Fulguleti de nov-dec-2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ruxandra nu scuipa pasta de dinti....ci doar scuipa, ziua cand il apuca. pricipit?
deci sa inteleg ca fulguletii nu au astfel de ridicaturi/adancituri pe capsor. ok, acum chiar sunt super ingrijorata. sun la pediatra ACUM.
vroiam sa mai zic ceva dar mi s-a rupt efectiv firul.......mi s-a facut rau de tot frica. dar.....trebuie sa fie totul ok.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

marani - cum e bubamara?

adeju - merci de info :) avem certificat de nastere iar tatal vine cu noi, doar ca pleaca inainte, deci eu voi avea nevoie de o foaie la notar semnata de el ca sa pot scoate copilul din tara

ivan doarme de cateva luni pe perna,perna mea, ce gaseste prin pat, cand incerc sa.l culc fara se trezeste si o cauta

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Grigore s-a suit sus pe geamantan .. si e tare mandru de el.

quote:
Originally posted by Laura13

ruxandra nu scuipa pasta de dinti....ci doar scuipa, ziua cand il apuca. pricipit?
deci sa inteleg ca fulguletii nu au astfel de ridicaturi/adancituri pe capsor. ok, acum chiar sunt super ingrijorata. sun la pediatra ACUM.
vroiam sa mai zic ceva dar mi s-a rupt efectiv firul.......mi s-a facut rau de tot frica. dar.....trebuie sa fie totul ok.

Aha, pricipit.. cu scuipatul.

Deci am pipait capatzana conului.. atat cat mi-au permis buclele rebele .. nu are nimic de-asupra fruntii.. in schimb am gasit o adancitura in lateral.. cam prin spatele urechii. Inca o data eu zic relax mami draga si nu-ti mai face ganduri negre .. asta e .. doara n-or putea fi chiar perfecti.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ruxandra_sb drum bun si distractie placuta!. unde pleci?
miraco mi-a placut faza cu lupul!

noi maine facem la vaccinul de 1 an. daca nu face febra, miercuri dimineata o intindem. abia astept.

zmeul incepe sa-si revina din greva foamei. deci nu-l mai trimitem in fata guvernului sa protesteze.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Stai, stai, Ruxandra, unde pleci??? Ca tot citesc de bagaje, dar am ratat destinatia. Oricum drum bun si distractie placuta! Paaaaa
Laura, nici eu nu cred ca e vreo problema. Cand era mai mititel David ii controlam mai mereu capsorul si ma tot ingrozeam de cate denivelari, urcusuri si coborasuri gaseam. Acum nu vizualizez exact despre ce umflatura vorbesti tu, dar cred ca daca era ceva anormal ar fi remarcat dr. aia despre care aveti voi, frumoasele moldovence, numai cuvinte de lauda.Sau a aparut acum brusc, sa fie un cucui?? Nu stiu...Sa ne spui ce-a zis dr.
Kikineata, ti-am trecut absentza cu rosuuuuuuu!
Adinazot, imi pare rau pt. problemele tale de sanatate, dar ai auzit ce te-au sfatuit fetele: fara stres, da?
Ktrinel, hai mai, nu fi copil!! Tu esti o fata cu... capul pe umeri, nu pot sa cred ca intri in cercul asta vicios al plecarilor si supararilor si si...Te rog, mai gandeste-te!
Donia, mi s-a luat o piatra de pe inima cand am vazut postarea ta. deci esti doar foarte obosita, nu si suparata, uffff. Atunci refacere rapida!
Dbunny, ce-a zis nenea dr??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

quote:
Originally posted by m_monique

zmeul incepe sa-si revina din greva foamei. deci nu-l mai trimitem in fata guvernului sa protesteze.

Andrei (16.12.2006)

Vezi, la asta nu m-am gandit...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
E clar: am inceput saptamana prost; zi infernala la lucru, Luca s-a lovit si el la buza si pe undeva in interior ca a curs sange.... e visinata in butoi??? Sau votca Absolut... - aoleu, n-am voie alcool ca am inceput dieta....
In rest, am citit ceva pe fuga.. nu retin decat cuvintele voastre frumoase; ca vine Spania la noi (Taromul cand am mers de la Cluj la Buc m-a asteptat cu caruciorul la scara), Chris e intr-o faza asemanatoare cu a mea.... si - nu mai stiu nimic
Flore, esti totala cu dintii tai
Laura, nu stiu ce sa zic... du-te la pediatra ca sa stai linistita
Ruxandra, nu au fost rau intentionati... dar mi-a sarit mie tandara.... m-am sculat cu fatza la perna si fundul la tavan - voi unde plecati?????
Monique, bafta la vaccin!
Roxanica, te pupicesc cu mult dor...
Ma duc sa strang prin casa si apoi somnic
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

de-o ora ma chinui sa scriu si numa lasa...,calare,calare pe scaun,pe tastatura,volum si tipa sa-i dau voie sa stea singura...
in curand va scrie pe forum...,iar eu ma voi juca cu altele...

ultima experienta cu avionul a fost simpla...,fara nici o chestie iesita din tipar...,m-au lasat cu sticla de apa de 1 l...,mancare pentru Crinuta de tot felul...,carutul l-am lasat la intrarea in avion pt ca nu incapea sus la bagaje...,daca aveti ceva sport si incape...,intrebati daca se poate sa-l luati...
la destinatie mi l-au dat pe banda de bagaje...,carutul a fost strans si atat...,nu a patit absolut nimic...
sper sa nu aveti probleme de nici un fel...

Dianarus,
tinem pumnii sa iasa bine
Dayanara,
m-am inselat...,acolo nu am fost,in schimb am vazut cam tot ce era de vazut prin locurile acelea calduroase...,mi-a placut...,am super amintiri...si poze...,am sa pun intr-o zi citeva...
Laura,
nici noi nu avem ...,dar nu-ti face griji...,suna pediara vezi ce spune...,poate este cumva de la fontanela...,nu stiu...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Seara buna fetelor,
Hop si io, cu Maria-Sa agatat de pantaloni in cel mai 'mainutesc' mod posibil!!!
Nici nu stiu cu ce sa incep...
Miraco, ma bucur mult ca ai mai scos nasul la inaintare...ma bucur ca ne citesti din umbra, as vrea insa sa ne mai povestesti de voi!!!
Ruxandra, M-monique, voi unde plecati? Ca nu am priceput!!!
La faza cu avioanele tre sa zic pas si sa citesc ce ziceti voi...
La faza cu mobila la fel...nu m-a apucat microbul...inca...
Yagmur, pai tu-ti faci singura rau...ei nu sunt in pielea ta, nu or sa priceapa neam in ce ape te scalzi tu, chiar daca pierzi vremea sa le explici!!! Chiar nu merita sa te supere faza asta, daca tu crezi ca ai putea sa-ti reduci cheltuielile si sa pui ceva deoparte, foarte bine, fa-o! Daca nu poti, nu poti si gata...cauti solutii alternative (vorbim noi altadata)
Laura, misto faza cu porumbeii..mi-ai dat idei...in parcul de langa noi sunt veverite, am stat odata cu Rares sa ne uitam la ele, el pe vremea aia nu mergea...la primavara abia astept sa mergem dupa ele...Cum e la noua slujba...prea putine ne-ai povestit! Si Rares are o adancitura, cam pe unde a fost fontanela...oricuym voiam sa intreb pediatrul...
Chris, as vrea sa zic ca te inteleg...dar eu una sunt taman pe invers. Adika la munca de cand Rares avea 3 luni jumate, cu regrete zilnice ca nu stau destul cu el, ca creste prea repede si nu apuc sa ma bucur de el, nu ma mai satur in week-end sa ma joc cu el, sa-l pipai si sa-l pup pe toate partile...
Am momente cand regret enorm ca m-am intors la munca asa devreme, am stat si m-am gandit cum as putea sa impac si capra si varza si, in job-ul meu nu se poate. E un job full ca timp, sunt lipita de birou toata ziua, abia apuc sa mananc 15 min, bine platit, bun ca pozitie in organizatie...sefii sunt ok(astia de acum), colegii sunt formati de mine, exista si beneficii extra (gen abonament medical, bonus-uri, bonuri de masa)...dar cam atat. Daca vreu o alta pozitie mai inalta tre sa renunt la viata de familie, inseamna deplasari, unele lungi, inseamna timp peste program, inclusiv in wk...si NU VREAU. Nu stiu daca asta e plafonare sau nu, dar eu refuz sa-mi dau si alea 2-3 ore /zi pe care le petrec cu copilul meu pe mai multi bani. Cumva, cred ca asta-i echilibrul...as putea sa renunt, sa gasesc alta slujba, pe mai putini bani, poate mai lejera...sau sa ma apuc de ceva pe cont propriu. Nu sunt hotarata...De ce-ti zic toate astea?
Tre sa gasesti o cale de echilibru, daca tu te simti neimplinita si deprimata de atata stat acasa, poate cauti alternative, nu stiu, o bona part time, sau o slujba part time, ceva care sa-ti dea satisfactie! Sau poate reusesti ceva in privat, si poti sa o ai si pe Pisi pe langa tine. Ai si marele avantaj ca esti foarte tanara (comparativ cu o hoasca ca mine
) si ai timp sa experimentezi!
Dandusa, si Maria-Sa e inebunit dupa perne, dar nu doarme cu ele, se joaca doar. E tare haios, mai ales cand e obosit, le taraie dupa el prin casa, si pana la urma le pune pe jos si se tranteste cu caputzul pe ele...e semn clar ca vrea la somn la el in patutz!
Cred ca tre sa ma duc sa-i pregatesc baia...o noapte frumoasa va doresc (aviz Madaluta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Dayanara tiroida mea era in remisie cand am ramas insarcinata si nu am mai luat niciun medicament. daca insa incepea sa-si faca de cap, aveam voie sa iau, chiar era indicat. la 2-3 luni imi faceam analizele sa vad cum mai evolueaza si dc necear sa suplimentez cu pastile..
Acum insa nu miam mai facut nicio analiza, dar simt eu k este in regula...

laura: cand ai descoperit astea? aui aparut asa brusc sau le are de mai mult timp..Poate fi un cucui mai mare? darius are o gramada de cucuie, dar nu stiu cand si le face pt k nu a plans niciodata pana acum la vreo lovitura sau cazatura...Totusi medicul iti poate spune ce e...

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput