Ce parfumuri va plac (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by rall

Nici eu n-as cumpara de pe esentedelux. Kaspersky nici nu ma lasa sa intru pe site, pentru ca au un trojan care vrea sa se instaleze cu forta in comp . Dar tin minte ca mi-au trezit antipatie de cand i-am vizitat ultima oara :)

Va recomand strawberrynet.com sau ebay.com (folositi magazinele cu multe calificative pozitive). In ultima instanta, daca nu vreti sa comandati din strainatate, exista si parfumurixx.ro Au preturi bune si in fiecare luna oferte speciale.

Intreba cineva despre Chance... eu l-am gasit foarte asemanator cu.... bomboanele . Personal nu mi-a placut, prefer (deasemenea) Coco Mademoiselle.

Da, si eu am patit la fel cu siteul esentededlux... bitdefenderul nu ma lasa ca are un TRojan... nici n-am mai intrat de atunci, m-am conversat pe mail despre comanda mea care este veeeeche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Ati mirosit www.esentedelux.ro/product_info.php?products_id=1177" target="_blank">acest parfum? Eu am stiut ca exista (am si cumparat si imi place mult) doar EDT si acum vad ca este si EDP.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danamiha

Ati mirosit www.esentedelux.ro/product_info.php?products_id=1177" target="_blank">acest parfum? Eu am stiut ca exista (am si cumparat si imi place mult) doar EDT si acum vad ca este si EDP.

DANAMIHA, la care parfum te referi, ca titlul spune una si in poza apare alta: in titlu apare Hypnotic Poison lansat in 1998 si care are sticla rosie, iar poza si textul se refera la Midnight Poison, lansat in 2007?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Eu ador parfumul JADOR Christian Dior!
Desi aproape toate mirosurile ma deranjeaza si imi provoaca greata,chiar si de parfumuri ,pe asta il suport!

GINA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by manumanu

quote:
Originally posted by danamiha

DANAMIHA, la care parfum te referi, ca titlul spune una si in poza apare alta: in titlu apare Hypnotic Poison lansat in 1998 si care are sticla rosie, iar poza si textul se refera la Midnight Poison, lansat in 2007?

Am citit titlul si am ramas uimita ca exista varianta EDP, dar nu m-am uitat la poza.
I-am intrebat pe cei de la esente daca ti-a sosit Coco M si mi-a spus ca a fost expediat sambata, ca cele de la Chanel vin separat, si inca nu a sosit. Imi pare f.rau. Ale mele le-a pus in aceasta dimineata la posta, deci maine la pranz ar trebui sa le ridic de la posta. Am comandat: Poeme, Le Classique EDP-J.P.Gaultier si Burberry London EDP.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miha13gina

Eu ador parfumul JADOR Christian Dior!
Desi aproape toate mirosurile ma deranjeaza si imi provoaca greata,chiar si de parfumuri ,pe asta il suport!

GINA

Si mie imi place acest parfum. Tine mirosul toata ziua?

Mergi la inceput

DANAMIHA, multumesc pt grija!
Asta e, mai astept... le mai dau o sansa
m-am uitat ei eu pe site-ul dior si Hypnotic poison nu are decat EDT, iar Midnight numai EDP... Acum sunt foaaarte curioasa sa incerc Midnight Poison, am citit notele pe Dior.com si sunt foarte simple... sunt curioasa sa vad cum e rezultatul... patchouli, rose, ambre...Pure Poison il stii? Cum e?

Mergi la inceput

manumanu, am incercat in urma cu o saptamana Pure Poison, dar nu mi s-a parut ceva deosebit, nu se compara cu Hypnotic Poison, acesta imi da asa o stare de bine cand il folosesc, dar stii tu ca noi doua avem parfumuri care ne plac, de ex Poeme, dar unele mie imi plac, de ex Hypnose, iar tie iti displace total, cred ca l-ai catalogat jalnic, spre disperarea mea (glumesc). Ce zici de J'adore, iti place? E pt vara? Tu tii cont de acest lucru, adica ai parfumuri pt vara, pt iarna?
Si eu am asteptat pt Angel vreo doua sapt sa mi-l aduca. Nu stiu de ce, doar cele de la Chanel sunt livrate separat si in alta zi.
Cred ca din cauza faptului ca euro a crescut se vor scumpi si parfumurile.

Mergi la inceput

DANAMIHA, da, cam avem gusturi asemanatoare... Hypnose nu mi-a displacut total, n-am zis ca e jalnic, doar banal, poate... Cred ca cei de la Lancome sunt intr-o criza de inspiratie de cativa ani incoace, nu mai au un "nas" de talia celui care a creat Poeme si Tresor.
Am avut J'adore si mi-a placut foarte mult o vreme, dupa care nu, cred ca l-am purtat prea mult continuu... asa ca iti recomand, daca ti-l iei, sa-l porti "cu pauze"... la mine a devenit enervant. Desi este foarte bun. Si da, este mai de primavara-vara, si tine mult pe piele.
Si eu tin cont de anotimp, chiar icnerc sa gasesc variantele "de vara" ale unor parfumuri preferate, de ex. "Dune Sun", ca nu toate au... vara port mai mult D&G Light Blue, am avut si Eau de Dior Relaxante, din astea... si in serile de vara revin la Dune sau altceva din acelasi registru... sau pur si simplu, dak am lotiunea corespondenta, ma dau doar cu lotiunea, tine suficient pe pielea incalzita de soare.

Mergi la inceput

manumanu, , ai dreptate cu Hypnose. Cum e Cristobal pour femme - Balenciaga?

Ieri am testat Mont Blanc-Femme Individuelle, mi-a placut mult, toata ziua l-am simtit, l-am testat pe piele.

Mergi la inceput