Strumfi de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Foarte frumoase pozele cu Adeluta,da eu cred ca s-a facut fetita mare si ascultatoare si doarme la pranz ca sa se faca mare.E super haioasa cum doarme intr-o parte in scaunel.Si David adoarme in scaunel dar am vazut ca daca il las mai mult timp transpira .
Karliguta vroiam sa te intreb de unde i-ai luat carticica,ca eu am cautat si nu am gasit.El are una dar e tare si se loveste cu ea si e disperat "sa citeasca".

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Aylin ce e cu floricica de la vaccin? nici Daria nu are nimic.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by loredana_76

Foarte frumoase pozele cu Adeluta,da eu cred ca s-a facut fetita mare si ascultatoare si doarme la pranz ca sa se faca mare.E super haioasa cum doarme intr-o parte in scaunel.Si David adoarme in scaunel dar am vazut ca daca il las mai mult timp transpira .
Karliguta vroiam sa te intreb de unde i-ai luat carticica,ca eu am cautat si nu am gasit.El are una dar e tare si se loveste cu ea si e disperat "sa citeasca".

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Loredana, carticica am primit-o de la sora-mea cadou... printre primele cadouri de la ea.. nush unde le gaseste, dar ii plac toate cadourile de la 'tusica... de aia am intrebat-o si eu de unde a luat-o ca poate mai gasesc jucarii care sa-i placa, poate chiar din aceeasi colectie, sau chiar aceeasi 'editura' ... astfel incat secretul n-a mai tinut, si iata: rafturile erau pline de carti la UNIREA etajul 3, undeva in coltul opus PICIULUI e un magazin care nu-mi vine acum in minte cum se cheama dar are multe jucarii din plus chiar de la intrare pe un stativ vertical.

Si-apoi lasa baiatu' sa citeasca ca avem nevoie de noi oameni la conducerea tarii... intelectualii astia pretinsi sunt din ce in ce mai incapabili. Spor baiatului la citit, ca fata mea, mai mult mananca eticheta!

Si multumesc de complimente. Sunteti dragute. si pe tine si pe Stefania!!!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

am editat greseli de scriere! adica am inghitit litere...
ma duc si la culcare!
noapte buna cu ocazia asta!
zzzzzz

si am mai uitat sa mentionez (pt.ca prea v-am pus brusc pozele) ca Adeluta a adormit singurica acolo in timp ce eu eram la intins rufele pe balcon... ea care de obicei adoarme greut si numai in brate! sau la tzitzi sau sau sau.... iar in pozele cu castronelul e clar.. a papat pana i-au picat ochisorii de somn... la ultimele 2 lingurite musca din lingurita... adormise cu lingurita in guritza!! of, ce draga mi-e si mie! recunosc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Eu mai batui pe forum, hihi Acusica ma retrag si eu la depou...

Musetto e frumoasa foc fetita ta Sa nu uiti sa mai pui poze din cand in cand, ca mie imi plac Palariutele alea sunt simpatice si poza cu tati e mortala, parca e o maimutica

Am vazut si poze noi cu Alexia , alta fetita dulce.

Petra yupiiie, a inteles Alma ca nu trebuie sa o mai supere pe mami si ca trebuie sa mai ia in greutate. Felicitari si s-o tineti tot asa!

Mihaela hai descarca-te, e mai bine asa. Noi te ascultam si tu mai scapi de o povara. Gandeste-te ca unele lucruri nu pot dura la infinit, eu asa ma consolez

Bune intrebarile voastre, bune si raspunsurile, m-am mai lamurit si eu cu una-alta.
Cu diversificarea noi stam binisor, adica Lorinush mananca si nu prea. Am vazut ca Adeluta are un castronel destul de voluminos in fata si papa frumos pana adoarme . Noi mai facem mofturi, mai mancam cu pofta, mai nu mancam. Tot sanul e baza. Azi parca a mancat mai bine. Pana acum i-am dat mar ras, para, ieri i-am dat si piersicuta cu nectarina (in mintea mea sunt din aceeasi categorie), dintre legume i-am dat dovlecel (preferatul ei), morcov, cartof, si radacina de patrunjel (i le fac piure, cu o leguma predominanta) iar la fiert am mai pus ceapa, telina; i-am dat si branza sapt trecuta si in combinatie cu mar ii place mult. Miercuri mergem si noi la vaccinare si vedem noi cum stam cu greutatea. Daca e totul ok, facem cunostinta cu carnita si poate introducem si masa a treia. Chiar, ajutati-ma cu niste sugestii. Ce as putea sa ii dau la masa de la ora 16? Ca de cereale nu cred ca poate fi vorba inca. Sa ii dau ceva usor de genul piure sau supa de legume (asta insemnand ca la pranz ii dau carnita) sau piure de fructe cu branzica? Si carnita cum o preparati pentru inceput, adica o pasati si o dati copilului simpla sau o combinati cu vreun piure?

Gata, fug si eu la nani, ca doarme casa fara mine

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Ooooo, madam Karli, vrem si noi reteta din castron. In primul rand pt ca e gol deci clar a fost ceva bun si, in al doilea rand, pentru somnic. A mea nu doarme decat la ea-n patut, neaparat in saculetul ei de dormit. Saaaaau, data viitoare aterizam pe capul Alinei sa ne faca vaccin. Ca vad ca are mana buna.

Mami de Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Luna?

Eu chiar sunt ingrijorata! De ce nu ne da nici un semn de viata?

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Buna dimineta ! Va ofer o cana mare de ,eu un ceai cu lamaie .Am avut un weekend foarte urat ,am zacut in pat cu temeperatura 39-40 ,foarte urat .Sunt trista deoarece nu am putut sa-mi pupacesc puiul cand a facut 6 luni de frica sa nu ii dau si lui ceva raceala .
Aveam de cand sa-i fac un mic tort.Duminica dimineata sotul a dus baiatul la soacra-mea deoarece ne-a fost foarte frica mai ales ca ii facusem vaccinul vineri ,si nu l-am vazut de atunci ,nu mai pot de dorul lui ,nu am stare fara el .Sper ca diseara sa-l aduc acasa .

La multi ani tuturor copilasilor care au facut 5,6 luni .

Aylin sa-mi spui si mie unde te duci sa repeti vaccinul deoarece si noi avem aceeasi problema .(sau il cumparam noi din farmacie la fel cum facem cu infarix-ul )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by pap.elena

Buna dimineta ! Va ofer o cana mare de ,eu un ceai cu lamaie .Am avut un weekend foarte urat ,am zacut in pat cu temeperatura 39-40 ,foarte urat .Sunt trista deoarece nu am putut sa-mi pupacesc puiul cand a facut 6 luni de frica sa nu ii dau si lui ceva raceala .
Aveam de cand sa-i fac un mic tort.Duminica dimineata sotul a dus baiatul la soacra-mea deoarece ne-a fost foarte frica mai ales ca ii facusem vaccinul vineri ,si nu l-am vazut de atunci ,nu mai pot de dorul lui ,nu am stare fara el .Sper ca diseara sa-l aduc acasa .

La multi ani tuturor copilasilor care au facut 5,6 luni .

Aylin sa-mi spui si mie unde te duci sa repeti vaccinul deoarece si noi avem aceeasi problema .(sau il cumparam noi din farmacie la fel cum facem cu infarix-ul )

Elena si bufleiul Alexandru

Sanatate multa iti doresc! Sa te faci bine cat mai repede. Pupici puiului pentru ziua lui.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Elena multumim pt cafea, chiar era nevoie. Multa sanatate sa il vezi pe puiutul tau cat mai curand

Da, chiar asa, lipsesc niste fete de pe-aici: Luna, Ghinetz, Lia, Simo. Yellou, mai scrieti si voi ceva sa stim ca sunteti bine. Dar cu Otilia ce s-a intamplat, tot nu merge calculatorul ala in doua picioare?

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata.
Am intrat sa beau cafeaua cu voi. O sa incerc sa vin mai des, dar am o perioada cam aglomerata.

Va pup si spor. La toate. (serviciu - pt cele care au inceput - diversificare, cura etc)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput