Fulguleti de nov-dec-2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Laura,ma bucur ca lui Dani i-a placut la porumbei si iti multumesc pentru idee.Si la noi in oras este un loc cu porumbei asa ca o voi duce si eu pe Azelia sa alerge dupa ei.Le-ati dat sa si manance?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Laura, nu-i asa ...eu una mor de drag sa ascult povesti de fulguleti si sa povestesc ce mai face al meu! gata, a trecut furtuna, vine soare si pe strada noastra!

am dormitorrrrrr de baiat! nu de bebelus, fara prea multe brizbrizuri, albastru, trainic, suspendat, cu canapea dubla extensibila, astfel incat ziua se poate strange si crea mai mult spatiu in camera! nu am poze, se face la comanda si imi vine in 10 zile lucratoare! atunci vi-l arat! imi place!

am luat si mobila de hol da asta e alta poveste!
Deea, fetelor, pe cand o noua intalneala? haideti cat am moralul sus!




Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

laura,
jap- jap... ca sa-ti revii.a fost doar un gand..da nu ai dreptate..baga niste poze..sau ti-o iau inainte?


Eu am fost la cursuri vineri si sambata,azi la tara,sunt atat de obosita...am ajuns sa beau 2 cafele pe zi si tot pic lata la 11 seara.
mihaita a stat cu soacra-mea iar eu ca pe ace sa ajung m repede acasa.

Maine se anunta 9 grade... cred ca vine primavara cand am reusit sa primim si noi overallul de la quelle.


minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:


Laura, cum bine zicea Lavinia.. jap-jap. Si povesti despre frumosul Dani va rugam! Poze! Vrem poze! Sa-l mai vedem si pe Mihaita.

Roxanica.. ca ieri eram cu adevarat bucur mult c-a venit tati acasa. Ma bucur c-ai remarcat si tu acele vorbe... si mie mi-au placut mult.


Dianarus, cum a iesit tortul?? Hai! ca ne-ai promis.

Dandusa.. Crinuta se spala pe dinti si cu pasta?? Si cum faci sa nu inghita? Ca mult am avut de furca cu Matei..

Lavinia.. las ca mai vine geru.. nu vine ea primavara cu adevarat asa rapid.


Bebinuta.. cu acele pete negre. Poate ar fi bine s-o vada un stomatolog specializat in copii.. sa va dea niste sfaturi. Matei a baut laptele din biberon pana dupa 4 ani, s-a spalat pe dinti de pe la 2 ani.. dar carii n-a avut pana acum. E drept.. dulciuri a mancat extrem de rar.

si eu o strig pe Ktrinel.. Ktrineeeeeeel??!!


tema cu mobila:
- noi inca n-avem de nici unele.. nici pt Matei. Adica numa lucruri improvizate, o somiera noua, biroul de cand eram eu scolera, etc... mai incolo eu ma gandeam la ceva cu paturi suprapuse.. sa vedem..


Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Laura - sper sa ramana doar un gand ... sa stii ca inca mai sunt mamici aici la fulguleti care se bucura de fiecare realizare si de fiecare bucurie a fulguletilor nostri - sper ca ai inteles ce vreau sa spun.Uite de la noi toate 4 cate un pupic ca sa iti alungi gandurile astea.
Asiza - cam in aceeasi situatie sunt si eu cu Antonia ... de cand am trecut pe periuta normala nu mai vrea sa stea la spalat pe dinti -cred ca e prea aspra sau nu stiu. Eu acum le folosesc pe amandoua: cu cea veche incepem si apoi o bag pe asta ... reusim intr-un final sa frecam bine dintisorii. Sper ca ti-am fost de folos.


Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

de la cati dinti..in sus....ati inceput sa folositi pasta?

eu dimineata ma spal pe dinti si octavian vine ii dau si lui o periuta si se freaca cu ea prin gura,ii place la nebunie sa imi tina companie la operatiunea asta

noi avem doar 4 dinti, deci banuiesc ca e cazul sa ii cumpar si pasta...


Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Desiree - Tony are acum 8 dinti si 3 masele(a 4-a e pe drum) si folosim pasta de la un an. Eu am luat colgate 0-2 ani si pun o pic mica mica.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Baietii se joaca acu in cortul-tub.. iar Grigore e un curajos si se baga dupa fra-su.. sau se fugaresc invers.. se mai intalnesc si cap in cap la mijloc.. ti-e mai mare dragul..



Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Ruxandra, tocmai de aceea imi e frica, ea nu consuma zahar decat cel existent in cereale sau lapte praf, eventual in putinii biscuiti ce ii mananca, atat. Nu ii indulcesc nimic, nu bea suc de fructe si multa vreme a mancat si mananca frcte cu iaurt fara zahar.

Sper sa ajung saptamana aceasta.
Laura, se vor linisti si aici apele, vei vedea.

Chiar asa, Ktrinel, nu te-am strigat pana acum ca ma gandeam ca a trecut hopul, dar unde esti? Ce probleme mai ai? Nu ne spui?
Poate te putem ajuta...

Oricum, fiind duminica, vreme frumoasa, sigur mamicile minunate au fost ocupate cu famliile, dar de maine cu siguranta vor reveni pe forum. Nu-i asa, mamici?

Eu va doresc o noapte linistita, fara fulguleti bolnaviori.

Bamboo, cum e Antonia?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

multumim de aprecieri, ma bucur ca v-a placut camera pisiceasca, atat cat s-a vazut din poze. am incercat sa aleg calea de mijloc, intre ceva de bebei/copil si firea mea, care este impotriva unui mobilier complet roz, de exemplu. am vazut unele ca niste castele, dar am preferat varianta asta.

dragi mamici, ma tampesc complet de atata stat acasa! nu stiu voi cum faceti fata, cert e ca am ajuns intr-un punct de unde stiu ca mi-a ajuns, dar pe de alta parte nici nu pot sa o las din mana si sa ma intorc la lucru. am fost azi la cumparaturi cu o prietena, si am lasat-o acasa cu alex. nu va pot spune cat de mult mi-a lipsit, pt ca probabil multe dintre voi stiti deja. mai nasol e ca nici iesitul fara ea vad ca nu ma prea ajuta sa imi revin in fire. serios, cred ca ma paste o ditamai depresia, pe care ma vad tratand-o la un psihiatru. iar la serviciu nu prea am ce sa caut acum, e o situatie mai speciala si e indicat sa stau pe bara si sa imi vad de ale mele. as face traduceri, dar filierele mele sunt prin notariate, deci trebuie cu chitanta si cu factura, iar statul imi interzice chestia asta cat stau in cic.

in alta ordine de idei, azi eram la o coada intr-un magazin asteptand sa platesc, iar in fata mea statea unicul tip cu care am fost tentata sa calc pe de laturi. s-a prins el ca ceva nu e in regula in spatele lui, dar intre timp se deschisese o alta casa de marcat si nu am stiut cum sa ma car mai repede, nu aveam chef de conversatie. alex a zis ca raspunde el la telefon daca ma suna respectivul, in cazul in care s-a prins cine sunt. in paranteza fie spus, tot arata bine, ca de aici a pornit discutia cu prietena mea. ea il stia doar din povestite,nu il cunostea personal; mi-a atras atentia ca ce tip e inaintea noastra, eu m-am uitat si stiti si voi ce am vazut.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput