tragedie
![](images/user_woman.png)
Am ramas socata inca din momentul in care am vazut striea.
O femeie s-a aruncat, cu feti#355;a ei de doi ani în bra#355;e, de la etajul cinci al unui imobil din Bucure#351;ti. Tragedia a avut loc ast#259;zi, pe strada Ion Ghica din sectorul 3. Cele dou#259; au decedat. Femeia avea 21 de ani, iar copilul 2 ani #351;i jum#259;tate
Am vazut primele stiri referitoare la subiect dar tot nu pot sa-mi revin. Ce se poate intampla atat de grav incat nu numai sa-ti pui capat zilelor dar sa iei cu tine si copilul ? Sincer, mi s-a facut rau cand am vazut stirea ... si ca de obicei am venit aici ca sa incerc sa inteleg ceva, sa vad daca altiim pot sa explice asa o tragedie, nu stiu, daca nu postez ok scuze dar sunt inca socata. Bietul copil, daca socotesc bine si datele presei sunt corecte e aproape de varsta spiridusului. Nu-mi pot imagina asa ceva ... e infiorator.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Raspunsuri
Lona spune:
Din pacate, cred ca numai psihiatrul poate intelege.
Din stirile transmise de la fata locului reiesea ca se se afla in conflict cu tatal copilului, care refuza sa-l recunoasca (ei nefiind casatoriti).
Cred ca fiecare este liber sa aleaga cand pune punct vietii lui, dar nu a altuia, si mai ales unui ingeras.
M-a urmarit toata ziua tragedia asta, si, Doamne-iarta-ma, n-o pot compatimi pe aceasta femeie, dar de pui mi se rupe inima!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristina1974 spune:
Doamne fereste!!!!!
Mi se zbarleste pielea pe mine, insa asta e lasitate si crima, in acelasi timp. Ea nu avea dreptul sa faca asta copilului ei, sufletel nevinovat, care a venit pe lumea asta cu atata ghinion.
Dzeu sa o ierte pe ea, ca la cel mic nu cred ca e ceva ce poate fi iertat. Copilul ala s-a dus fara nici o vina, total degeaba.
Asta e tragedie....... Doamne fereste!
Ajutati-o pe Sonia
cllaudia spune:
Probabil mama, in disperarea ei ca tatal nu vrea sa isi reunoasca copilul, a facut gestul asta, gandindu-se ca mai bine moare, decat sa isi vada fetita crescand fara tata Si va da-ti seama , cum era sa se arunce si sa-si lase fiica in grija nimanui? Nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul acelei mame, dar cu siguranta a vrut sa o fereasca pe fetita de tot raul din viata. Nu avea nici un drept asupra vietii copilului, asta e clar... Dar nici noi nu avem dreptul o criticam, mai bine ne rugam pt odihna ei, si pentru ca D-zeu sa o ierte.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_C/Cristina_C.jpg)
Cristina_C spune:
Da, Claudia, probabil ca asta a fost in mintea ei, dar a gresit!! Dumnezeule, avea 21 de ani, o viata inainte, putea sa munceasca si sa-si creasca fetita. Ca mama singura, s-ar fi descurcat ea cumva. Pacat...
tusferi spune:
Din pacate, la 21 de ani nici nu prea ai minte si in cazul ei, aia pe care o avea a pierdut-o cumva... In capul ei sunt sigura ca s-a gandit ca totul e sfarsit, ca viata s-a terminat. Mie mi se pare o mare prostie sa deznadajduiesti in halul asta incat sa decizi ca nu poti face fata nici tu nici copilul tau unei vieti fara ajutorul tatalui copilului si sa decizi sa iti iei viata si sa omori si un copil nevinovat care nu a gresit cu nimic. Ca sa nu mai zic ca putea face un test de paternitate si sa ii ceara sa plateasca pensie alimentara. Solutii exista, dar cred ca femeia aia, Dzeu sa o ierte, avea probleme psihice mari...
Doamne fereste sa iti pierzi mintile in halul asta!
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
RalucasS spune:
groaznica stirea, dar mai groaznica a fost o stire de acum cateva zile in care arata pe o femeie gravida in luna a 8-a, care si-a provocat singura avortul pt ca nu era facut copilul cu sotul ci cu un vecin, copilul era bine dezvoltat, deci nu a murit la nastere, asa ca l-a luat si l-a aruncat in latrina ...iar la final a murit si mama. Sincer mama mai rau merita, dar cum poti sa iti arunci copilul in wc? Timp de 8 luni nu si-a dat semama ca era facut cu amantul?33+
Lucas
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by tusferi
Din pacate, la 21 de ani nici nu prea ai minte si in cazul ei, aia pe care o avea a pierdut-o cumva... In capul ei sunt sigura ca s-a gandit ca totul e sfarsit, ca viata s-a terminat. Mie mi se pare o mare prostie sa deznadajduiesti in halul asta incat sa decizi ca nu poti face fata nici tu nici copilul tau unei vieti fara ajutorul tatalui copilului si sa decizi sa iti iei viata si sa omori si un copil nevinovat care nu a gresit cu nimic. Ca sa nu mai zic ca putea face un test de paternitate si sa ii ceara sa plateasca pensie alimentara. Solutii exista, dar cred ca femeia aia, Dzeu sa o ierte, avea probleme psihice mari...
Doamne fereste sa iti pierzi mintile in halul asta!
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
Doamne fereste sa nu ai pe nimeni langa tine, sa fi o fire slaba si sa nu-l fi cunoscut pe Dumnezeu.
Poate familia o fi alungat-o de acasa, cine stie daca o fi avut vreo sursa de venit...si cu siguranta ca zdravana nu era. Dar oare chiar sa nu fi avut nici o cunostinta?
Sa o fi apucat-o gandurile sinucigase in acea zi?
Adica nimeni in anturajul ei nu a vazut ca e depresiva? Ca are ganduri negre? Trebuie sa fi spus ea ceva cuiva..nu?
Doamne fereste!
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
leistra spune:
E ingrozitor ce s-a intamplat!
Dumnezeu sa o ierte!
Pacat de mama si de copil, nu stiu ce a fost in capul ei saraca, de aceea nu e bine sa o judecam!
http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/
mamica de balenica Elena
ralnied1 spune:
Pana la urma s-a recunoscut ca a mai avut perioade de depresie. Era orfana de mama de la 5 ani si tatal ei traieste undeva, intr-un satuc. Si a aflat de la tv vestea.
De judecat, intr-adevar, nici nu e dreptul nostru, nici nu e bine sa o judecam. Numai ea stie ce era in sufletul sau. E drept ca fetita chiar nu avea nicio vina si de copilas imi pare cel mai rau. (ca o paranteza: la OTV au aratat aseara imagini de la fata locului, filmate imediat dupa producerea tragediei. Le vazusem pe cele de la alte televiziuni in direct, mai devreme. Dar cele de la OTV au aratat - pana sa apuce ei sa acopere - corpurile neinsufletite. Filmate de aproape M-a socat chestia asta. Manuta copilasului... pe zapada... Aproape de fiecare data se intampla asa la DDD)
Foto Ralu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
este infiorator , ma afecteaza ff mult toate cazurile astea in care mor copii, si asta cu fetita, si cel cu bb aruncat in wc, a mai fost unul in care un bb de 2 luni s-a inecat cu voma ( maica-sa fiind beata si plecata de acasa), altul in care un bb de 2 luni a fost batut intr-un mare hal......infiorator, nu mai am cuvinte..
my baby