, deci am optat pt desfundare. Parerile sunt impartite, caci dc trece un an si nu faci desfundarea, apoi se face chiar o operatie pentru ca se osifica membrana! Noi avem ca oftalmolog pe Dragomir Mihaela - OFTA-PRO.
Teo Draga mea viata e frumusica daca vrei sa o vezi asa! Te inteleg perfect, eu am trecut printr-o stare de depresie intrapartum de credeam, ca nu o sa scap. Eu nu ti-as recomanda psihiatrul, mai bine un psiholog. Dc ajungi pe mana psihiatrilor in afara de somnifere, nu stiu alteceva!
Roxana Bafta in continuare cu examenele! Acum incep si eu! Eu sunt doar cu referate dar, parca nu mai am vlaga aia de a sta a lectura si a structura materialele. Nu stiu cum o voi scoate la capat, dar tb ca mi-e prea jena de profesor sa-l las asa dupa ce abia m-a acceptat, dar totodata mi-e jena sa fac si o lucrare de rahat si sa-mi rada toata hoarda profesorilor depasiti in fata. Se uita la tine de parca vrei sa le iei locul, ca na, ei trebuie sa fie ingropati de pe bancile facultati si apoi sa lase locul lui fisu sau ficasa...
EEEEEEEEEEE dar ce va intereseaza pre voi dragele mele astea! Mai bine va intreb: CARE STA PE LA STADIONUL NATIONAL????????? M-am plictisit sa ies singurica cu Cris! Dc ne vrea si pe noi cineva, noi suntem doritori!
Fetele, cine a folosit TRIXERA? este buna ca am dat si 50lei pe ea si parca nici un efect nu are pe bubitele lui cris!
Cris si Andreea va trimit besos!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Buna dimineta si de la mine

Sunt in ton cu soarele de azi adica desi am o gramada de treaba si de obicei sunt panicata de ideea ca nu termin , cu vremea asta splendida nu poti sa mai ai depresii . Daca mi-ar zice cde la meteo ca asa ramane si vine primavara zau ca nu mi-ar mai trebui nimic
Sunt tot in cautare de bona -il trimit pe sot sa dea anunturi , de maine incep sa vina iar muncitorii la ,,remedieri si in continuare mobila de bucatarie lasa de dorit .Sotul are examenele de master, e un balamuc desavarsit dar incerc sa nu le bag in seama ca altfel ajung sigur la buline

Raceala asta care ma bantuie deocamdata nu s-a mutat si la copii -dar la mine nu da semne de regres , am nasul infundat si plin de
muci .
In februarie-trebuie sa incep si activitatea , asa nu se mai poate eu cand stau acasa dupa cateva saptamani zici ca sunt ursoaica la hibernat-nu mai am chef de nimic decat de somn

Sabina , mi-am luat si eu ap. de fotografiat-Nikon F 200 cu obiectiv Tamron cu stabilizator optic -daca-ti spune ceva , mie nimic , al meu e cu pozele , oricum maine am sa postez si eu familionul ca sunt singura fara foto .
In rest la Munchen a fost super , -am stat si 3 zile la ski la Salzburg , iti vine sa emigrezi
Oameni politicosi , de cuvant , negociezi preturile si in magazine-noi am obtinut reducere si de la Media Markt-un fel de Altex\dar mai mare , de 10 % desi produsele erau deja scontate

Am gasit reprezentanta Jacuzzi , am vazut niste chestii care ne-au pus pe ganduri si la vara , daca materializez ideile , facem ,,baie si gradina japoneza .
Am inteles ca in vest e cam naspa cu vanzarile , toti se vaita ca sunt produse dar nu prea sunt cumparatori-am vazut preturile la Nurenberg la imobiliare sin am ramas paf-un ap. de 70 mp e cca 80.000 euro-acuma n-o fi el in centru dar oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

intreb si eu ca si andreea...
cine iese in kisseleff sau regina maria sau herastrau??????ca vrem si noi "colegi" de parc!!!!!!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Buna vorba Magda: Cind va e mai rau ginditi-va ca aveti ce e mai de pret in viata..e atit de greu sa apreciem ce avem, si atit de simplu sa ni se para mereu ca ne mai trebuie si aia si aia ....

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by bikmaria
trebui sa ma duc la sedinta la ALEX dupa ce termin serviciul

Mahhh.. ai de grija cu sedintele astea.. cine stie ce te mai pune sa faci...
Pana la urma cu omleta "calda ca se filmeaza" ce s-a intamplat dupa?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

nu ma speria ,ca ma gandesc de doua ori daca sa ma duc sau nu..
cu omleta ce sa se intample au mancat-o aia ,dupa ce au filmat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

fetelor plec cu TEO pe afara ,apoi la munca si apoi la sedinta
sa aveti o zi buna !
bucurati-va azi e PRIMAVARA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimineata...mamici de fetite luati aminte...declar un baietel super cuminte care tocmai s-a trezit... sta in patut si roade o manuta...si o lasa pe mama-sa sa intre pe forum...deci???????? cine se inscrie???

Valentina imi pare rau pentru bebe cu laringita...off...nu-mi vine sa-mi aduc aminte...Darius in 8 saptamani a facut vreo 4 ture de laringita...in primele am luat tratament...la ultima si cea mai urata...era sambata, doctora de familie nu-mi raspundea la tel...am sunat la clinica unde am nascut, am vb cu pediatru a zis ca neaparat sa-l duc la urgente...eram disperata...ce mai...a plans o zi intreaga intr-una...si nu exagerez...daca adormea 10 minute apoi iar plans...pe seara, cand mi-am facut bagajul pentru spital, mi-a adormit darius pana dimineata...mi-era mila sa-l trezesc sa-l duc la spital...pe dimineata ce sa vezi...baiatul meu ok...nici urma de raguseala...M-am bucurat ca nu am ajus in spital...nu de alta, da erau inca 100 de epidemii la sectia de copii... si de atunci am schimbat unele chestii...1)scos afara in fiecare zi, in afara de cand ploua sau e ceata.2) umidificatorul mereg cam 3 ore pe zi, de obicei dupa ce aerisesc...si de 2 lunmi nu am mai avut probleme...Domane fereste...sper sa scapati si voi...

Ana...multa sanatate piticilor tai...

Maria...unde-i aia?

ma duc s-o fac, ca n-o aflu nicaieri

pupici

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Andreea11, eu stau prin zona si ma plimb de obicei prin parcul 23.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Pai poate ne vedem eu astazi cred ca ies in jur de ora 13.
Dar nu stiu daca ajung in 23 ca am treaba pe la delfinu.
dar dc e poate vb pe mes.

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Andreea, ai acelasi ID pe mess?

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput