Fulguleti de nov-dec-2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 12
doradora spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Salutare,
E clar: am inceput saptamana prost; zi infernala la lucru, Luca s-a lovit si el la buza si pe undeva in interior ca a curs sange.... e visinata in butoi??? Sau votca Absolut... - aoleu, n-am voie alcool ca am inceput dieta....
In rest, am citit ceva pe fuga.. nu retin decat cuvintele voastre frumoase; ca vine Spania la noi (Taromul cand am mers de la Cluj la Buc m-a asteptat cu caruciorul la scara), Chris e intr-o faza asemanatoare cu a mea.... si - nu mai stiu nimic
Flore, esti totala cu dintii tai
Laura, nu stiu ce sa zic... du-te la pediatra ca sa stai linistita
Ruxandra, nu au fost rau intentionati... dar mi-a sarit mie tandara.... m-am sculat cu fatza la perna si fundul la tavan - voi unde plecati?????
Monique, bafta la vaccin!
Roxanica, te pupicesc cu mult dor...
Ma duc sa strang prin casa si apoi somnic
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
varsta Luca
ca suntem noi intr-o faza ,,vesela" e una, dar copiii astia ce au domnule de se iau unii dupa altii? crezi ca luca s-a lovit din cauza ca a citit ca si pisi a facut-o?
chris + alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
draga danutz, ma simt atat de bine cand ma faci tinerica...adevarul e ca la nici cele 18 primaveri ale mele, sunt proaspata ca o floare de cires (alta comparatie nu mi-a venit in minte. doamne, acum cate secole aveam eu 18 ani? da` e mai bine acum-sotul, copilul...). dincolo de partea evidenta cu fragezimea mea, vreau sa te consolez: chiar stand cu copilul 24 din 24 tot am sentimentul acut ca pisi creste mult prea repede! azi dimineata, de exemplu,cand am intrat la ea cu lapticul de buna dimineata, mi-a aratat biberonul lasat de aseara la ea in camera (ei, da, ia nu mai comentati, l-am luat azi, mai bine mai tarziu decat niciodata, ok? plus ca daca nu ramanea acolo-si, by the way, alex i l-a lasat ieri acolo, ca el i-a dat masa de seara!-nu mai aflam eu ce fata desteapta am!)si mi-a zis foarte clar papa, sa stiu ca ii este foame! pai pt pisi asta e un pas mare, oameni buni! copilul meu a vorbit intr-un limbaj comun, am comunicat pe aceeasi limba! a mai crescut un pic fata mea!
chris + alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
ps: se pare ca in mesajul anterior l-am luat pe titu maiorescu la fraze lungi si alambicate! era si timpul sa il intreaca cineva!
chris + alexandra
bebeii nostri
roxanica2006 spune:
Yagmur, te imbratisez si eu si te rog mult, nu te mai intrista , lasa-i pe toti sa vorbeasca ce vor, tu-l ai pe Luchita al tau si punct. Pupam buzitza ranita
Chris, postarile tale au un ton optimist, n-as zice ca esti langa prapastia depresiei...
dandusa, noi avem o perna dragutza cu ingerasi si o folosim cand incercam sa dormim. Dar totul se sfarseste in brate la mami, leganat.Deci nu dormim efectiv pe perna.
Dianarus, cum sunt rezultatele investigatiilor??
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Daca aveti chef, am pus ceva poze noi.
Primele poze sunt de anul trecut, iar ultimele mai recente, si sortandu-le am constatat ce mult mi-a crescut feciorul. sa-mi traiasca. se observa diferenta si de la o luna la alta.
Saryta, hai c-am pus pozeeee!!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Dbunny spune:
Am fost si noi la pediatru...i-am tot povestit in lung si-n lat despre diareile acute si gastroenterita cu febra... facem copro...sa vedem ce-i prin caca nostru. Zice ca un caz rau ar putea fi intoleranta la gluten ceva...uff mai aia-mi lipseste...celiac!
I-am spus ca i-am dat antibioticul si i-a mers bine pruncului, dar cortizoanele nu le-am dat, nici singulair, nici ventolin...la care el m-a intrebat:``dar n-a avut abscese de tuse?` pai nu!, niciodata n-a avut abscese..a tusit ca orice copil racit! in fine, i-am povestit si de siropelul homeopatic, a zis ca-i ok, la homeopatie nu-s restrictii.
Cascavalul: mi-a zis sa nu-i dau branzeturi grase nici cascavaluri de toate culorile. Intreb: de care? raspunde: branza topita(a se intelege triunghiulete) sau baby bel!!??!! na hat.
Vaccinuri: mi-a zis sa nu-mi fac probleme, ca chiar daca-l vaccinam pt gastroenterita nu e sigur ca dadeam cu acelasi virus...ca circula 100 de virusi si vaccinu-i pt unul, la fel si pt gripa... il pot vaccina antigripal, dar cine stie de ce virusi dam prin colturile Romaniei sau la cresa din colt...
Vazut poze de Roxanica..ce-mi place aia tolanit la tv...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
danita spune:
salutare dragelor
danutz, multumesc pentru mesaj ! desi era adresat ptr mami chris80 , si eu sunt f aproape de situatia ei . imediat fac 2 ani de cand stau acasa si mi se pare serviciul ... o amintire :) oricum neuronii au amortzit si ma simt ca naiba si in plus f dependenta de tov de camera - ceea ce ma face sa fiu tot mai underground . sper sa reusesc sa scot nasul si sa incep sa merg pe 2 picioare si sa imi redescopar capul ;)
roxanel: P recunoaste toate animalele din crtea ferma animalelor de la editura crisan . iar cand il intreb de urusl din poveste imi raspunde : coada, apa, peste ( nu chiar cu aac dictie :)) - bineinteles tre vreo 3-4-5 intrebari :)
despre noi : tov de camera este extreeeeeeem de racit si ptr ca domeniile nu sunt prea largi a fost izolat la mamica lui . asa ca prima noapte fara tati ....pricum tati ne-a impresionat f tare - a plans cand a plecat.
noapte frumo
doradora spune:
da, sunt azi optimista, sa vedem maine ce o mai fi. alex rade de mine, ca sunt efectele supradozei de magne b6.gluma gluma, joaca joaca, tot nu-i bine, ca nu m-am intors in punctul de echilibru de unde plecasem, ci oscilez mult, pe plusuri sau pe minusuri, dar inghit in continuare cu stoicism amintitul magne b6.
baby bel ar fi o idee, dar parca nu am mai vazut in ultimul timp.
roxanica, ce a mai crescut david!
in poza aia e lamaie?!? stiu ca sunt copii care pot manca, stiu ca e sanatoasa, dar mie mi se strepezesc dintii numai la gandul asta.
chris + alexandra
bebeii nostri
deny75 spune:
DBUNNY am inteles bine?sa nu le dam branza topita,nu?!
ROXANICA David e deja baiat mare.Frumoase pozele,le-m vizionat cu placere.
LAURA eu nu cred ca are ceva Daniel.Oricum,daca esti asa speriata,fa o vizita pediatrului.
RUXANDRA sa ai calatorie placuta.Vezi ca Grigore sta pe geamantan nu inauntru lui
M-MONIQUE bafta maine la vaccin.
YAGMUR a fost doar o zi proasta,asta nu inseamna ca toata saptamana va fi la fel.
DANDUSA eu inca nu am culcat-o pe perna.Avem in pat o pernuta-ursulet si stie ca e perna ei pe care o si strange in brate cateodata.
DESIREE felicitari pentru mobila achizitionata.Astept pozele cu nerabdare.
Astazi pustoaica mea a facut cunostinta cu gresia din bucatarie asa ca ne laudam cu una bucata cucui invinetit.Noroc ca nu a plans asa rau.I-am pus compresa cu apa rece si si-a tinut-o singurica mititica,bineinteles pana s-a plictisit.
Dupaamiaza am fost la Mall dar mai bine ramaneam acasa pentru ca Azelia vroia sa mearga singurica,fara ajutor ca,de, e mare si eu am stat tot timpul cu inima stransa de frica sa nu cada.
toate fetele
dandusa spune:
Roxanica
David arata superrrr,barbatel in toata regula...,ff frumos
pupam tare
Yagmur,
offf,offf,ce rau imi pare ca esti suparata...,dar nu uita cir de puternica esti...,nu te lasa...,sintem aici,oricand ai nevoie de sustinere...
Chris,
chiar ca ai moralul sus...,o fi b6,o fi Alex...,nu stiu...,dar tine-o tot asa...si restul sint doar niste sentimente care ne incearca pe toate la un moment dat...,cind le simti prin preajma da un jet de spray cu aroma de ignore...si gata...,fug la altcineva...
revin cu poezia...,ma duc sa strang putin ca acu' imi vine barbatu' de la munca si gaseste casa asa cum a lasat-o...,vraiste...
Micuta chinezoaica