Ce parfumuri va plac (2)
Raspunsuri - Pagina 12
calatorie spune:
Buna Mirelou,
Este fain Lovely, dar ce zici de Addict de Christian Dior cel negru este dulceg miros de vanilie lem de santal ceva mai greu pt seara etc iar cel roz ceva mai florant Daca ai ocazia sa le testezi. Mie ambele imi plac.
Si mai imi place Kate moss ceva mai nou ,este ciudat.Il prefer pe Boss pour femme este excellent pt servici.
papapapap
calatorie spune:
La multi ani Pupe,
Iti doresc multe alte parfumuri, si tot ce iti doresti in viata sa ti se indeplineasca.
RalMar spune:
Sunt pur si simplu innebunita dupa:
Rocco Baroco - silver
Byblos - terra
Din pacate, in Ro nu am reusit niciodata sa le gasesc, si ma enerveaza ca trebuie sa-mi rog mereu prietenii care merg prin Italia sa-mi aduca.
White Pisana spune:
Pentru zi am folosit anul trecut 5th avenue de la Elizabeth Arden (dulce dar si cu o nota fresh - nu prea ma pricep sa descriu parfumuri ) si Nina de la Nina Ricci (sticla in forma de mar, rosie - un miros oarecum vanilat dupa parerea mea).
Inca nu le-am terminat dar mi-am descoperit o noua pasiune: Rumeur de la Lanvin.
Pentru seara Initial de la Boucheron si Arpeges de la Lanvin. Mai ales Arpeges imi da asa o impresie de stralucire si lux si ma poarta cu gandul spre epoca interbelica...desi nu as putea sa dau o explicatie rationala pt asta
De curand am comandat pe ebay un parfum pe care il stiu de la mama de cand eram mica: se numeste Je reviens de la Worth. Mi-a fost imposibil sa il gasesc in magazine...si sunt curioasa daca o sa imi mai placa mirosul, mai ales ca am avut obsesia sa il gasesc in sticluta lui originala, rotunda, cu un ingeras in relief - Lalique...asta inseamna ca si parfumul in sine e ff vechi si nu stiu cum se transforma mirosul dupa o perioada indelungata de timp...Vineri o sa il primesc si ma calmez!
Si mai am o sticluta mica (5 sau 10 ml), fara pulverizator, cu o apa de parfum de la Van Gogh - Grand fleuri. Este exrem de feminin, dulce-floral...si neavand pulverizator trebuie sa dau cate putin cu dopul intr-un stil ff retro ...dar e foarte persistent.
Pentru cine e interesata, exista www.osmoz.com - un site cu descrieri de parfumuri pentru aproape toate marcile cunoscute.
mihaeladm spune:
Din pacate nu prea se gaseste... este persistent si mie imi place foarte mult:
Dazzling Gold de la Estee Lauder.
White Pisana spune:
Revin pentru ca am primit parfumul: Je reviens de la Worth asa cum il stiam si mi-l doream. Si miroase absolut divin...Nu stiu de ce imi sugereaza imaginea unui dormitor somptuos sau a unui sertar plin cu lenjerie din satin...
danamiha spune:
Ieri am mirosit Yves Saint Laurent-Opium si nu imi prea place, nu e genul meu, precis nu are vanilie.Am mirosit Boucheron Trouble si nu sunt prea incantata. As fi vrut sa vad cum e Jaipur si Jaipur Saphir, dar nu am gasit. In schimb mi-a ramas gandul la Mont Blanc-Femme De Mont Blanc EDP. E superb!
blue eyes spune:
White Pisana, multumesc pentru sugestie: un parfum cu miros de zambile, splendid!
Eu am descoperit de putin parfumurile Balmain: Ivoire si Vent vert sunt fragrante deosebite
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
arleena spune:
momentan folosesc Dolce Vita - Dior, cool water - davidoff, si theorema -Fendi
sunt mai multe care imi plac....salvador dali- mai multe, Miracle -Lancome , unul de la Estee Lauder are ambalajul viu colorat dar nu stiu cum ii zice, l-am vazut in italia dar aici in romania am cautat si nu am gasit...