Fulguleti de nov-dec-2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 10
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by m_monique
Dbunny vi cumva in bucuresti? ca iti dau eu blender.
esti tare draguta, dar mergem la Arad. N-o sa luam storcator de fructe nici castronele..cu blenderu inca nu stiu..ca verdeturile se por sparge bine cu furculita, dar carnea nu.
adeju...deci cer abtibildu la check in...dar imi cantareste carutul? Avem dreptul al 25kg bagaj de cala, si 7kg bagaj de mana, Dani are dreptul la bagaj de cala de 10kg....deci 60kg...cred ca suficient...+ 14Kg bagaj de mana..pot sa-mi iau si oaia si capra si catelu si purcelu...
Dayanara...poti sa iei mancare la borcanel..dar numai o portie(2 borcane)..ca daca trebuie sa le deschizi si sa le probezi in fata lor...
Cand plecati? cate zile stati? 15 parca ai zis... La cumnatamea i-au luat crema de fata din bagajul de mana la Valencia, si sticla cu apa a copchilei...cica nu-i voie flacon mai mare de 200 ml...o ii la fel si cu mancarea la borcan...pollo con verduritas...200gr + bibe cu lapte + bibe cu apa...s-or rezista ei cumva...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
miraco spune:
Laura...lasa stresul,detaliaza putin.Cand ai observat..e ceva schimbat fata de cum era inainte...?
am uitat sa multumesc pt site-urile de mobila...o incantare sa stai sa visezi...dar vorba cuiva, sunteti minunate si mi le dati si mie peste 3,4 ani,da?deocamdata camera copilului sau dormitorul matrimonial cam tot aia e la 2 cam..ca deh am si living, de ala de 3/4 sau pe 5,in fine tot bloc
Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)
dayanara spune:
laura - e ceva foarte vizibil? s.a umflat brusc? poate ar fi mai bine sa mergeti la doctor, macar te linistesti
dbunny - plecam pe 1 februarie de aici si stam pana pe 19 eu cu ivan, sotul se intoarce pe 11 la madrid
ivan si dayanara
Dbunny spune:
Laura..nu te stresa singurica, fa programare la pediatru ca sa stai linistita
Mamaana -9º....la temperatura aia aici nici nu se deschid scolile...se declara alerta nationala serios...noi avem in jur de +18 si tot nu-s multumita
Eu mi-am facut o lista luuuuunga pt azi la pediatru: gastroenterita, vaccine, remedii homeopate, lactoza... uff o sa-i dau batai de cap vreo juma de ora...avem programare la 5
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
miraco spune:
Sa nu credeti ca ignor subiectul cu avioanele....Dar habar n-am!N-am zburat niciodata !Zau si ma minunez de ce citesc aici...cate chestii...pai astia nu au dom'le toti aceleasi reguli? Bey adejule..cum facusi tu de strecurasi in gentuta ustensilele alea periculoase de-ti tai pielitele la deste,si pilesti si-o gheruta de motan...hai spune drept cu care ochi...si oamenilor le opreste apa copchilului...?
doradora spune:
vai, ce m-a distrat sfarsitul mesajului lui miraco! acolo unde mentioneaza lupul. super tare chestia!
chris + alexandra
bebeii nostri
ruxandra_sb spune:
Laura, eu zic ca nu-i nimic.. da pt linistea ta intreaba data viitoare pediatrul. Uite.. dac-apuc o sa iau si eu la pipait capatzana boiereasca. Ah, si tot e bine ca Dani scuipa pasta de dinti.. chiar si pe podea .. cat m-am mai chinuit sa-l invat pe Matei..
Luly, in cazul paturilor supra-puse..de obicei cel de sus are o aparatoare.. un dispozitiv anti-cadere. Care se poate pune si la un pat normal, adica de podea. Si cred ca prin "tocaturi" se referea la carne gata tocata.. c-o fi de mai slaba calitate. Si noi i-am mai dat ceva gen perisoare, dar cumparam carnea macra si o toaca ei in fata noastra. Oricum tb sa ma mai interesez ce-i cu "tocaturile" astea.. bucatareasa lu peste ce sunt.
Asiza, bafta lui Denis la vaccin. Asteptam povestea pe larg. Pe bune.. ca-s tare curioasa cum ii acolo, la uk.
quote:
Originally posted by Dbunny
Mamaana -9º....la temperatura aia aici nici nu se deschid scolile...se declara alerta nationala
pe bune??!!
Pai si noi care ne faceam norma de 2 ore si la minus 10-12.. si pe onoarea mea ca n-avea conu nici o treaba.. si asa bine ii prindea. Manca super si dormea neintors. Vai de sinistratii de noi .
Dandusa, nu dormim cu perna. Lui Matei de abia acu i-am dat un puisor. Multumesc cu pasta de dinti.. eu totusi am o rezerva apropo de inghitit.. asa ca mai zicem pas la pasta de dinti. Cu tubul.. cand ma intorc sper sa ma-ntorc si cu digital in dinti si prestez poze...sa traiti!
Miraco, bucuram ca mai apar minunate din umbra.
Dayanara, stiu doar ca bubamara este bolnavioara. Acu cica mai bine. Poate, poate o aparea Marani. Aoleu apropo de probat pantofi sa nu uit ceva.. sa le iau masurile.
Yagmur, tare faza cu scutecele... eu te-as sfatui sa-l lasi pe Luca in fundul gol.. Acuma pe bune, nu te supara pe ei.. poate ca ei au fost bineintentionati si au vruti sa-ti dea sfaturi.. necerute.. si poate ca daca ai lor copchii depaseau norma de 3 scutece/zi.. luau pe credit..
Madaluta.. pare rau cu noptile asa dormite.. mai mult nedormite. Mai ales ca tu tb sa te odihnesti. Varianta propusa de Chinico suna bine... macar temporar.
Flore, imi place cum gandesti.
Dianarus.. bine.. de data asta esti iertata. Sa ne spui ce-ati facut azi. Si multa sanatate bunicii. Ce s-a intamplat?
DeeA, e pe bune faza cu spalatul si refolosirea scutecului?? Nu-mi vine sa cred.
Donia.. i'm coming.
edit: .. si uitai sa va spun ce frumos ne-am jucat noi azi parc.. a fost de vis.. a stat aproape numai out of carutz.. intai s-a jucat cu Maya si lopatica/sita/camionul in zapada cu popou depus pe paturica.. apoi s-a urcat pe partea de jos a topoganului-tub cu o fetita mai mare si urlau/tipau amandoi prin tub in sus.. de sus tipa Maya inspre ei.. o nebunie. Apoi o urmarea pe Maya pe sub jocuri.. erau tot felul de bare din lemn de care se sprijinea.. si aruncau cu pietricele.. i-am gasit acasa o gramada de pietricele si-n scutec.. Asa bine s-au distrat!
off.. sa ma vaz cum oi rezista eu..
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ruxandra_sb spune:
Nu stiu cum s-au adunat azi cu toatele.. mai am 3/4 de bagaj, de insotit diseara Matei la o aniversare.. ca Gabi nu pare in stare, lasat ultimele instructiuni pt mama..
Si fiindca ce-i in mana nu-i minciuna.. ma gandii sa va zic de pe-acum la revedere, sa aveti grija de voi, de fulguleti si sa ne auzim cu bine.
Asa.. va dati seama ca .. cum oi vedea calculator la orizont cum sar pe el sa va trimit un mare si apasat
O sa-mi lipsiti si-o sa-mi fie dor de voi.
Si daca e sa fie si viceversa .. si cumva sunteti gata-gata sa ne uitati mutrele... aruncati un ochi aici.
edit: mai tre sa spun ca plec fara boieri? si ca.. .. atata ce l-am mirosit zilele astea pe Grigore.. mai ca l-as ascunde in bagaj.. incape confortabil in valiza a mare.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dayanara
adeju - te lasa si cu borcane de sticla? i.as lua piure la borcan
de foaie de drum eu am zis, de fapt se numeste titlu de calatorie, si este dat si valabil doar de consulatul romaniei si pt autoritatile romane si spaniole la iesire , pt ca ivan nu are pasaport, i.l fac in tara, nu e ceva special ci doar un document care inlocuieste pasaport
ivan si dayanara
da, da..pai la borcanele de sticla ma refeream :)
vezi ca tre' sa-i scoti mai intai certificatul de nastere romanesc, si abia apoi pasaportul. si tot cu procura de la tata, daca nu vine si el cu voi in romania...
(scuze ca bat campii cu tampeniile astea, desi voi poate le stiti.. e defect profesional, sa zicem... am avut o multime de cazuri cu clienti care si-au incuract si mintile in toata hartogaria asta... implicit rude batute-n cap, care n-au vrut sa priceapa, si au ramas la check-in cu copilul atarnat de gat, si nu s-au mai putut intoarce acasa, in tara lu' regina - de cumnata vorbesc, daaaa.. :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
quote:
Originally posted by miraco
Sa nu credeti ca ignor subiectul cu avioanele....Dar habar n-am!N-am zburat niciodata !Zau si ma minunez de ce citesc aici...cate chestii...pai astia nu au dom'le toti aceleasi reguli? Bey adejule..cum facusi tu de strecurasi in gentuta ustensilele alea periculoase de-ti tai pielitele la deste,si pilesti si-o gheruta de motan...hai spune drept cu care ochi...si oamenilor le opreste apa copchilului...?
eee... ce sa-i faci, am bagat rapid in bagajul de mana cam tot ce nu mai incapea in restul, implicit trusa cea mica cu ustensile de taiat gheare :))) iar regulile in principiu sunt aceleasi, pt sunt reguli internatonale ale aeroporturilor (adica na.. lichide, arme albe, chestii de-astea :)))... insa astea cu kilele, bagajele de mana, carut gratis sau contra cost tin de fiecare companie in parte.
nu inteleg care e faza cu apa copilului, a oamenilor...??
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx