Dupa cum vad pe toata lumea socheaza asemenea stiri. Si poate ca sunt mult mai multe cazuri dar nu sunt facute subiect de media.Pe de-oparte e bine ca lumea afla aceste lucruri , ca sa vezi pana unde merge intentia, dar pe cealalta parte sun exemple negative pentru tinerii de astazi. Multi fac "asa" pentru ca asa au vazut ei pe nu stiu unde sau la nu stiu ce emisiune. Femeia aceea care s-a aruncat de la etaj trebuie de la inceput sa-si asume responsabilitatea, recunoaste taal copilul sau nu. Un proces de paternitate nu cred ca este o tragedie. Da, e rusinos pentru copil sa aiba linie in buletin , dar mai greu este sa ai un tata si el sa iti intoarca spatele , sa fie tata doar pe hartie. Mai bine te lipsesti de el. Nu a ales solutia cea mai buna , sa te sinucizi. Intr-adevar procesul de paternitate dureaza mult, se aduc probe concludente daca tatal a avut relatii cu mama in perioad arespectiva, teste de ADN< etc. Copilul merita sa traiasca , oricare ar fi greselile parintilor. Sa luam aminte, sunt suflete nevinovate care nu trebuie sa sufere, ca noi, mame sau tati, am comis greseli.