Ce parfumuri va plac (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alison spune:

HI!TRESOR E SI UNUL DIN PREFERATELE MELE,IL RECOMAND CU CALDURA!ORICUM CRED CA CEI DE LA LANCOME SUNT IN TOPUL PREFERINTELOR MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Sun, de la Jil Sander
Poeme de Lancome
Verry Irrezistible, de la Givenchy
.... si daca-si aduce cineva aminte de Le Bain Extravagante, de la Givenchy ... ala chiar ca mirosea a eleganta si a rasfat

A, si am mai avut Aqua Woman, de la Rochas (parca) ...

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, unde ati fugit? Sau ati luat o pauza de la parfumuri?
Ce parere aveti de parfumul "Gianfranco Ferre 20"? Mie mi se pare cam tare, dar are ceva f. bun, italian, in el... destul de greu de purtat totusi in epoca asta a parfumurilor usoare... dar, totusi... poate mai aflu cateva pareri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

manumanu si eu ma intrebam unde sunteti si ce face si Carrye.
N-am auzit de parfumul de care zici, dar il trec pe lista pt studiat, asta in cazul in care il gasesc. Cum stai cu Coco M, l-ai primit?

Cum vi se pare Burberry London?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

dar spectaculare by joan collins va suna bine?e tot greut,dar pt. femeia sofisticata a zilelor noastre eu zic ca merge!dar stiti care-i problema?eu nu il mai gasesc de vreo citva timp!de il vedeti,dati de stire!seara buna!

Mergi la inceput

Danamiha, din pacate inca nici vorba de Coco M... de 2 saptamani ma duc cu vorba cei de la esentedelux... ma rog, inca nu l-au primit. Sper ca saptamana asta sa mi-l trimita, daca nu o sa ma reorientez, poate cei de la esente sunt mai rapizi, nu stiu. Sau astept inca 3 saptamani pana plec in strainatate si mi-l iau de acolo, voi vedea.

Cumnata mea si-a primit inapoi banii dati pe falsul acela, de la tipul din Timisoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Buna, fetelor!
Am fost plecata peste weekend si sunt si ocupata cu examenele in perioada asta dar incerc sa intru cat de des pot.
Danamiha, nu am uitat de parfumurile alea dar ajung cat de curand in Sephora ca nu mai am demachiant.
Versace Woman il am si imi place tare mult, persista si miroase foarte bine.
"Versace Woman este un parfum ce combina armonios sugestiile de floare de frangipani si frunze cu iasomie, bergamota si maces. Un buchet sofisticat alcatuit din lotus, floarea ritualurilor ceremoniilor orientale, notele de fructe precum pruna si zmeura, mosc, ambra si lemn."

Apoi "Bvlgari Pour Femme este clasificat ca un parfum floral rafinat. Aceasta aroma feminine poseda un amestec de violeta, floare de portocal si iasomie." Il are mama dar mie nu imi place, mi se pare ca este un parfum greu, eu nu il suport pe mine. Stai linistita, ca persista foarte bine.
Manumanu, sper sa primesti Coco Mademoiselle cat de curand, pentru ca este un parfum care nu merita sa fie schimbat cu un altul...:(

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carrye

Buna, fetelor!
Am fost plecata peste weekend si sunt si ocupata cu examenele in perioada asta dar incerc sa intru cat de des pot.
Danamiha, nu am uitat de parfumurile alea dar ajung cat de curand in Sephora ca nu mai am demachiant.
Versace Woman il am si imi place tare mult, persista si miroase foarte bine.
"Versace Woman este un parfum ce combina armonios sugestiile de floare de frangipani si frunze cu iasomie, bergamota si maces. Un buchet sofisticat alcatuit din lotus, floarea ritualurilor ceremoniilor orientale, notele de fructe precum pruna si zmeura, mosc, ambra si lemn."

Apoi "Bvlgari Pour Femme este clasificat ca un parfum floral rafinat. Aceasta aroma feminine poseda un amestec de violeta, floare de portocal si iasomie." Il are mama dar mie nu imi place, mi se pare ca este un parfum greu, eu nu il suport pe mine. Stai linistita, ca persista foarte bine.
Manumanu, sper sa primesti Coco Mademoiselle cat de curand, pentru ca este un parfum care nu merita sa fie schimbat cu un altul...:(

Carrye, bine ai revenit, ne era dor de tine!
Si eu sper sa vina parfumul, oricum nu am de gand sa-l schimb, cel mult schimb locul de achizitie! Ciudat este ca m-am uitat acum pe strawberry si nu mai e nici acolo (la inceputul lui ianuarie aveau doar EDT)...sper ca nu dispare si asta (am mai patit asa eu ori sotzul: cum ne place ceva, de regula un parfum, cum nu se mai gaseste nicaieri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Manumanu,
Oricum, nu merita sa il cumperi din magazin pentru ca este foarte scump. Diferenta este de jumatate de pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Cred ca am innebunit...
Mi-am primit "Bvlgari pour femme", e OK, e puternic, persista, dar...am furat de la sotul meu Obsession Night for men. Asta ma da pe spate!! Pe el nu-mi place cum miroase, dar pe mine e o folie!! E mentolat cumva la inceput, apoi devine dulce si floral (stiu ca par sa scriu tampenii, ca e parfum de barbati!!)
Deci. Tre' sa fug ca ma cheama sefu'. Mai scriu imediat!!

Am revenit. Deci, se pare ca imi plac parfumurile barbatesti.Si Obsession Night chiar nu mi-as fi inchipuit ca-mi va placea, fiind oriental...Are cineva idee cum miroase Obsession Night pentru femei?? Eu am doar Obsession ala clasic, mi se pare foarte puternic si dulce, dar poate mi-am schimbat "pielea" (naravul nu!)sau poate pur si simplu miroase altfel parfumul fiindca sunt in perioada aia nasoala...

Fug sa gatesc fasole...Cu Bvlgari pe mine...ce misto...

Mergi la inceput