Ce parfumuri va plac (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Un alt parfum cu note de mijloc de magnolie: www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=3472&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Bright Cristal. E floral-fructat.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Azi am testat pe pielea mea Le Baiser du Dragon - Cartier si Samsara si sunt dezamagita, nu imi plac. Data trecuta pe hartie mi-au placut mult. Ieri le-am comandat la esentedelux si azi am anulat comanda, vor zice ca sunt dusa cu pluta. In schimb azi am mirosit si imi place Christian Dior-Dior Miss Dior Cherie.

puppe, esti multumita de ceea ce ai primit de la esentedelux?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Da, fara discutie. In privinta lui Bvlgari pour femme, am cam dat-o in bara, e prea puternic pentru mine, dar nu-s de vina oamenii, ci eu... In schimb, si D&G Feminine si 212 Carolina Herrera sunt bestiale ! Primul a fost o surpriza placuta, nu ma asteptam sa-mi placa si altceva in afara de Light Blue de la D&G...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by puppe

quote:
Originally posted by luxe

Pe la inceputul anilor 90 am avut un parfum "Tiramisu"...stiu ca mi-a placut foarte,foarte mult !!! Nu stiu daca era de vreo firma,nu mai tin minte !! Ati auzit de el ?? Nu stiu daca ar mai exista,am cautat pe internet,dar nimic !!!!

www.flickr.com/photos/9734044@N08/" target="_blank">Jessica lui mami

Sorry, luxe, dar n-am auzit niciodata de parfumul de care zici tu...Poate te ajuta Danamiha si Manumanu, care isi mai amintesc si ele ce parfumuri gaseam in 1990...

http://community.webshots.com/album/562454738QJIwNs?vhost=community&start=36

Hai puppe, ca nu am asa o memorie grozava
M-am delectat cu pozele voastre, ai o dulceata de fetita, e mortala in poza cu pisica,e asa de scumpa fetita, sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by danamiha

Azi am testat pe pielea mea Le Baiser du Dragon - Cartier si Samsara si sunt dezamagita, nu imi plac. Data trecuta pe hartie mi-au placut mult. Ieri le-am comandat la esentedelux si azi am anulat comanda, vor zice ca sunt dusa cu pluta. In schimb azi am mirosit si imi place Christian Dior-Dior Miss Dior Cherie.

puppe, esti multumita de ceea ce ai primit de la esentedelux?

Danamiha, imi pare rau ca nu iti place Samsara... poate din cauza pH-ului. Pe pielea mea da foarte bine. oricum il folosesc doar seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Multumesc frumos, Danamiha! Sa ma iei te rog in calcul ca posibila cuscra!!!
Prietena mea a fost tare azi, cica: "Ma, nu ti-am gasit nicaieri Obsession Night, dar daca tot aveam banii mi-am luat mie Organza de la Givenchy". Doamne, si chiar nu suport parfumul ala, poate fiindca il avea o colega acum vreo 2 ani si se dadea cu el in disperare, miroseau toate birourile, mirosea masina, imi dadea migrene...I-am si zis lu' tanti prietena mea: "Puiule, accept orice parfum dulce, ca stiu ca numai astea iti plac, da' cand vii la mine sa nu te dai cu Organza, ca nu te primesc in casa!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Mie imi place de mor "Rush" (primul) de la Gucci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

In sfarsit am dat de tester pt Nina ... e 99% ca Mariage de Givenchy ... deci fff fain !

Edit dupa multe ore; Nina nici nu se compara cu Mariage ul ca durata si intensitate, am ales bine Mariage ul :-)

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolilo spune:

favoritele mele sunt chanel cristalle si edmond coudray (fresia et musk).
momentan am si un miss dior cherie (primit cadou) care mi se pare dragut dar nu l-as cumpara din nou (in plus are 100ml).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Livia, eu am mirosit azi Agent Provocateur, Maitresse; nu mi-a provocat nimic! Nu mi s-a parut un parfum pe care as da banii (si nu-i deloc ieftin). Dar, cum am zis pe o pagina anterioara, fiecare cu nasul sau, cu propriile preferinte.
Am inceracat si mult laudatul Hypnôse. Nu m-a hipnotizat, ci "migrenat"! Sufocant de dulce...

Puppe, parfumul de la AP, Eau Emotionelle, mi s-a spus ca e extrem de dulce. Comparandu-l cu Miss Dior Cherie, ultimul e foarte rafinat fata de AP.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput