Ce parfumuri va plac (2)
Raspunsuri - Pagina 16
manumanu spune:
Puppe, un parfum nou Lacoste stiu ca e "Inspiration"... o prietena e innebunita dupa el. S-ar putea sa fie si acela.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by mihaeladmquote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by manumanu
Am facut si eu comanda la esentedelux.. maine astept parfumul... Coco mademoiselle.. abia astept!
Inainte am vorbit cu ei(pe mesenger).Sper sa fii multumita, abia astept sa-mi spui!
Aveti vreo idee cum e Casmir de la Chopard, seamana cu Wish? E dulce, fresh, cum o fi?
Am avut eu o mostra. Mie nu imi place. Este oriental, foarte dulce, iar mie de obicei imi plac cele dulci, dar asta nu imi place.
Este 'greu'.
Mihaela
Seamana cu Wish? Nu am unde sa-l testez.
blue eyes spune:
Casmir si Wish nu seamana deloc intre ele! Sunt total diferite. Informatii www.osmoz.com/encyclo/recherche/result2.asp?MARQUE_ID=116" target="_blank">aici
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
puppe spune:
Blue_eyes, good idea cu Barbie, chiar daca fie-mea nu prea e fan Barbie, dar ma indoiesc sa se fi facut vreun parfumel Scooby Doo...
Manumanu, si eu m-am gandit initial ca o fi un parfum nou de la Lacoste, din moment ce a aparut mostra in revista anul trecut, dar daca Mihaeladm a avut si ea mostra, poate chiar este Lacoste pour Femme. Oricum, o sa ma edific maine si va scriu dupa ce miros (era sa zic "vad"...)
Danamiha, o colega de-a mea zicea ca a primit mai demult Casmir si mirosea greu, in genul Opium, nu il putea folosi ca avea migrene. Acu' e adevarat ca ea e mai mult adepta stilului fresh...
...Si tot din categoria "Remember": aveam prin 1990 o apa de colonie de la Yves Rocher, Magnolia, cu lapte de corp cu tot. Doamne, cat am iubit mirosul ala!!! Si cat regret ca nu l-am mai gasit nicaieri de atunci!
danamiha spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
Casmir si Wish nu seamana deloc intre ele! Sunt total diferite. Informatii www.osmoz.com/encyclo/recherche/result2.asp?MARQUE_ID=116" target="_blank">aici
Multumesc
Puppe, tu vorbesti de sticluta alba care se gasea si inainte de 89?
Uite ca am gasit-o www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Magnolia-935.html" target="_blank">aici. Imi amintesc ca mi-am cumparat muuuuuulte, de frica ca nu voi mai gasi.
puppe spune:
Da, Danamiha, de asta e vorba...dar nu se mai fabrica si n-o sa mai am niciodata, din pacate...
Am mirosit azi Lacoste Inspiration si NU e ala pe care-l vroiam eu. Bineinteles, nu aveau nici acum tester de Lacoste pour Femme, nici nu primesc decat prin aprilie, zicea domnisoara aia. Oricum, am descoperit o mult mai buna utilizare a banilor disponibili pentru Lacoste (o sa mi-l iau mai la vara, probabil).O fata de pe forum (subiectul cu Varsatoare sexy) avea mai mare nevoie de banii astia, decat eu de parfumul cu pricina, asa ca am preferat sa ii dau ei.
Sotul meu este un inger, aseara cand a auzit ca vreau sa-mi mai iau un parfum, a zis doar ca "Las'ca ti-l iau de 8 Martie..." Eu ma asteptam sa fuga de acasa si cand colo el e un dulce...dar nu va fi nevoie sa-mi mai ia nici un cadou, si-asa l-am terminat cu 4 parfumuri luate intr-o luna jumate...pe langa alealalte primite cadou...
luxe spune:
Pe la inceputul anilor 90 am avut un parfum "Tiramisu"...stiu ca mi-a placut foarte,foarte mult !!! Nu stiu daca era de vreo firma,nu mai tin minte !! Ati auzit de el ?? Nu stiu daca ar mai exista,am cautat pe internet,dar nimic !!!!
puppe spune:
quote:
Originally posted by luxe
Pe la inceputul anilor 90 am avut un parfum "Tiramisu"...stiu ca mi-a placut foarte,foarte mult !!! Nu stiu daca era de vreo firma,nu mai tin minte !! Ati auzit de el ?? Nu stiu daca ar mai exista,am cautat pe internet,dar nimic !!!!
www.flickr.com/photos/9734044@N08/" target="_blank">Jessica lui mami
Sorry, luxe, dar n-am auzit niciodata de parfumul de care zici tu...Poate te ajuta Danamiha si Manumanu, care isi mai amintesc si ele ce parfumuri gaseam in 1990...
blue eyes spune:
Puppe si Danamiha, am dat intamplator de un parfum cu nota de mijloc magnolia de la: www.osmoz.it/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=3478&CATEGORIE=PARFUM_AUTRELANGUE&LANGUE=EN" target="_blank">Agent Provocateur
puppe spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
Puppe si Danamiha, am dat intamplator de un parfum cu nota de mijloc magnolia de la: www.osmoz.it/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=3478&CATEGORIE=PARFUM_AUTRELANGUE&LANGUE=EN" target="_blank">Agent Provocateur
Offff, ce bine suna descrierea....nu ma mai tenta, Blue eyes, ca-mi fac numai sange rau!!
No chance at all sa prind prin Resita ceva de la Agent Provocateur...sincer, nici pe site-urile romanesti nu ma astept sa prea gasesc...si daca-i zic lu' frate-miu sa imi mai aduca multe parfumuri din Canada ma tem ca nu-l mai lasa aia cu bagajele in avion...