Nou stil de viatza (169)
Raspunsuri - Pagina 11
mephala30 spune:
Marilena, nu promit nimic, caci am avut 2 tentative esuate cu scarsdale.
Ma bucur ca sunteti mai bine, amandoua. Azi functionezi numai cu paine prajita si ceai?
edit: despre banca de abdomene, nu stiu ce sa-ti spun. Crezi c-o vei folosi? atunci ia-ti-o!
Hcclara, sanatate!
Meniul:
-cafea, o felie de paine prajita
-o banana
-o tocana de legume cu carne de vita
-activia
-portocala, mar
gusta spune:
Carmen asa trebuie numai paine prajita ,ceai si niste saruri ca sincer nu vreau sa vizitez spitalul si de la medic mi-au zis sa fiu bucuroasa ca e numai atata si nu e mai grav .Si sincer chiar mi-am pus intrebarea ce putea sa fie mai grav ca oricum tot ce bagam in gura am scos afara.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
'Neata si de la mine
Am inceput ziua cu o veste proasta: un actor pe care l-am admirat f. mult a murit. Este vorba de Heath Ledger. Pacat, mare pacat, mi-au placut toate filmele in care l-am vazut jucind. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Neata si de la mine!
Delia, nu fi trista! Au ramas in urma lui filmele....
Gusta,eu am bancutza pt abdomene si e super. Poti sa faci multe si cu mai mare usurinta. Acum depinde ce aparat ai vazut tu.
Rolo, tlaura si toate celelalte fete, va multumiminca o data pt cuvintele frumoase. Eu sunt optimista in ceea ce priveste rolul de mamica.
Cornelia,nu ti-e somn? Sau esti dea la munca....
Zuzilici, inca nu pot sa pun poze cu Maria. ABia la sfarsitul procesului de adoptie. Pana nu e pe numele meu,nu am cum. Nu e voie. Dar vine si ziua aia...
Meniul de azi:
D: o banana
P: mamaliga cu branza
S: cereale cu lapte
hcclara, nu, nu mai tin daneza.
mephala, cantarul meu adecedat, asa ca....iti pot spune pt raport doar ca nu ma mai incap blugii!
In rest....muncesc pt ca sunt singura sursa de venit in casa si trebuie sa avem si vacante si distractii si jucarii si studii in viitor... Dar e ok, lucrez seara cand Maria doarme deja...
Va pup si revin azi.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
carina spune:
Neata fetelor dragutelor:
Marilena: n-am dormit la serviciu mai. Am plecat pe la 6 jumate de-a dreptul, dar am mers la ceva cumapraturi ca nu mai avea copilul mancare la tanti si apoi cand am ajuns acasa am facut tort nemtesc cu branza in tentativa mea de a-mi ingrasa sotul. Asa ca azi pe langa clatite pe care le-am facut dimineata, masa de pranz, mai are la el si tort cu branza si chec de alaltaieri. Si tot nu se pune nimic pe el 
Zuzulina: ma intrebase si Claudia acu ceva vreme de muncit acasa. dar e imposibil. Pe langa faptul ca munca mea implica environmenturi complexe (vreo 3-4 calculatoare), sisteme de raportare care sunt deschise doar intern, mai si coordonez tot departamentul (16 oameni) si tre sa stau pe capul lor sa ii verific, sa ii ajut, etc. Iar eu sunt a "people person", daca stau 1 ora fara sa vorbesc cu cineva mi se inclesteaza maxilarele si neuronii. Iar Carina nu ma asculta sa ii zic tot ce as avea io de zis.
Laura: Carina e numele printesei si Anda al meu. Cand m-am inscris eu pe forum, Anda nu mai era liber. Si cateodata mi se pare ciudat sa mi se adreseze lumea cu carina, de aia le-am spus fetelor sa imi foloseasca numele meu.
Carmen: dimineata am vazut ca v-ati cam betivit, dar asta e, data viitoare poate sunt mai pe faza.
Tzuni: ce ma bucur pentru tine, si ca Maria e fetita cuminte. Mai spune despre ea. ce ii place sa faca, cu ce se joaca, cum te striga.
Doroty: LA MULTI ANI SABIN!!!!!!!Sa cresti mare si voinic. Sa va distrati frumos la petrecere si sa ne arati poze. Ma tin tare pe baricade, ca mai am doar putin si ar fi pacat sa ma las pagubasa chiar acum.
Azi va fi o zi tare interesanta. De la 11 jumate pana pe la 2-3 am sedinta de reorganizare ierarhica in firma. Asa n-am nici un chef, ca vreo 2 colegi de-ai mei mai tafnosi sunt vizati de treaba asta si sigur iese scandal.
Meniul de azi:
activia light de baut (jumate de sticla), cafea si o mandarina
frigarui cu legume la gratar
o para
branza proaspata de vaci degresata cu rosii si ardei gras.
Va pupic si sunt prin preajma,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
roxana1974 spune:
BUNA DIMINEATA! cine e de serviciu cu cafeaua?
Tzuni, frumos program ce ai tu acolo cu fetita ta. Bravo!
Delia, negresit am sa te sun imediat ce am confirmarea delegatiei.
Rolo, da sunt dezamagita, ca daca ti-ai luat avant, trebuie sa ai continuitate. In acelasi timp faptul ca ai mancat pizza nu e chiar atat de grav pe cat e faptul ca ai mancat-o seara...macar dupa 7 seara nu mai manca nimic. Bea multa apa...dar ce sfatur bune iti dau eu cand nici eu nu reusesc sa beau apa...dar pizza seara tot nu mananc...eu am bagat niste ceai de slabit si o manutza de alune caju...cred ca am comis-o dar alunele au ceva bun in ele ceva aminoacizi nu stiu de care si antioxidanti...
ma cauta cineva lapoarta asa ca revin...in curand pe ecrane ![]()
pa!
Roxa
mephala30 spune:
Tzuni, reusesti sa fii odihnita ziua, in conditiile in care lucrezi noaptea?
La raport voi trece stagnare, ok?
Delia, si mie imi pare rau, mi-au placut filmele lui, era si tanar, frumusel....asta e viatza, prea scurta uneori,
.
edit:Roxa, nici tu n-ai dat raportul. Stagnare?
roxana1974 spune:
Fetelor, cine plange cu mine? A murit Heath Legder!!!!!! Ieri...
http://www.nytimes.com/2008/01/23/movies/23ledger.html?em&ex=1201150800&en=8c0618a3ae25a574&ei=5087%0A
Editez: Delia, iarta-ma uite nu am vazut ca ai scris deja chestia asta...eu eram asa mare fan...ce tanar si ce frumusel si bun actor, mare pacat!
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzuni, reusesti sa fii odihnita ziua, in conditiile in care lucrezi noaptea?
La raport voi trece stagnare, ok?
Delia, si mie imi pare rau, mi-au placut filmele lui, era si tanar, frumusel....asta e viatza, prea scurta uneori,.
edit:Roxa, nici tu n-ai dat raportul. Stagnare?
Da, Carmen
thks ca mi-ai adus aminte...stagnare...
gusta spune:
Si eu am ramas surprinsa de moartea actorului dar cum zicea si Carmen asta e viata pentru unii prea lunga iar pentru alti asa de scurta.
Tzuni nu e masuta nici nu stiu cum sa explic e o chestie care se aseaza pe jos si te ajuta sa faci abdomene fara sa te mai tina cineva de picioare.
Anda facusem o gluma cu dormitul la servici.Mama ce de bunatati gatesti.
Marilena si Mara Augusta