Ce parfumuri va plac (2)
Raspunsuri - Pagina 15
puppe spune:
Danamiha, LA MUUUUULTI ANI! fiului tau, in avans. Mama, ce baiat mare ai, poate ii facem vreodata cunostinta cu fiica-mea (are doar 5 ani la vara)si ne incuscrim!!!
Blue eyes, merci mult pentru sfaturile legate de parfumuri. E posibil sa-mi placa Joy, dar tare ma tem ca n-o sa-mi satisfac prea curand curiozitatea. In oraselul nostru, prea putini au auzit de Jean Patou si furaciosii de la care cumpar eu sigur nu-l aduc, ca "nu-i de firma" (!!!!! am incheiat citatul). Cat despre L'Air du temps, cred ca mi-ar aminti mereu de mama, si cum ea s-a dus acum 5 ani, ar fi prea trist...
O sa-i dau tema de casa fratelui meu, cand vine din Canada, sa ma cadoriseasca el cu Poupee. Nu l-am mirosit pe nimeni, niciodata, dar descrierea suna bine...
Fug sa-i gatesc lu'sotu'!!!
manumanu spune:
Am incercat azi o mostra de D&G The One si am fost dezamagita... este persistent, notele de varf mi-au placut, dar la baza.... miroase "ieftin"... nu stiu cum sa scap mai repede de el de pe piele!
blackpanterro spune:
Ador Hugo Boss(pt femei) varianta aia veche cu capacul legat de sticla, Laura de la Laura Biagiotti, Cool Water de la Davidoff, Channel Chance de la Channel.In general imi plac parfumurile proaspete cu o usoara tenta dulce.
Mi-am mai luat acum 2 saptamani noul parfum de la Nautica si am fost extrem de dezamagita, se mentine mirosul vreo 3 minute....macar am primit o geanta de voiaj pe gratis....
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
danamiha spune:
quote:
Originally posted by manumanu
Am incercat azi o mostra de D&G The One si am fost dezamagita... este persistent, notele de varf mi-au placut, dar la baza.... miroase "ieftin"... nu stiu cum sa scap mai repede de el de pe piele!
Nici eu nu am fost incantata de acest parfum.
Puppe, multumesc pentru urari si pt site. Fiicei tale ii plac parfumurile? Al meu a inteles ca nu poate folosi decat parfumuri pt barbati, deci doar de la tati,(ce bine ca nu mai da atacul la mine, oricum le-am schimbat locul) asa ca atunci cand se da sotul musai sa-l dea si pe el sau sa-l imbratiseza astfel incat ajunge parfum pe urechiusele lui.
puppe spune:
Fiica-mea e anti-fuste si rochite si codite, spre disperarea mea si incantarea lu' sotu'. Ii plac masinutele, surubaraiele, mingea si treningurile. E un baietoi, dar macar la parfumuri se pare ca m-a mostenit pe mine: in fiecare dimineata, cand o trezesc pentru gradi, imi spune:"Mami, ce frumos mirosi, ma dai si pe mine cu parfum???" Asa ca i-am luat ceva de la Yves Rocher cu miros de capsuni si o mai dau pe haine (mi-e cam teama sa-i dau pe piele, parca e totusi prea mica...)
Apropo de mostre: am primit anul trecut, prin vara, o mostra de Lacoste, dar nu stiu de care, dintr-o revista de femei. Era super-fresh si mirosea divin, perfect pentru plaja. Stie cineva ce fel de Lacoste este ala? Ca am mirosit "Touch of Pink" si nu e...
blue eyes spune:
Puppe, imi pare rau pentru mama ta.
Poupée e o fragranta eleganta-asprisoara, perfecta pentru sezonul rece, in special pentru vara tarzie-toamna: aduce un pic a floarea soarelui. Un parfum deosebit pentru sezonul cald e www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=770&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">First. Parfumurile Van Cleef&Arpel apartin categoriei de fragrante rafinate-intensive-persistene, si au cate una pentru fiecare sezon. Pentru barbati www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=1153&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Tsar
Azi mi-a venit www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=172&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Vent Vert, de la Balmain; un parfum ales, ca si celelate de la Balmain pe care le am: www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=175&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Ivoire si www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=176&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Balmain de Balmain. Daca se gasesc parfumuri Balmain in Romania, incercati-le!
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
mihaeladm spune:
quote:
Originally posted by puppe
Apropo de mostre: am primit anul trecut, prin vara, o mostra de Lacoste, dar nu stiu de care, dintr-o revista de femei. Era super-fresh si mirosea divin, perfect pentru plaja. Stie cineva ce fel de Lacoste este ala? Ca am mirosit "Touch of Pink" si nu e...
E vorba de asta:
LACOSTE POUR FEMME.
Am avut si eu mostra aia! :)
puppe spune:
Multumesc din suflet, Mihaela!! O sa trec maine pe la unica parfumerie din oras sa vad daca au primit mostre de Lacoste pour Femme, ca ultima oara cand am fost nu mai aveau nimic in tester si nu mi-am putut da seama de miros.
...Daca ii spun lu' sotu' ca mai vreau si Lacoste asta fuge de-acasa.......dar ce, parca nu pot sa mi-l iau si singura, fara sa-l declar...
blue eyes spune:
Pentru fetite, parfumurile Barbie[
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
mihaeladm spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by manumanu
Am facut si eu comanda la esentedelux.. maine astept parfumul... Coco mademoiselle.. abia astept!
Inainte am vorbit cu ei(pe mesenger).Sper sa fii multumita, abia astept sa-mi spui!
Aveti vreo idee cum e Casmir de la Chopard, seamana cu Wish? E dulce, fresh, cum o fi?
Am avut eu o mostra. Mie nu imi place. Este oriental, foarte dulce, iar mie de obicei imi plac cele dulci, dar asta nu imi place.
Este 'greu'.