Ce parfumuri va plac (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Seablack spune:
Buna fetelor!
Sa va povestesc si eu despre ultimele mele achizitii!
EDT
Cartier-So pretty
Escada(clasic,cred)-cutia este rosie cu auriu pe laterale-miros floral,imi place la nebunie!
Moschino-Funny (asta-vara m-am indragostit de el)
L'Occitane-Roses (foarte,foarte fin)
EDP
Escada-continutul este verzuliu,iar sticla este mai mult pe orizontala (finut)
Bulgari-sticla albastra
Chanel-No 5 (foarte discret)
Boss- Pure purple
Givenchy-Ange ou demon(dupa parerea mea, un parfum care da foarte bine in combinatie cu tutunul;si inca unul care este mortal in aceasta combinatie HOT de la Benetton- il caut cu disperare si nu il gasesc!!)
Pe curand!
danamiha spune:
M-au intrebat cei de la esentedelux daca am probleme cand intru pe site, eu una nu am.
Manumanu, am vorbit ieri cu ei si i-am rugat sa-ti trimita noul stoc, sper ca l-ai primit.
Moni, , cum stai cu Monti?
manumanu spune:
Mi-am amintit ca si eu am avut o experienta similara cu unele parfumuri barbatesti... intr-o vara i-am confiscat sotului "Pi" de la Givenchy, care miroase superb... si as mai purta Egoiste de la Chanel (tot pour homme)... iar gelul de dus Cristobal pour Homme de la Balenciaga il folosesc tot eu...
manumanu spune:
Mi-am ridicat si eu parfumul (Coco Mademoiselle) in seara asta... e minunat! Am primit si lista cu stocurile, dar nu au inca ce as mai vrea eu...
danamiha spune:
quote:
Originally posted by manumanu
Mi-am ridicat si eu parfumul (Coco Mademoiselle) in seara asta... e minunat! Am primit si lista cu stocurile, dar nu au inca ce as mai vrea eu...
Ce bine...am avut emotii ca vei fi nemultumita
Ce parfumuri iti doresti? M-ai facut curioasa. Ce iti place mai mult, Allure sau Allure Sensuelle?
manumanu spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by manumanu
Ce bine...am avut emotii ca vei fi nemultumita
Ce parfumuri iti doresti? M-ai facut curioasa. Ce iti place mai mult, Allure sau Allure Sensuelle?
Pai imi doresc Dune pentru mine si Heritage de la Guerlain pt. sotz... dar nu sunt prea mari sanse sa gasesc (asa e el, ii plac parfumurile rare... fara intentie, dar asa pateste)... asa ca o sa astept pana vom pleca la Paris... Deocamdata ma opresc, pt. ca am comandat si pe strawberry Cristobal (si pt. mine si pt. el., o sa fie o surpriza!!!), asa ca... mai astept pana primesc Dune tester.
Imi place mai mult Allure... mi se pare mai rafinat. Dar si Allure Sensuelle e f. bun... poate am ramas eu cu o nostalgie pt. Allure... dar deocamdata nu ma mai gandesc la el, fiindca il am pe Coco M! Si Dune ramana langa sufletul meu oricum!
calatorie spune:
Salutare
Pai sa va spun ca mie imi place Revealed de Eliszabeth Arden si Splendor tot de ea . Sunt parfumuri de zi usoare si suave. Din cele de seara mai grele imi place Organza de Givenchy si Burberry Birt de BURBERRYS.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by calatorie
Salutare
Pai sa va spun ca mie imi place Revealed de Eliszabeth Arden si Splendor tot de ea . Sunt parfumuri de zi usoare si suave. Din cele de seara mai grele imi place Organza de Givenchy si Burberry Birt de BURBERRYS.
Nu am avut ocazia sa miros parfumuri de la E.Arden, sunt curioasa daca aceste parfumuri persista sau in cateva ore dispare mirosul.
Burbberry Brit nu imi prea place imi schimb imi place mult Burberry London si maine vreau sa vad cum e Burberry-Burberry, care are mosc si santal.
Bratu Monica spune:
Am facut sambata comanda de Serpentine -Roberto Cavalli ,l-am primit azi,super ok calitate , pret ,totul.
Monikka