Ce parfumuri va plac (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by manumanu

Danamiha, din pacate inca nici vorba de Coco M... de 2 saptamani ma duc cu vorba cei de la esentedelux... ma rog, inca nu l-au primit. Sper ca saptamana asta sa mi-l trimita, daca nu o sa ma reorientez, poate cei de la esente sunt mai rapizi, nu stiu. Sau astept inca 3 saptamani pana plec in strainatate si mi-l iau de acolo, voi vedea.

Cumnata mea si-a primit inapoi banii dati pe falsul acela, de la tipul din Timisoara...

Azi primesc marfa cei de la esente, si eu astept 3 parfumuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drianna74 spune:

Coco Mademoiselle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bub spune:

Code-Armani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee_b spune:

Tocmai am cumparat Versace Bright Crystal si sunt dezamagita :( E placut la miros...seamana un pic cu Envy me-Gucci sau Addict 2-Dior...dar nu persista pe mine sau nu-l simt eu. Asa ca gata ma duc sa iau Versace Woman (mercic Carry). Insa mi s-a pus pata si pe Chanel Chance. Ce parere aveti de el?

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa aleg, Burberry London EDP sau D&G Red EDT. Care e mai puternic si mai dulce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Cu mare placere, Aime_b pupic. Chanel nu imi place decat Mademoiselle si Allure. Chance, sigur l-am mirosit dar nu cred sa imi fi atras cu ceva atentia, altfel sigur l-as fi avut. Dar vezi cum iti vine. :)

Danamiha nu stiu cum este Burberry London dar D&G Red am eu si mie nu mi se pare un parfum dulce. Este foarte dur, sormea doar cand il miroase ii vine sa fuga :p Insa, mie imi place de mor, are o nota masculina in el si imi da multa incredere in mine cand il folosesc. Si persista toata ziua, nu am nimic sa ii reprosez.

Mergi la inceput

Carrye,

Stiu ca am mirosit D&G Red si mi-a placut.
Uite cum e descris:"Dolce & Gabbana Red a fost lansat in 1992 si a castigat cu un an mai tarziu premiul pentru cel mai bun parfum feminin.Este in acelasi timp incisiv si dulce, tandru si feminin cu o surprinzatoare nota puternica, masculina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Da, am citit si eu de acolo si mi-am dat seama ca au dreptate la faza cu masculinul, de asta am si scris. Dar citesc acum si ii mai atribui un cuvant: incisiv! :) Mie imi place tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by aimee_b

Eu folosesc acum Poeme si Hypnose de la Lancome. Am vrut sa imi iau Pleasures - Estee Lauder (am intrebat aici la voi de el) si nu persista pe mine :(((...chiar nu-i simt aroma.
Acum am testat Versace Woman si mi se pare persistent, destul de puternic si interesant. Il foloseste cineva...ce parere aveti? Cum vi se pare ca e floral-dulce sau floral-fresh (dupa mine e undeva intre)?
Si Bright Crystal e interesant :)

Mie Hypnose nu mi-a placut deloc... parca miroase a biserica
De la Versace folosesc Crystal Noir. Notele de varf nu sunt foarte reusite, parca e un pic prea.. dulce si copilaros insa dupa vreo 30 minute e misto rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Nici eu n-as cumpara de pe esentedelux. Kaspersky nici nu ma lasa sa intru pe site, pentru ca au un trojan care vrea sa se instaleze cu forta in comp . Dar tin minte ca mi-au trezit antipatie de cand i-am vizitat ultima oara :)

Va recomand strawberrynet.com sau ebay.com (folositi magazinele cu multe calificative pozitive). In ultima instanta, daca nu vreti sa comandati din strainatate, exista si parfumurixx.ro Au preturi bune si in fiecare luna oferte speciale.

Intreba cineva despre Chance... eu l-am gasit foarte asemanator cu.... bomboanele . Personal nu mi-a placut, prefer (deasemenea) Coco Mademoiselle.

Mergi la inceput