Ce parfumuri va plac (2)
Raspunsuri - Pagina 11
danamiha spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Am facut sambata comanda de Serpentine -Roberto Cavalli ,l-am primit azi,super ok calitate , pret ,totul.
Monikka
Ma bucur ca esti multumita, cum e parfumul? Nu am mirosit nici un parfum de la Cavalli.
puppe spune:
Sunt cea mai fericita viitoare sarbatorita !!!!
In decurs de 5 zile, am primit 4 parfumuri: sambata Eternity Moment, marti Cerutti 1881 si azi am gasit avizul ca mi-au venit si cele 2 comandate pe net, 212 Carolina Herrera si D& G Feminine. Le ridic maine. Ce bine e sa fie ziua ta, chiar daca implinesti 36 de ani!!!!
...M-a sunat si prietena mea, cica ce parfum vreau sa-mi ia!!!!
Sunt super fericita si nu puteam sa nu va spun si voua!!!
danamiha spune:
quote:
Originally posted by puppe
Sunt cea mai fericita viitoare sarbatorita !!!!
In decurs de 5 zile, am primit 4 parfumuri: sambata Eternity Moment, marti Cerutti 1881 si azi am gasit avizul ca mi-au venit si cele 2 comandate pe net, 212 Carolina Herrera si D& G Feminine. Le ridic maine. Ce bine e sa fie ziua ta, chiar daca implinesti 36 de ani!!!!
...M-a sunat si prietena mea, cica ce parfum vreau sa-mi ia!!!!
Sunt super fericita si nu puteam sa nu va spun si voua!!!
Ma bucur muuuuuult pentru tine!
Te mai lasa sotul sa-ti cumperi inca doua parfumuri pana la vara?
mihaeladm spune:
quote:
Originally posted by calatorie
Salutare
Pai sa va spun ca mie imi place Revealed de Eliszabeth Arden si Splendor tot de ea . Sunt parfumuri de zi usoare si suave. Din cele de seara mai grele imi place Organza de Givenchy si Burberry Birt de BURBERRYS.
Mie imi place de la Elisabeth Arden: 'SUNFLOWERS'.
Mirelou spune:
Pe mine ma termina parfumurile tari. Unul dintre ele e Paloma de la Paloma Picasso, al doilea e Nu de la Yves Saint Laurent. Sunt obsedata de ele pentru ca imi schimba radical starea de spirit, ma simt puternica atunci cind le port...si clar am mai mult incredere in mine.
va pup
calatorie spune:
Buna fetelor,
Parfumrile de Elizabeth Arden sunt in general usore. Reveled este de zi si Splendor la fel.Sunt destul de peristente.Inca unul care imi place este de Issey Miyake summer parca ii zice, tot fresh, de zi.
Numai bine
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by Bratu Monica
Am facut sambata comanda de Serpentine -Roberto Cavalli ,l-am primit azi,super ok calitate , pret ,totul.
Monikka
Ma bucur ca esti multumita, cum e parfumul? Nu am mirosit nici un parfum de la Cavalli.
danamiha,
imi plac parfumurile,dar din pacate nu stiu cum sa descriu un parfum.Nu este un parfum dulce,asta e clar dar mai departe nu stiu ce sa-ti spun.L-am mirosit la o prietena si mi-a placut atat de mult incat l-am luat asa fara sa-l incerc pe pielea mea.Am spus;daca-i bun ,e bun daca nu ...asta e tot e bun.Din fericire imi place mult si merge execelent pe pielea mea.
Imi pare rau nu stiu sa--ti spun mai multe.
Monikka
calatorie spune:
Buna fetelor,
Mai stiu un parfum de zi care imi place mult este Lovely Sarah de Jessica Parker, este roz cutia putin dulceag nu foarte, dar suav si placut.
pappapap
Carrye spune:
Manumanu, ce bine ca te poti bucura de minunatul Mademoiselle :)
Mie mi s-a stricat capacul sticlei in bagaj la ultima calatorie. Si ma uitam la sticla ca il am din iarna lui 2006 si e abia la jumatate (de 100 ml), asta in conditiile in care este parfumul meu preferat.
Puppe, La Multi Ani! si sa te bucuri de viata ta, ca tare frumoasa e!
Cerruti 1881 este cel cu cutie alba? Mai fresh? Sau cel mai puternic? Carolina Herrera miroase super, doar ca nu mi se pare ca persista. Sa imi spui cum e D&G Feminine, te rog, chiar sunt in pana de idei.
Mirelou spune:
quote:
Originally posted by calatorie
Buna fetelor,
Mai stiu un parfum de zi care imi place mult este Lovely Sarah de Jessica Parker, este roz cutia putin dulceag nu foarte, dar suav si placut.
pappapap
Intr-adevar miroase foarte placut. L-am primit si eu de la soacra-mea dar mi s-a parut ca nu prea persista.