Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 9
bikmaria spune:
ma duc si eu la dormitor dar cu metroul ,eu am oprire la statia cu peronul pe partea stanga ...atentiune se inchid usile ,urmeaza ..
NOAPTE BUNA MAMICI SI BEBICI
myral spune:
Numai a mea nu doarme??????????????????Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
andreea_deea spune:
pentru moderator: datele nostre sunt: Andrei David, 38 sapt, data nasterii 12.10.2007, ora 11.07, 4.200 gr, 54 cm, scor apgar 9,cezariana
Yaia spune:
Seara buna!
Mey, da' ati scris, nu gluma! Deabia v-am dovedit!
Azi Tudor a mers la prima lui petrecere! A fost ziua unei fetite de 9 ani si toti copii din comunitate au fost invitati, cu parinti cu tot! A fost putin dificil, ca a foat agitatie mare cu nazdravanii de acolo, dar am reusit sa stam vreo 2 ore.
Si tot la capitolul lauda, de vreo 3 nopti, Tudor nu se mai trezeste noaptea sa pape! Sper sa-l tina. Adoarme undeva intre 23 si 24 si trezirea e la 8-9:30. Si azi am mers si la inot si nu a plans asa de tare, ba chiar a fost simpatic.
Pe cat de mult am citit, pe atat de putin am retinut, dar vreau sa urez multa bafta la Boston Nanitei si lui Andrei, sa dea de capat problemei si sa se rezolve pt. totdeauna.
Carpatino, vad ca trebuie sa-ti pazesti posteriorul...esti vanata!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Gabriela77 spune:
Sim, am incercat Babycalm, si am patit asa ca tine, a tras niste strambaturi de m-am prapadit de ras.
Prisi, ce dulce e Miru!
Luy, bine ca ai aparut, imi era dor de tine!
Gandul meu bun se indreapta spre tine, Nana! Sa fii tare si sa da Domnul sa poti spune in curand A FOST.
Annisia, tu pe unde esti?
Ana, sanatate Mirunei! Sa ai o noapte…linistita, fara febra!
Apa o sa-I dau si eu!Izvorul Minunilor! Cred ca nu-I place ceaiul ca nici mie nu-mi place.
Myral, iar nu doarme printesa? Hehehe, eu nu mai zic nimik de somnul Sarei sa nu-ti fac sange rau…
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Andries spune:
apropos' de tuns...noi pe Vic il tundem cu masina de tuns Philips si nu ne mai chinuim cu mersul la ciofulici, ma rog pentru fete e mai greu sa faci o tunsoare, dar pentru baieti e super.
Andries
Andries spune:
Vad ca si Sofia a intrat in club...sanatate maxima!!
La noi e pe trecute, bine ca Vic a dus-o pe picioare, Mircea e spre bine, eu sunt inca lovita-n aripa....
Andries