Fulguleti de nov-dec-2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Daphna e bine ca ai cu cine s-o lasi ca sa-ti mai incarci bateriile. Eu tb sa fiu pe metereze 24 din 24 , 7 din 7, ca nu am incotro, ca acum nici mama nu ma mai poate ajuta iar soacra e departe.
Imi amintesc ca dupa ce am inceput serviciul dupa Di (tot 2 ani am stat si la ea) mi se parea ca ma duc sa ma recreez la serviciu nu sa muncesc. Oricum era mult mai usor la serviciu decat acasa. Pot sa spun ca eu imi incarcam bateriile la serviciu (am munca de birou) pt ca eu chiar am stat tot timpul cu Di (si mama cand ma ajuta venea ea la noi nu o duceam pe Di la ea) si acum si cu Isa.
Imi place sa stau acasa cu fetele (nu e numai o necesitate), nu simt ca ma prostesc, dar n-as putea sa stau tot timpul acasa, da' 2 ani tot stau si cu Isa.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

cris nu mere linkul

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Chris n-am reusit sa vad link-ul tau. Imi plac tare mult paturile suspendate si am vazut intr-adevar cateva modele f. dragute dar mie mi-ar fi teama pt ca o stiu pe Di cum este. Ea se mai trezeste noaptea si se da jos din pat si incepe sa ne caute asa adormita cum e. Plus ca a cazut de cateva ori din pat cand era mai mica ca nu-i ajungea un pat de 1,80 X 2,00. Deci la noi varianta cu paturi suspendate pica (ca sa n-aiba ele de unde pica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

repede ,repede...pina nu uit tot...

Ruxandra,
folosim pasta nenodent,care se poate inghiti...,cine stie cind va invata ea sa scuipe...,hehe...,probabil ca se va spala mult si bine cu asta...,daca-i ok,evident...
despre ce tunel vorbesti?,baga poze sa incantam si noi albinutza
Danutz,
asa cum spui tu...si dr Crinutei se joaca...,vorbeste fff in soapta...,ii canta...,ii zambeste...,ii da stiva de jucarii ce mai...,este minunata dr asta...,DAR...,cu toate astea plange...,nu vrea la nimeni,nu vrea in fund,nu vrea in picioare...,vrea agatata de mine precum un ursulet koala...,asa ca ne conformam...
Adinzot,
io zic sa faci ceva si pentru sanatatea ta...,ai mare grija de tine...,Ale are nevoie de o mamica sanatoasa...,tinem pumnii sa fie bine,sanatate multa
Madaluta,
superrrr site-ul...,Crinuta n-are camera ei...,dar mai mai ca i-as cumpara dormitor deja...
pozele de la Paris...,m-au dat pe spate...,mi-a promis si mie sotu'...,ca si pe el l-a fascinat cica...
Laura,
eu ma supar,sa stii...si plang...Lavinia,asteptam pozele
Dayanara,
super pozele din vacanta...,unde in Caraibe?am avut ocazia sa colind pe acolo...si-mi pare ca seamana cu ceva...,sa fie,sa nu fie...
Iuly,
pupam fetele frumoasele
Donia,Ktrinel,
vroiam sa va trimit in dar ,o poezie draguta...,dar imi pica ochii de somn...,asa ca miine promit sa ma tin de cuvant...,pina atunci,pupici cit cuprinde...
Monicabb,
ma bucur ca ai intrat sa ne mai scrii

tema
noi am inceput periajul de cand avea doi dinti...,i-a placut...si-am continuat...,pana acum se spala numai seara...de ce?...,nu stiu...!,probabil ca in curand vom incepe sa ne spalam si dimineata ca doar avem 8 dinti si 4 masele...

de-ale Crinutei...
este inebunita dupa perne...,pernele sint viata ei...,probabil ca fiecare obiect are saptamana lui...,acum sint pernele...
daca adoarme...,de fiecare data o pun pe pat ,fara perna...,dar la capul ei sta tot timpul o perna normala...e,dupa ce o asez pe pat...,se intoarce si escaladeaza perna,cuprinzand-o cu ambele brate...,imi da impresia ca sta super confortabil...
daca gaseste doua perne este si mai bine...,ca-si baga capul intre ele si sta precum regina...iar eu dorm fara perna,evident...
si ziua se urca in pat,ia perna o aseaza jos si se pune pe burta in pozitia imbratisat perna...,sa nu credeti ca-mi arata ca vrea nani...,nuuu,face asta si imediat dupa somn...,deci este pur si simplu joaca cu perne...

copii vostrii,dorm cu perna?

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Dandusa si de la noi pupici .
Din cate stiu nu-i bine sa doarma cu perna. Da' pt ca deocamdata Isa doarme cu mine mai gaseste cate o perna si se catara pe ea din cand in cand, dar in general nu doarme pe perna.Aaa, si apropo de perna pe jos, Isa a invatat de la Di ca daca-i ceva mare si pufos pe jos (perna, patura etc) trebuie musai sa se tranteasca pe ele, deci face ceva asemanator cu Crinuta.

Strig si eu Canada prietena : Ktrineeeel, Doniaaaaa

Mai vroiam ceva sa zic da' nu-mi mai amintesc .

Mergi la inceput

Hai ca mi-am amintit (ce-o fi cu mine in seara asta de scriu atata?!).
Ruxandra zi-mi si mie cum e cu tocaturile de ce nu-i voie ca eu tocmai ce le-am facut niste sarmalute in foi de vitza si le-am dat la amandoua si sincer au fost tare bune ca am mancat si noi. Deci in compozitie am pus asa: carne de pui, putina ceapa, orez, morcov, dovlecel si patrunjel(ultimele 3 tocate marunt-marunt la blender). Nu mi s-a parut nimic nepotrivit pt Isa (binenteles ca i-am dat doar continutul sarmalutei fara frunza de vitza) si chiar i-au placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sunt pe fuga, da cunt curiosa, dandusa alea sunt din santo domingo, republica dominicana, tu pe unde ai fost?

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusa, nu, denis nu doarme pe perna si nici nu insist cu perna intrucat stiu si eu ca nu e tocmai indicat...
Luly, cata placere mi-a facut sa citesc mesajele tale!!!

Da, si eu am uneori sentimentul ca ma tampesc acasa, la propriu...parca nu-mi mai functioneaza neuronii si sinapsele si-au pierdut conexiunile ...

Donia, eu te astept cu MARE DRAG inapoi sa ne scri despre Cristi cum a reactionat la vaccin...iti multumesc si pentru lamuririle trimise ...Roxana ce mai face?
Ktrinel, te rog eu mult mai da-ne vesti despre voi!
Dinarus,

Maine mergem si noi la vaccin...la 17.10 avem programare. Sa vedem ce-o iesi!

Va pup. Noapte buna.

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dragele mele, eu sunt taaare, taaaare obosita, am intrat sa va pup si sper sa viu la taclale cat mai curand.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

citit pana la pag 4 ;)

desiree, ala a fost un comentariu in gluma, inutil de altfel. scuze :) scrie linistita unde simti ca poti afla/transmite ceva. am vazut ce ai scris, faptul ca speri ca fetele de acolo sa revina cu tot cu subiect aici .
cat despre AP, toate facem intr-o mare masura AP. eu sunt din pacate in stadiul in care as vrea s-o fac cu ianis si nu pot, nu ma descurc cu ambii asa cum as vrea. si caut solutii, oarecum in spiritul AP. si nu pt ca am citit despre asta (ca nu am timp pe cat as vrea) ci pt ca asa sunt eu ca mama.

bebinuta recomand o vizita la stomatolog. nu stiu de unde petele alea negre...

laura, de ce spui ca mamicile nu sunt interesate de ce fac copiii? hai ca nu e asa... chiar incercam sa trecem peste... hai fi si tu mai optimista :)

rux, am uitat (jur, chiar am uitat!!!) sa fac poze cu tortuletul. ieri am fost in vizita la bunica mea, bolnava, la spital, am venit acasa... l-am mancat cu ai mei si... apoi mi-am amintit de poze :( data viitoare! promit!

chris, despre statul acasa si 'depresia' postnatala (aia tarzie as zice eu, dupa 1an...) vreau si eu sa discutam. promit sa revin, acum sunt pe fuga, imediat o luam spre spital...

restul recuperez deseara.

acum fac bagajelul pt vizita la spital.

o saptamana usoara celor ce lucreaza si una frumoasa celor care presteaza la domiciliu :)

pupici nenumarati la minunate!!!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput