Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
kriss79 spune:
Buna dimineata
Va invit la un capucinno sau la o cafeluta dupa preferinte!
Myral, multumim de aprecieri!
Teo, iti doresc sa iti revii cat mai repede..uite o sa te inveseleasca!
Ligeea, bine ai revenit! ati fost cu Luca peste hotare? cum s-a comportat?
poate il dor gingiile de plange..ca la noi au inceput durerile de gingii!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Rox, 1 examen nu te doboara pe tinesucces in continuare!daca mai ai examene..
La noi e a doua noapte(s-a mai intamplat acum 3 seri)cand doarme de la 23-7 dim!
LA MULTE LUNITE Olivia Ioana, Cristian Nicolae,Vlad Matei SI Sonia!!!
O zi minunata!
La Iasi iar a iesit soarele..cu siguranta ca vom iesi la plimbarica la pranz!
Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mandarinutza spune:
A-alinta, la multi ani pentru mandra ta!
La multi ani si pentru Olivia de AlinkaV si Cristian Nicolae de Afibbe la implinirea a 5 lunite, Vlad de Isabeluta la implinirea a patru lunite si Sonia de Roxali la implinireaa 3 lunite!
Valentina si Ana, multa sanatate fetelor!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Kris, ce frumusete de fata ai!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
prisi spune:
buna dimineata,
eu sunt zombi, Miru s-a trezit de 4 ori peste noapte, nu mai stiu ce sa fac, oare nu se satura cu lapticul, ca de fiecare data a papat cate 15-20 de min
Maria pofta mare la cafea, i-ti tin si eu companie
Ana, Valentina multa sanatate bolnavioarelor
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
magdaz spune:
Ligeea, bine ai revenit !
a alinta, felicitari pentru puiut, dar de ce incepi cu cereale? Cu restul, tot ce ai zis sunt perfect de acord, dar daca are 8 kg la 62 de cm cred ca e din categoria "plinuti" la care nu se recomanda cereale pentru inceput.o masura -doua mai merg, dar o masa intreaga..Cel putin asa e aicic la noi, si e si logic.
Eu cred ca copiii au nevoie de cereale, dar cantitatea trebuie sa difere in functie de cit de grasi sunt.
Cu depresiile...eu mi-am bagat picioarele in greutate si dieta si bag centrum silver, am halit vreo 10 si deja ma simt alt om (psihic, ca fizic sunt..aceeasi dublu lat).
Pina acum n-am luat vitamine in viata mea, cu exceptia primei sarcini cind am luat materna si m-am jurat sa nu mai iau ca mi s-a parut ca au contribuitsubstantial la ingrasare. Insa...eu ma o istorie veche cu depresiile, iar ianuarie e o luna de cosmar pentru mine.am perioade bine stiute din an in care ma deprim, una incepe in ianuarie si culmineaza in martie( la mine daca vad soare pe cer imi creste tonusul 100%)-aici se acumuleaza prea mult intuneric si lipsa de vitamine; iar alta e in noiembrie.
Constat ca e o treaba raspindita totusi, vad ca suntem multe. Dar e de inteles, sunt atitia factori care concura: nesomn, izolare, monotonie, unele nu ne-am revenit si nu aratam asa cum am vrea, cele mai ambitioase (carieristele) au impresia ca nu vor mai recupera timpul "pierdut", la altii e prea multa munca, plus stresurile cotidiene....
Eu stiu cam care sunt remediile care merg la mine: soare, contacte sociale, ciocolata...uneori, in mod paradoxal, o alta sursa de stres care distrage atentia si te mobilizeaza din monotonie ( ex: o cearta usoara cu cineva, o mica viroza a copilului...)Sa nu se inteleaga ca imi place sa ma cert..., doamne fereste
Cind va e mai rau ginditi-va ca aveti ce e mai de pret in viata..e atit de greu sa apreciem ce avem, si atit de simplu sa ni se para mereu ca ne mai trebuie si aia si aia ....
carpatina spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
trebui sa ma duc la sedinta la ALEX dupa ce termin serviciul
Mahhh.. ai de grija cu sedintele astea.. cine stie ce te mai pune sa faci...
Pana la urma cu omleta "calda ca se filmeaza" ce s-a intamplat dupa?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
prisi spune:
Olivia Ioana de Alinkav, Cristian Nicolae de Afibbe, Vlad de Isabeluta si Sonia de Roxali
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Nu stiu ce are Bem-Bem ca de cateva zile urla intre 7-8 seara ci 10 de zici ca-l pui la frigare , nu-i intrii cu nimic in voie .
Cred ca vrea sa zica " De ce ne-am intorssssssssss???? "
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
Buna dimineata !
Vreau si eu o cafelutzaaaaaaa... Asa pofta mi-ati facut, cred ca imi fac si eu una si beau cateva guri.
Scriu acum un pic, ca doarme printzesa, azi noapte iar a avut program de discoteca intre 3,30 si 5. Deja m-am obisnuit, ce sa mai zic.
Uram La multi ani! sarbatoritilor de azi:
papanash maricel de 5 lunitze Cristian de afibebe
dulcetzica Olivia Ioana de alinkav
papanash dulce Vlad de isabeluta
dulcetzica scumpa Sonia de Ali
Sa va traiasca, sa creasca mari si sanatosi, norocosi si fericiti, iar voi sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
gabitz78 spune:
ziua buna si de la noi.
eu mai stau nitel, ii dau sa pape si apoi in parc cu noi! e asa frumos afara, am auzit ca de maine iar se strica vremea!asa ca sa profit cat se mai poate.
la multi ani sarbatoritilor de azi!
multa sanatate celor bolnaviori.
pupici multi tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/