Ce parfumuri va plac (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Carrye spune:
Danamiha, nici mie nu imi place Opium. A venit mama acasa data cu el, sm simtit ca imi pica nasul si i-am zis sa si-l pastreze linistita ca imi strica imaginea de femeie cu parfumuri bune :P
manumanu spune:
Nici mie nu-mi place Opium, fetelor... in schimb, Opium pour Homme este foaaaarte bun... il poarta sotul meu uneori, la ocazii mai speciale, pentru ca este foarte tare si elegant.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by arleena
momentan folosesc Dolce Vita - Dior, cool water - davidoff, si theorema -Fendi
sunt mai multe care imi plac....salvador dali- mai multe, Miracle -Lancome , unul de la Estee Lauder are ambalajul viu colorat dar nu stiu cum ii zice, l-am vazut in italia dar aici in romania am cautat si nu am gasit...
Sunt fan Lancome, azi mi-am cumparat Tresor, am mai avut si imi place.
Imi place si Miracle, de fapt am tot oscilat intre cele doua, pana la urma am ales Tresor.
Criss si Alex (11.05.2003)
manumanu spune:
quote:
Originally posted by Criss75quote:
Originally posted by arleena
momentan folosesc Dolce Vita - Dior, cool water - davidoff, si theorema -Fendi
sunt mai multe care imi plac....salvador dali- mai multe, Miracle -Lancome , unul de la Estee Lauder are ambalajul viu colorat dar nu stiu cum ii zice, l-am vazut in italia dar aici in romania am cautat si nu am gasit...
Imi place si Miracle, de fapt am tot oscilat intre cele doua, pana la urma am ales Tresor.
Criss, mi se pare o alegere foarte buna... dintre cele doua si eu cred ca Tresor e mai bun.
livia spune:
fetele a aparut un parfum nou..maitresse de la agent provocateur...cica e super super! l-ati probat? eu l-am cautat prin parfumerii sa-l miros si nu-l au...
pup
blue eyes spune:
Livia, wer sucht, der findet. Bitte schön: Agent Provocateur Maîtresse - Der Duft
Dieses betörende Eau de Parfum spielt im gesamten Duftverlauf mit raffiniert platzierten Aldehyden, die die Persönlichkeit der einzelnen Duftbestandteile intensivieren. In der Kopfnote bezirzen leidenschaftliche Noten aus Weißen Lotusblüten und deliziöse Nuancen von weißem Ylang-Ylang.
Tief im Herzen verbirgt sich die pure Essenz der Osmanthusblüte und sinnliche Noten von Sambac Jasmin und Irisknospe. Sie vereinen sich mit dem hypnotisch anziehenden Rosen-Absolue und dem lebendigen Duft von Veilchenblättern.
Im Fond räkelt sich eine verführerische Note aus samtig weißem Wildleder, eingebettet in die Wärme von Moschus, Iso E Super und heißblütigen Ambraölen.
Agent Provocateur Maîtresse
Eau de Parfum, 100 ml ca. 110,00 Euro*
Eau de Parfum, 50 ml ca. 72,00 Euro*
Seductive Milk, Body Wash 200 ml ca. 33,00 Euro*
Agent Provocateur Maîtresse ist ab Anfang Februar 2007 in ausgewählten Parfümerien erhältlich.
*unverbindliche Preisempfehlung des Herstellers
de pe www.cosmoty.de
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
livia spune:
scumpi multumesc dar asa am cautat si eu...eu vroiam sa stiu pareri!
vreau sa-l mirooos sau macar sa-mi zica cineva care l-a probat cam cum e...daca-l cumpar si nu-mi place? nu-mi pare rau?
pupic
danamiha spune:
quote:
Originally posted by Criss75
[quote]Originally posted by arleena
Stiu ca iti place si Poeme si Love in Paris de la N.Ricci
puppe spune:
Fetelor, scuze ca nu am mai intrat pe subiect, dar am cautat de nebuna zile la rand o canapea in toate magazinele din oras, si n-am gasit nimic sa-mi placa. Tot la Timisoara trebuie sa ajung... Acu' is in plin proces de reamenajare a livingului, si am capul calendar de mobila, usa, corpuri de iluminat si toate celelalte.
Va multumesc tuturor celor care mi-ati urat "La multi ani", sunteti niste dragute si va doresc sa vi se implineasca toate visele frumoase!
Revenind la parfumuri: Carrye, eu am Cerutti 1881 ala clasic, maro, care nu e fresh, dar mi-a placut intotdeauna, de cand l-am mirosit odata pe o pagina parfumata dintr-o revista frantuzeasca. E persistent si imi place mult mirosul. Carolina Herrera 212 l-am primit prima oara anul trecut de ziua mea si a fost o surpriza extrem de placuta, nu-l mirosisem inainte, dar a intrat pe loc in topul meu. E fresh si totusi rezista pe piele pana dupa masa, ramane impregnat bine in haine, desi e apa de toaleta, nu apa de parfum. Poate ca ar trebui sa precizez ca mie nu-mi plac parfumurile fresh-green, de genul Cool Water, Issey Miyake, Kenzo (unele), ci fresh-floral, sau cel putin asa le consider eu pe cele fresh pe care le am sau le-am mirosit. De fapt, imi plac toate mirosurile florale, mai putin cele extrem de puternice (nu ma vad purtand ceva cu miros pregnant de trandafiri, de ex.), si nu imi plac esentele gurmande, de genul vanilie, cocos, ciocolata, scortisoara. Dar si aici depinde, Obsession imi place, desi nu se incadreaza in grupele de mirosuri preferate.
D&G Feminine e suav si miroase tare a zambile si crin, sau cel putin asa e pielea mea.Tine mirosul mai mult decat Omnia Chrystalline. E OK pentru birou, dar nu la blugi, ci mai degraba la o rochita sau ceva vaporos, asa il percep eu. Il pastrez pentru perioada mai calda. Miroase super dupa baie, cand ma bag in halatul de matase, sotul meu il iubeste!!
De la Elizabeth Arden am avut Green Tea (perfect vara, la plaja), 5-th Avenue (il port cand imi iau sacou, la lucru), si Splendor, care mi-a placut tot vara, dar la tinute mai putin sport ( e clar, ce "bine" ma exprim, zici ca-s analfabeta!!!). Roberto Cavalli n-am avut niciodata, am mirosit "Just Cavalli for her" pe o prietena, mi-a placut cat de cat, dar nu m-a dat pe spate. Dulceag, nu floral, mai degraba aldehidic, gen Allure. Nu ma injurati, ca asa l-am mirosit eu pe ea!
Am mai observat o chestie: in perioada cat sunt "pe stop", orice parfum miroase mai puternic si are o tenta dulceaga, iar in preajma ovulatiei mirosurile sunt mai suave si rezista mai putin.
Singurul (???!!!) parfum pe care mi-l mai doresc acum e Obsession Night Woman, dupa care sapa in continuare prietena mea, sanse mici sa-l gaseasca. Pana la vara, mai am timp sa ma gandesc ce mai vreau...
Va pup pe toate si va doresc un week end fain si "parfumat"!!!
blue eyes spune:
Livia, acum ar trebui sa se gaseasca deja in parfumerii, sa-l poti incerca. Agent Provocateur Maîtresse ist ab Anfang Februar 2007 in ausgewählten Parfümerien erhältlich
Parerile altora in materie de parfumuri mie mi se par irelevante, dat fiind ca eu am ph-ul si nasul meu. Multe parfumuri enumerate aici ca fiind extraordinare, mie mi se par ordinare.
Descrierea parfumului de la Agent Provocateur mi se pare foarte provocatoare, ca sa nu mai zic de sticluta! E ceva care isi va gasi locul in colectia mea, alaturi de www.osmoz.it/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=4142&CATEGORIE=PARFUM_AUTRELANGUE&LANGUE=EN" target="_blank">Christina Aguilera si de www.osmoz.it/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=1527&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=it" target="_blank">Chantal Thomass
Puppe, imi vin in minte cateva parfumuri pe care ti le-as indica sa le incerci: www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=446&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Joy , www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=638&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">L'Air du Temps www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=2219&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Poupée. www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=770&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">First si www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=3791&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">ckIN2U her
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!