tragedie
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
teo_mire spune:
si daca facea depresie trebuia sa omoare si copilul? o data e un pacat sa te sinucizi si a doua oara si-a omorat copilul. pe aia saraca daca eram acolo eram capabila sa o mai schingiu eu inca odata pt copil. copii sunt daruri de la Dumnezeu sunt un o bucurie sunt un lucru sfant, ceva de nedescris mai mare bucurie ca un copil nu exista. ii dai tu viatza ca femeie dar nu ai dreptul sa io iei. oricum inteleg ca viata e cruda dar nici sa iti omori copilu omoara-te tu da nu si un ingeras.
sincer nu mai am cuvinte.....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Oricat de multe scuze as incerca sa ii gasesc tot nu pot sa o inteleg deloc.Este o mare lasitate ce a facut ea.Copilasul ala nu i-a gresit cu nimic,nu avea nici un drept sa ii ia viata,cu viata ei putea sa faca ce vroia ia dar ingerasului nu avea nici un motiv sa ii ia dreptul la viata.Oricat de tanara ai fi fost asta nu este nici o scuza mai ales ca o avea si pe cumnata ei langa ea care o ajuta.
Dumnezeu sa o ierte.
De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
De la stiri am inteles ca in acea zi tocmai venise de la tribunal unde se tinea procesul de paternitate si aparuse un martor care ar fi declarat ca el stie ca tatal copilului e altul. Treaba asta dind-o total peste cap. Eu acum ma intreb..ce naiba dureaza un proces de paternitate aproape doi ani si mai ales ce treaba poate avea un martor in chestii din astea intime?! Pai ea putea sa aiba sex cu trei odata, numai unul e tata si asta zice testul de paternitate, nu vre-un martor! In ce secol traim?Numai ea stie ce a fost in mintea ei, insa faptul ca a sarit cu tot cu fetita e crima si punct. Nu vad nimic emotionant si de compatimit in asta. E ceva poate nou, pt ca mamele deviate, in marea lor majoritate, isi omoara pruncii nou nascuti, copii mai mari sunt ucisi mai ales de tati, cam tot dupa acelasi tipar. Omoara copiii, nevasta si apoi se sinucid. Nu vad nici o diferenta intre tragedia asta si o crima facuta de un tata deviat.Pur si simplu nu avea voie sa faca asta. Nici o scuza nu poate fi deajuns pentru o crima.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
anymony spune:
M-a socat stirea!
Cum poti sa faci asa ceva??? Ce suflet si ce ratacire a mintii trebuie sa ai atunci???
Nu am sa ii inteleg niciodata pe cei ce isi iau viata...nu pot sa inteleg oricit as incerca...Am avut o cunostinta care s-a sinucis anul trecut, cu 2 sapt inainte de nunta-s-a spinzurat...singurul copil.Avea de toate. Nu am inteles-o nici pina azi de ce a facut asa, versiunile sunt diferite, ca viitorul barbat o insela, ca se droga...ideea e ca a facut un gest...
Fata asta a suferit..nu ii caut scuze-nu are nici o scuza ca s-a luat si copilul cu ea...fetita aia nu avea nici o vina! iar barbatul ala care se crede a fi tatal copilului sper sa le aiba pe constiinta toata viata...un las caruia i-a fost frica sa plateasca o pensie alimentara!
De cind am auzit stirea sunt socata!ma pun in locul ei dar nu pot ajunge sub nici o forma la asa un sfirsit...si ce daca nu si-a recunoscut copilul? avea linga ea un inger, sunt atitea locuri unde te poti duce sa iti cresti copilul, sunt centre pt mamele singure cu copil...numai dragostea pt fetita ar fi trebuit sa o intareasca si sa NU II PESE!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
gonghy spune:
Nu vreau sa judec pe nimeni dar fata aceea din cate am vazut eu la tv era dintr-o familie foarte saraca,educatie cred ca era dar la nivel mediocru,fara mama,tata vai de el saracu....spunea ca nu are bani cu ce o aduce acasa,cu ce o inmormanta.....si toate astea vad ca se intampla frecvent la oamenii fara o educatie cat de cat mai bunicica. Toate sunt inculte,abia scot doua cuvinte cand sunt intrebate de reporteri ca de ce au facut aia si aia,nu stiu ca exista spitale de stat unde daca vor sa faca un avort il pot face pe bani putini.....
Nu am cuvinte pentru copila asta care s-a aruncat de la etajul 5 impreuna cu copilasa ei.Daca voia sa moara ea la ce o vrut sa ii ia viata acelui copil....oare o fi mers dupa vorba:"io te-am facut io te omor?"
Iar cele care isi arunca copii sanatosi,veniti la termen la ghenele de gunoi nu au nici un pardon,cel putin din partea mea.
Sunt aici pe forum mamici care se chinuie de ani de zile,la fel cum m-am chinuit si eu sa fac pe bubulina mea....si unele abia reusesc sa ramana insarcinate si sa duca sarcina cu bine la termen si altele din pacate tot mai incearca.....si uite domne' ca unele ca de'al cum am spus eu mai sus fac copii in prostie,le da DD cat cuprinde si ele ce fac cu ei???
Macar sa-i lase in fata unei biserici,la usa unui om,la spital,ca omu ii ia si ii duce unde trebuie......da nu sa le iei viata ca vezi Doamne tu i-ai facut
Hai ca m-am lungit cat o zi de post dar macar m-am descarcat aici cu voi.Cu siguranta vor fi si pareri contra a ce am spus eu aici,dar asa am gandit si voi gandi in legatura cu aceste mame care pentru mine numa mame nu le pot numi indiferent de situatia lor familiala,conjugala etc.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
pe oricate fete am intoarce aceasta tragedie va fi greu de inteles, de ce pentru ca depresia are tenebrele ei, e o mama a care a suferit si as putea spune ca depresia post partum s-a prelungit mult peste limita admisa fara ca nimeni din anturajul ei nu a incercat sa o inteleaga sau sa o ajute intr-un fel!
Mie intuitia imi spune ca si cei din anturaj, familia cat si tatal fetitei au pus o presiune mult mea mare pe psihicul tinerei mame, care nu a putut face fata si nu a stiut sa o contracareze!
poate cine a incercat acest sentiment de incheiere a socotelilor cu viata si a celor implicati in aceasta poveste pot intelege...altfel e ff greu de imaginat!
Si trebuie inteles faptul ca nu pentru propria paterrnitate se lupta in tribunal ci pentru stabilirea patenitatii copilului, aici era disputa..copilul!
e greu de inteles ce se intampla cu mintea umana atunci cand stresul e peste ceea ce poate duce si e si mai greu judecat cu mijloace rationale o minte depresiva!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Nu poti sti niciodata ce e in mintea unui om disperat!
Pot fi n motive pentru care tanara a decis sa faca aceasta fapta:mediul in care traia, situatia materiala precara,lipsa unei familii, labilitatea psihica sau poate mai rau, o problema mentala severa.
Gestul ei de a se arunca cu copilul este incalificabil, dar repet, depresia poate a devenit atat de severa incat nu a mai fost capabila sa mearga inainte.
Sa ne fereasca Dumnezeu atat pot spune!
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
Koko76 spune:
Dumnezeu s-o ierte! Ca bietul copilas nu avea nicio vina! Este intr-adevar ingrozitor si de neconceput, dar din nefericire este si adevarat. Si pe mine m-a marcat profund stirea, mai ales faptul ca s-a aruncat tinandu-si strans fetita in brate. A vrut s-o ia cu ea pe lumea cealalta. Adevarul este ca depresiile lovesc pe oricine, bogat sau sarac, tanar sau batran. Se intampla pur si simplu. Probabil in cazul tinerei mame de care am auzit toate in mod tragic aseara a fost si o depresie cauzata de greutati si neajunsuri materiale. Pacat ca nimeni nu a facut nimic pt ele cand traiau. Eu am trecut printr-o depresie postnatala(nu ca s-ar compara situatia cu cea a nefericitei de la stiri!)in urma cu 3 ani cand am nascut-o pe fetita mea cea mare si nu pt ca as fi avut vreo problema reala. Pur si simplu s-a intamplat. Totul e ca cei dragi sa-ti fie alaturi si sa te sustina. Eu am reusit sa trec peste asta, dar i-am avut pe cei dragi alaturi. Sotul meu a avut o prietena de familie Mihaela, care, ca si mine, a facut depresie postnatala. Mama ei era singura persoana care o putea face sa-si revina si sa se gandeasca la fetita ei. Din nefericire, in vara anului 2007, mama Mihaelei s-a stins din cauza unui cancer, iar Mihaela la auzul vestii s-a sinucis lasand in urma ei o fetita suberba de 1 an si jumatate, o sora si un sot neconsolati. Au fost inmormantate in aceeasi zi una langa alta. Mama si fiica. Ingrozitor! Nici nu mai am cuvinte
roxanal spune:
daca stirile sunt adevarate, fetita a fost conceputa in urma unui viol, ceea ce intr-un fel explica multe in ceea ce priveste sanatatea mintala a mamei...si acum ceea ce nu intelegeti voi, este ca din perspectiva lor, se vede cu totul altceva, ceea ce ptr mintea unui om sanatos este de neconceput, ptr cei a caror minte nu mai este chiar in regula este absolut normal..trebuie sa intelegeti ca ei traiesc in alta lume
cat despre stire, pur si simplu....ma urmareste de cand am aflat-o
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/redai/redai.jpg)
redai spune:
[quote]Originally posted by tusferi
Din pacate, la 21 de ani nici nu prea ai minte si in cazul ei, aia pe care o avea a pierdut-o cumva...
Nu e neaparat vorba de varsta. Eu am aproape 23, Am ramas insarcinata cand aveam inca 21 asha ca....nu e vb de varsta. O fio avand problemele ei.Nu ii iau partea , dar nici nu o critic......pacat de acel copil nevinovat
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad