Fulguleti de nov-dec-2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 5
Teutz spune:
Chris, foarte frumosa camera lui pisi! buzita lovita! Eu nu simt ca ma tampesc acasa. Mi-e tare dor de Alexia atunci cand plec undeva fara ea si mi-e groaza cand ma gandesc ca in mai putin de 11 luni ma intorc la serviciu. Cred ca voi trece printr-o depresie crunta cand va trebui sa incep serviciul.
Desiree, sa stapaniti sanatosi noua mobila! Pe Alexia am inceput s-o spal pe dinti de la 7 luni, cand avea doar 2, dar fara pasta. Pasta am inceput sa-i pun cand i-a iesit al 4-lea dintisor.
Laura, n-am scos eu biciul niciodata, dar acum o fac! Sa nu mai ai astfel de ganduri, da? Eu de-abia astept sa citesc povesti cu ce mai fac fulguletii! Hai un mare de la noi, ca sa treaca usturimea biciului!
Ruxandra, eu o spal pe Alexia pe dinti cu pasta de la Nenedent. Nu o scuipa, o inghite, dar e ok, ca e special facuta pt copii atat de mici, care nu stiu sa scuipe, nu contine fluor. Si eu ma gandesc la paturi suprapuse in camera copiilor, atunci cand va veni bb2. Sanatate multa lui Gabi si tie! Sper sa-i ocoleasca pe baieti viroza!
Monique, ma bucur ca zmeului i-a trecut tusea!
Dianarus, tinem pumnii strans pentru maine, sa fie totul ok!
Bebinuta, insanatosire grabnica Adei, sa scape cat mai repede de tuse!
Donia, Ktrinel, unde sunteti?
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
madaluta spune:
Mi-am amintit de analizele acelea gratuite ce trebuiau sa vina prin posta. Lui darius nu i-au venit.Mai sunteti in situatia asta? Ce ati facut, ati mers totusi sa le faceti contracost? Medicul de familie nu ne-a zis k ar trebui facute, dar eu nu i-am facut nicio analiza de cand s-a nascut si as fi vrut sa stiu cum sta ...mai ales k tot l-au suspectat de rahitism...
Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
m_monique spune:
madaluta nici lui andrei nu i-a venit talonul pt analize gratuite.
pana acum nu i-am facut nici un fel de analize.
Andrei (16.12.2006)
adinazot spune:
MADALUTA,nici lui Ale nu i-a venit fisa pt analize de ziua ei.Ce bine ca ai reusit sa vindeci pr cu tiroida,sper ca si eu sa reusesc,dar stresul imi creaza probleme mari,si am atatea pe cap,nu stiu cum voi face de aici incolo sa le mai ignor,e ff greu!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!
luly spune:
Madaluta nu cred ca trimit pt copii asa mici. Nici eu nu am primit pt Isa, dar pt Di am primit chiar mai devreme de ziua ei, prin oct sau nov nu mai stiu exact.
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
doradora spune:
multumesc pt raspunsuri.
e clar ca trec printr-o faza nasoala, nu trebuie uitat insa nici ca mi-am petrecut si aproape toata sarcina la domiciliu, si deci sunt la ,,studii aprofundate" la capitolul asta. nu am nimic cu pisi, de ea am grija cu tot dragul, si nici nu simt ca e cine stie ce efort. problema e ca nu reactionez cum o faceam inainte, e clar un dezechilibru,unul major, si e mai greu sa ma tin pe linia de plutire. o sa o scot eu la capat, cumva. candva.
vazut linkurile de mobila, si mi-am amintit ca am vazut, inutil sa ma intrebati unde, mobilier pt copii in felul urmator: patul in partea superioara, la el se ajungea pe niste trepte, care se deschideau si erau ca niste ladite; jos, intr-o parte dulap si in cealalta birou. cred ca stiti despre ce vorbesc. mi s-a parut haios, si practic, dar noi ne gandim la posibilitatea de a supraetaja la un moment din viitor, ceea ce nu s-ar fi putut cu genul asta de mobilier pe care vi-l descriu. ca idee insa, sa folosesti si spatiul din interiorul treptelor, mi se pare super.
chris + alexandra
bebeii nostri
daphna spune:
salutare!
Chris,special ptr tine:e normal prin ce treci,si eu am avut o perioada din asta....ma dusesem chiar si la interviuri ptr un job,eram asa hotarata,gata...am zis ,trebuie sa ma intorc la munca,o sa ma ajute.Si chiar nu stiu in ce moment mi-a trecut,pur si simplu.Bine ...eu sunt si obsedata cu lasatul copilului cu soacra,mama,etc mai mult decat o seara sa-mi pot incarca bateriile.
Dianarus...asteptam vesti bune!
Ruxandra,ce mai zice Marani??
ktrinEL,Donia????!!!!!
luly spune:
Hai ca m-ati starnit cu mobila pt camera copilului. Noi ne-am mutat in actualul apartament(4 cam) cand Di avea vreo 5 luni. Binenteles ca i-am amenajat dormitorul mic special pt ea si zic eu ca l-am amenajat astfel incat sa poata fi folosit o perioada indelungata de timp (sorry, dar n-am poze deocamdata sa va arat ) si chiar am fost multumita de rezultat. Problema e ca , desi noi ne-am dorit tot timpul 2 copii, atunci cand am amenajat camera n-am tinut cont ca o sa mai vina unul. Cert e ca deocamdata "camera copilului" e folosita in prezent doar ziua ca loc de joaca pt copii si eu tb sa regandesc cu totul amenajarea dormitoarelor si n-am nici timp si nici chef sincera sa fiu. Aaa, si sigur v-a trebui sa-mi mai iau un dulap ca deja nu ne mai ajung.
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
desiree spune:
cris,nu esti de condamnat, parerea mea, daca simti "ca te tampesti acasa" nu inseamna ca nu iti mai place sa stai cu alexandra toata ziua..iti dau un ex..mai tii minte cand mi s-a facut oferta de munca, neasteptata? am avut asa o mare bucurie in suflet ca m-am dus la interviul acela si am vazut perspectiva reintegrarii intr-un loc de munca, cu tot ceea ce presupune el si daca m-ai fi vazut ce vinovata ma simteam fata de octavian ca traiam astfel de emotii..eu nu cred ca este ceva iesit din comun..stiu, in primul rand suntem mame,si ne dedicam cu sufletul intreg lor dar in al doilea rand suntem femei... o mamica cu un psihic sanatos si motivat este ceea ce are nevoie copilul nostru, nu o mamica ce a renuntat la viata ei intreaga pentru el, daca asta presupune in mintea ei un sacrificiu!
eu nu stiu ce sa zic cu paturile suspendate, mi-ar fi putin teama sa il plasez la "nivel"...am vazut astfel de mobilier in peregrinarile mele..cu scarite...super super faine...si chiar pentru 2 copii..unu sus unu jos...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
doradora spune:
quote:
Originally posted by desiree
cris,nu esti de condamnat, parerea mea, daca simti "ca te tampesti acasa" nu inseamna ca nu iti mai place sa stai cu alexandra toata ziua..iti dau un ex..mai tii minte cand mi s-a facut oferta de munca, neasteptata? am avut asa o mare bucurie in suflet ca m-am dus la interviul acela si am vazut perspectiva reintegrarii intr-un loc de munca, cu tot ceea ce presupune el si daca m-ai fi vazut ce vinovata ma simteam fata de octavian ca traiam astfel de emotii..eu nu cred ca este ceva iesit din comun..stiu, in primul rand suntem mame,si ne dedicam cu sufletul intreg lor dar in al doilea rand suntem femei... o mamica cu un psihic sanatos si motivat este ceea ce are nevoie copilul nostru, nu o mamica ce a renuntat la viata ei intreaga pentru el, daca asta presupune in mintea ei un sacrificiu!
eu nu stiu ce sa zic cu paturile suspendate, mi-ar fi putin teama sa il plasez la "nivel"...am vazut astfel de mobilier in peregrinarile mele..cu scarite...super super faine...si chiar pentru 2 copii..unu sus unu jos...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
dar de
www.managerconstruct.ro/mare.php?p=43&sec=copii/" target="_blank">
asta ce ziceti?
chris + alexandra
bebeii nostri