Fulguleti de nov-dec-2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Dbunny: eu n-am iesit din tara cu bb, dar la bunici am fost si noipentru perioade mai lungi ( 2 sapt) .Eu una n-am mai carat si castronele, farfuriute, lingurite...A mancat din castroanele( bolurile) maica-mi.Si la storcator si blender am renuntat pentru k in loc de blender foloseam mixerul maica-mii, iar cu sucul de fructe oricum nu prea se omoara. Bea de cel de portocale si am luat doar o chestie din plastic specifica stoarcerii citricelor...Cred k asa ti-ai mai usura si tu din bagaje...si mai ales din spatiul pe care il ocupa storcatorul si blenderul...

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

madaluta eu as zice sa aduceti patutul lui in camera voastra, poate asa va dormi in patut.
Dbunny vi cumva in bucuresti? ca iti dau eu blender.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Maine se anunta 9 grade...
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

la noi -9... am intepenit de dimineata cele 10 minute de mers pe jos...

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - si eu eram interesata de chestii legate de zborul cu avionul cu copil, si cum zice adeju, te lasa cu carutul pana la scara avionului si acolo ti.l iau ei ce e mai rau e ca nu toate companiile la iesire ti.l dau , unii il pun pe banda, de fapt il arunca, unei prietene i l.au rupt
acum cateva zile a venit o cunostinta din tg mures cu Malev, cu fetita de 10 luni si a fost ok, au lasat.o sa se ridice si sa se plimbe cu copilul in brate ca sa nu planga

asiza, yagmur -

yagmur - dar prietenii aia nu au copii, nu? urat e sa tii socotelile altuia

desiree - sa stapaniti sanatosi mobila

duminica am fost sa.i caut lui ivan pantofiori, i.am gasit la pablosky, in rest i.au masurat piciorul la un magazin special de copii si in grosime si au zis ca il are gras intr.adevar, deci de aia nu.i intra nimic, si prin centru comercial a inceput sa fuga prin toate magazinele si sa darame dupa raft ce apuca, mi.am adus aminte de bamboletta :))

chris - foarte frumoasa mobila fetei

ivan si dayanara

Mergi la inceput

madaluta - tie cum ti.a fost sarcina cu hipertiroidism? ai luat tratament?

ah ca era vorba despre decorari mobila, mi.am adus aminte de pozele lui flore, unde facuse un perete portocaliu, mi.a placut mult cum ai aranjat

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna!
DESIREE sa stapaniti sanatosi mobila,iar despre intalneala,spune cand doresti ca eu i-ti sunt la dispozitie
YAGMUR stai mai,linistita,pun pariu ca numitele persoane nu au copii,nu?si chiar dc ,e treaba ta ce face cu al tau,uiye si nu-i mai baga in seama.
CHRIS nu-i de ras cu re-folosirea pampers-ului,crede-ma,am auzit o soacra ce-si sfatuia nora sa ii spele ,sa-i usuce ,apoi sa-i puna la loc la fata la fundulet
MADALUTA puuupam pe Darius cel vorbaret,cat despre dormit,eu stiu,poti pune patutul lui la voi in camera,sa vedeti ce si cum.
MONIQUE ma bucur ca v-a parasit tusea.
DIANARUS bafta ,totul sa fie bine.
FLORE TARE FAZA!

Mergi la inceput

adeju - te lasa si cu borcane de sticla? i.as lua piure la borcan

de foaie de drum eu am zis, de fapt se numeste titlu de calatorie, si este dat si valabil doar de consulatul romaniei si pt autoritatile romane si spaniole la iesire , pt ca ivan nu are pasaport, i.l fac in tara, nu e ceva special ci doar un document care inlocuieste pasaport

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

MAMICI AM UN STRES FFF MARE. COPILUL MEU ARE PE MIJLOCUL CAPULUI O RIDICATURA, DE PE LA MIJLOCUL CAPSORULUI SPRE FRUNTE, O RIDICATURA. APOI IN PARTEA DREAPTA ARE O ADANCITURA, EXACT LA BAZA PARULUI. E NORMAL? va rog mult sa ma lamuriti ca am un mare mare stres. mersic

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by dandusa

copii vostrii,dorm cu perna?

Micuta chinezoaica

nu dorm cu perne; aici chiar scrie cand le cumperi ca sunt pentru copii mai mari - tin minte cand le-am luat plapumioare (pe care oricum nu le mai folosesc) nu am luat si perne ca nu ar fi avut nevoie
dar cand gasesc perne le place sa le plimbe prin casa

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Mda.....am revenit.Tot e bine si dupa cateva zile...sper sa fi papat fulguletii cu placere pastele, ca am vazut mamicile incantate de retete.
Citit tot,tot...no coment,deocamdata
Laura,...mai mami,s-o fi facut umbra prea deasa pe la mine,zau,sau poate printre randuri oi fi citit tu ceva(sheva)dar cum sa nu mai povestiti de fulguleti...Pai nu ei ne tin aici? Vorbim noi de toate (mai mult voi)dar tot ei sunt prioritatea noastra.
Ia sa fac eu o strigare pentru minunatele din umbra,ia sa vezi tu cate mai suntem si tragem cu ochiul la voi...si nu de azi de ieri...e mult peste 1 an ...Dati un semn, hai sa iesim la lumina si noicu un pupic,o floare,ceva,pt minunatele noastre actve.Din umbra va poooop tare tare!
V-ati prins ca doarme copilul...in patut la ea,singura. Cand vine timpul de culcarica...o iau in brate,tragem draperiile,nani,nani puisor(la ureche),pupici pe par,obrajori,gatuz,manute,ultima data nasul,nasul(stiti ce vreau sa zic...lipm nasucurile)somn usor,pat,suzi,usa inchisa,tv,bcinchise,mai trz o acopar...seara la 8,45-9 si ziua...13,30-14.Asta e modul de adormit de muuuult,de pe la 3 luni cred,doar atunci mai adormea in brate la piept.
Donia si eu sunt tare,tare obosita...si chris ...te inteleg perfect, pe tine si pe toate...Eu sunt in momentul de tranzitie...cam din iulie am inceput usor,usor sa misc cate ceva...un fel de job, am reluat o colaborare mai veche...si ma gandeam sa ma intorc si la scoala.Dar cred ca mai aman pana la toamna.Si noi suntem singurele pana la 17 cand vine tati si pleaca mami 1,2 ore, dar nu in fiecare zi(momente in care evident ma simt vinovata)
Si am avut chiar o saptamana naspa nici we linistit.Daaaaaaaaaaaaaar am vazut 3 filmeAwake-recomandat de sot...fain, Reign over mebai voi l-ati recomandat dar nu stiu cine.....mistooooooo,m-am umflat de plans,si inca ceva tipm sambata eram sub impactul filmului....iar aseara am vazut August Rush, a venit ca o manusa pentru toata starea mea naspa de zilele trecute, nu-l ratati!(si la asta am plans).
Nu uitati! minunatele din umbra...cum stiti voi sa faceti cu ochiul....am convingerea ca fulguleti de nov-dec suntem un grup mult mai mare si mai unit decat ar crede altii...hm?
p.s.daca apare lupul...sa nu ziceti ca l-am strigat

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput