Nou stil de viatza (169)
Raspunsuri - Pagina 12
Tzuni spune:
Gusta, cred ca stiu l ce te referi. Ce sa spun? E bun aparatul - daca-l folosesti...![]()
Mephala, nu-s obosita deloc. Oricum inainte sa fie Maria, dupa munca mea de noaptea mergeam la ob-ul cu program 9-17, asa ca sunt invatata. Ba chiar e mai bine acum.
Pe la 11.30 mergem la plimbare. Deocamdata se pare ca Maria vrea sa-si mute camera ei in camera mea. Cara la mine tot ce prinde: scaune, cos cu jucarii, lenjerie de pat....
Tzuni
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
rolo spune:
Gusta, esti draguta, multumesc. Roxa ca bine mi-ai zis-o.Adevarul e ca cel mai tare ma deranjeaza ca "am pacatuit" mult prea devreme.Nu am mancat-o dupa 7 ci pe la 6 dar in ochii mei nu conteaza asta.
Tzuni sa stii ca te admir mult de tot 
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
CRISCOSTY spune:
Am reusit sa citesc si eu din urma, iar v-ati pus pe scris![]()
Delia si eu am vazut dimineata stirea despre moartea actorului, si mie imi pare tare rau. Din cate am inteles, ar fi vb despre o supradoza. Asta este, ii raman in urma filmele.
Rolo nu mai fi suparata, se mai intampla sa cedezi tentatiei...daca nu se intampla des, nu este un capat de tara
Tzuni citesc mesajele tale si imi imaginez cat de fericita esti alaturi de Maria
Si eu te admir mult. Am o cumnata care se gandeste serios la adoptie si eu o sustin si ii povestesc despre tine. Va pup si dabea astept sa vad poze, cand ai sa poti sa le arati.
Gusta ma bucur ca sunteti mai bine, si tu si Mara
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
CRISCOSTY spune:
Doroty la multi ani lui Sabin, sa fie sanatos si mult succes in viata ii doresc. Petrecere frumoasa si asteptam poze.
Zuzi am inteles...azi sigur pedalez, sper sa ma simt mai bine.
Anda ce pofta de frigarui mi-ai facut
Daca ma simt mai bine, fac si eu in weekend.
Cornelia pup puiutul sa iasa dintii mai repede, sa nu se mai chinuie
Carmen mai plange Iustin? Eu ieri am fost suparata pe Dany...cand m-am dus sa-l iau imi zice educatoarea ca nu a ascultat-o deloc, facea numai invers ce-i spunea. Nu stiu ce a avut, ca si acasa era marait si nu m-a ascultat deloc. Au si ei perioade...
Violeta azi esti la doctor, nu? Iti tin puminii, sa intri sa ne povestesti.
Fetele, cred ca au ajuns la mine urarile voastre si ma simt mai bine, dar am prins frica de durerea asta....multumesc tuturor de urari
Eftimie C. spune:
Buna fetelor!
Sunt cam
ca zi noapte am vizionat filme si am bantuit forumul pana pe la 4-5.Daca stiam ca mai sunt somnambule, ma conversam cu Cornelia de la prima ora![]()
Meniu:
Dimineata: Multa cafea + paine prajita
Pranz: 2 oua tari + morcov ras cu lamaie
Seara: 1/2 pui + salata verde cu rosii si ardei( nu era doar carnea de pui simpla in seara asta???eu parca asa am tinut candva daneza).
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mamica dulce spune:
Buna dragelor, vad ca aveti spor nu gluma!!!
Eftimie, in dieta mea scrie doar carne simpla cu o salata verde cu ulei si lamaie. Adica iarba goala, fara rosii si ardei.
Dar nu inteleg de ce esti la ziua 6 si eu la 7?? Sigur n-am sarit nimic...sau ai repetat tu ziua cu abaterile? Eu i-am pus cruce (sambata) si am mers in continuare.
Nu stiu ce fac in seara asta ca e cotlet de mile(pe care il ador, dar n-am acasa si nici la cumparaturi nu ma duc ca nu pot), de inlocuit nu vreau dar azi fac sarmale la baieti(si n-am mai mancat de macar o juma' de an) asa ca probabil bag 2 bucati goale in loc de miel.
Rolo, cum e cu pizza? Ti-au trecut sentimentele de vinovatie? Sa fie asta ultima abatere, in fond gresala nu a fost asa de mare. In locul tau o mancam pe toata probabil si tot am slabit.
Tzuni, am citiit tot ce-ai postat cu Maria , sunt tare incantata pentru voi. Care e reactia prietenilor si familiei tale? Ati fost deja bombardate cu cadouri? Si cu doamna care a tinut-o pe Maria mai ai contact? Are voie sa vada fetita? Sau i-ar ingreuna adaptarea?
Am o tona de intrebari, ti le pun eu pe toate pana ma lamuresc, dar te iau usor :)
Felicitari participantelor la concurs, n-am vazut nici un purcel pe prima pagina, tot asa!!!
Hopes spune:
heelllooo la toate fetele,
Am trecut cu brio examenul
Saptamana viitoare o sa am deja diploma .
Mamica dulce ce m-ai distrat cu baiatul tau la cursul de dans
Tzuni te felicit si va doresc la amandoua numai bine. Fii fericita ca doarme singura in camera ei, e ff greu sa inveti un copil cu asta. Cat despre caratul lucrurilor...Ei vin acolo unde stai tu
Obisnuistete cu casa intoarsa pe dos, lucruri peste tot, jucarii in cele mai surprinzatoare locuri.
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
Eftimie C. spune:
Ok.Am
din urma.
Mamica dulce sunt cu o zi in urma pentru ca am calcat stramb dunimica si cum era o zi mai dura (cea cu sucul de portocale...) am vrut sa nu o sar, deci luni am reluat dieta de la acea zi.
Carmen si eu am ajuns la Prison Break la seria 3 ep 10
Altele nu am mai gasit ![]()
Laura te inteleg cu musafirii si vizitele.Cand vine week-endul apare si problema la dieta 
Criscosty ce-i cu durerile de stomac?Sunt cauzate de dieta?
Dorpty LA MULTI ANI pentru Sabin!
Delidana cum a murit Heath Ledger?Nu e cel din Brokeback Mountain?Era foarte tanar?Am sa caut si eu sa citesc stirile.
Tzuni va pup pe amandoua.Am si eu o multime de intrebari pentru tine si sunt cam aceleasi cu ale lui Mamica dulce.Asteptam si pozele, cand se poate.Fericito!
Hopes felicitari, diplomato
Trebuie sa faci cinste![]()
P.S. La meniu am uitat sa precizez ca voi bea cel putin 3l lichide.Unul s-a dus deja
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
CRISCOSTY spune:
Hopes felicitari pentru reusita
Eftimie durerile nu sunt de la dieta, din contra acum ar trebui sa ma simt f. bine
Dar n-am avut ce face si am mancat duminica seara un carnat la gratar, mi-a fost tare pofta, si de acolo m-am captusit cu durerile astea. Am scris mai inainte, eu am o hernie hiatala care ma mai deranjeaza cand si cand. Dar v-a trece...tin regim si imi iau medicamentele.
gusta spune:
Venit de la cumparaturi si nu va zic cu ce viteza am iesit dintr-un magazin in momentul in care un domn a facut un atatc de epilepsie.
Zuzi mi-am luat pedometru si sunt super multumita de el sa vedem de maine ce si cum functioneaza.
Eu acusi plec de acasa si venim diseara si sper maine sa pun poze de unde mergem.asa ca eu va doresc o zi buna in continuare si cat mai putine tentati
Marilena si Mara Augusta