Nou stil de viatza (169)
Raspunsuri - Pagina 10
cornelia_laura spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Mephala, Maria doarme singura in patul ei, in camera ei.Nu plange. I-l dau pe Bobo (biberonul cu ceai),maraie putin asa, cat sa o alint eu si dupa aceea adoarme. O pun in pat pe la 21.30. Se trezeste la 6-7 dimineata cand striga "dai" si io ma execut: il schimb pe Bobo cu un Bobo nou, cu lapte, si mai doarme pana pe la 9. Cu greu se trezeste, trebuie s-o strig pe nume, ca sa deschida ochii. La pranz mai doarme 2 ore. Fara proteste. Asa ca am timp si de mine....de o masca,o baie cu spume....o munca.... (mi-am luat de munca acasa)
Mai ce nora
!!!Lasand gluma la o parte, ma bucur mult ca va intelegeti bine si ca ea mititica are asa un program bine format. E foarte important ca doarme bine noaptea. Va pup
pe amandoua.
mephala30 spune:
Neatza si multumim de
, Cornelia.
Imi pare rau pentru amandoi, cum te vei descurca la servici? Stii ca eu folosesc ft. mult remediile homeopate, exista ceva si pentru calmarea durerilor provocate de iesirea dintisorilor (Chamomilla)...in fine, sper sa-i iasa repede si sa nu va chinuiti atat.
Delia, si eu tot ziua functionam mai bine, noaptea nu reuseam sa invat mare lucru.
Multumesc de poveste, chiar a sunat placut in spaniola. ![]()
Tzuni, m-ai lasat masca cu munca...ft. bine daca reusesti sa te descurci cu amandoua.
Eftimie, da, ma uit la cateva seriale: "Prison break" (am vazut ep.10-seria 3), "Grey's anatomy", "Neveste disperate" si "Heroes".
Zuzilici, ahaaaaaa, un lucru minunat, ce trebuia sarbatorit. 
Marilena, te-ai trezit? Cum te simti? Hai, spune ca esti mai bine.
Anda, n-ai participat la discutii, aseara. Si nici vinul nu l-ai gustat.
La multi ani, Sabin!
Doroty, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa aiba o viatza frumoasa, linistita.
rolo spune:
Neatza, am intrat sa declar ca sunt un ou stricat. Aseara am mancat 2
felii pe pizza. Chiar nu am reusit sa rezist. Raportez 87,4 kile dar ma gandesc ca ar fi fost mai bine daca reuseam sa ma abtin. Azi doar fructe si chefir sa ma invat minte!! Mi-e rusine mai ales de Roxana care era asa mandra de mine 
Zuzilici nu merit
mai degraba 
Tzuni felicitari, ma bucur mult pentru voi doua.
Fetelor 

mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
mephala30 spune:
ei, Rolo, nu fi prea dura, ai mancat doar 2 felii de pizza,
, puteai s-o mananci pe toata.
Fii optimista!... si realista.
tlaura spune:
Buna dimineata! azi sunt ceva mai optimista, ieri eram suparata rau!
De o saptamana incoace, tot avem musafiri, sau suntem invitati pe undeva; cum sa mai tin dieta asa?
Stiu, ati putea sa spuneti sa nu mai mananc, numai ca io-s tareeee pofticioasa, iar daca nu gust din toate, pic ca frunza toamna de pofta!
Azi imi vine doar o prietena; sper sa o corup si pe ea la o salalta!
Tzuni, felicitari mamico!
Spuneai de sentimentul acela cand mergi pe strada si astepti ca toata lumea sa stie ca esti mamica; il stiu, cred ca toate am trecut prin el!
Ma bucur ca totul e bine si iti doresc in continuare sa-ti fie cat mai usor! da-i un pupici Mariei din partea mea!
Of, ce m-am speriat! M-am uitat pe tabelul din prima pagina, si nu stiam cine e Anda din grupa mea; unde mi-e Carina? Da' m-am lamurit repede cum sta treaba!![]()
CRISCOSTY spune:
Buna dimineata! Iar am avut o noapte groaznica, cu dureri de stomac. Chiar nu stiu de ce, ieri m-am simtit mai bine
Am reusit sa adorm spre dimineata cand m-au mai lasat durerile. O sa tin un regim mai strict si trebuie sa imi treaca....
Meniul de azi:
- 2 felii graham cu sunca praga
- banana
- pui fiert sau la gratar(depinde de chef
) cu cartofi fierti
- mult ceai
Mai tarziu citesc din urma, am ceva treaba azi si ma simt tare nasol. O azi buna va doresc
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
hcclara spune:
Buna dimineata!
Doroty, sa-ti traiasca baietelul la multi ani , sa creasca mare, sanatos si sa va aduca numai bucurii! Petrecere frumoasa, Sabin, si multe, multe cadouri!
Crys,Marilena, multa sanatate !
La mine e raceala in toi, pe Marc l-am trimis la gradi, am de facut o gramada de lucruri si nu stiu cu ce sa incep!
Tzuni, ma bucur ca sunteti bine si fericite! nu-i asa ca o pupi toata ziua??? mai tii daneza?
Delia, bafta si spor la invatat! eu dimineata invatam cel mai bine!
Anda ce faci? esti la munca?
o zi buna tuturor!
gusta spune:
Neatza.
Am citit cele 4 pagini si acuma sa incerc sa zic si eu ceva.
La multi ani Sabin pui de Doroty.Multa sanatate.
Carmen si Delia asa deci noaptea va serviti cu vinuri.
Carmen ma bucur ca ti-a trecut supararile si esti activa si vroiam sa iti fac o propunere ce zice de luni bagam impreuna un scardale?Si poate mai vrea careva.
Delia bafta la examen,si eu noaptea functioneam super acuma m-am ramolit de tot.
Anda ai dormit la serviciu
?
Cornelia sa ii iasa mai repede dintisori si sa numai aiba dureri.
Tzuni pai ai un copil super si chiar ca ai ceva timp.In timpul zilei va jucati impreuna?
Zuzilici pai daca se lasa cu mutare cred ca o sa plece si kg.
Laura eu ti-am zis ai sa vezi ca saptamana viitoare o sa fie mai bine.
Crys sper sa treaca mai repede stomacul.
SI acuma sa zis 2 cuvinte despre noi.Mara mi-a tusit numai odata dar de la 2 s-a mutat in pat cu noi si si-a adus si 2 prieteni si asa am dormit eu pe muchie da ma bucur ca e mai bine.Eu sper sa mai dreg situatia azi ca tot pe regim sunt si la fel o sa fie ceai si paine prajita si daca e bag o banana daca nu merg in continuare asa.Dar e mai bine si ma bucur.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Rolo nu e bai 2 felii asa ca eu impart bicele de rigoare.
Claudia multa sanatate si daca termini la tine te invit sa vii si la mine sa faci un pic de organizare
.
O intrebare am vazut aici aparat de facut abdomene ce ziceti imi recomandati sa imi cumpar sau nu?
Marilena si Mara Augusta