Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

ma duc la culcare cu escala la cutia de servetele, ca dush nu fac azi, taman am servit o baie si un extrapeeling, imi ajunge!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Sa nu vada Sabina

hihihi, io-s mioapa si vad bine literele mici
eu iti inteleg f tare curiozitatea, dar gandeste-te asa: cata vreme il mai ai asa mic si doar la sanul tau? nu te grabi, pt ca o sa-ti para rau dupa vremurile astea. Au asa o puritate cand sunt facuti doar din lapte! eu una sper sa reusesc sa aman pana la 6 luni drumul spre independenta
asta asa ca argument emotional, restul, cu enzimele, stomacelul, etc etc le stii si tu. Ca si fi-mea moare de placere la bomboane pe bat, da asta nu inseamna ca sunt si bune

cat despre ceai...de unde pana unde?? Sofia pana la un an si 2 luni n-a stiut ce-i aia ceai sau apa.Sanul tine si de sete, de aia in primul an se da san la cerere, si intre mese.
ma duc sa citesc de unde am ramas, Sofia s-a culcat cu febra moderata, Ana, sper ca piticuta ta sa se faca repede bine

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Myral, Gheorghe adoarme dupa ora 23.30, azi la 12 si 3 minute l-am pus in pat....

Andries, sper sa o duca si Sofia pe picioare. A fost tuflita dupa amiza, dar seara a fost mai bine, ba chiar a si mancat.
Hmm, de ce vrei la job? ti s-a urat cu binele?
Sincer, daca nu aveti urgenta nevoie de bani, stai acasa frumusel....e mult mai intelept!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gagici, iar faceti chef pe aici? Eu am venit de la film....maaaaare porcarie. Dar mare.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Rox, ce film?
nici n-am apucat sa te felicit ca le-ai gasit de imbracat.

aaa, sa va zic ultima mea ingrijoarare.dacabb e rahtic? mi se pare ca ii suntcoastele prea in parti...adica are toracele mai lat decat burta. Asa e normal> am uitat complet.
si ca incurajare, imi serveste sotul una:
pai, da, mananci prea consistent si ai laptele prea gras, si de aia e rahitic
sa nu mori de ras si sa-i dai cu tigaia?

Mergi la inceput

Mama ce ati mai scris...Am citit tot dar la ora asta nu sunt in stare sa scriu prea mult.

Legat de mancare, da, azi a fost si cu putine legume pasate. Restul serii a mancat bine Andrei, dar are iar muci. Nu mai zic de Alex...plina de muci.

Sim, imi place si mie caracatita aia.

Picca, greu sa ajunga prajiturile proaspete. Iar problemele vin si pleaca, stii cum e.

Sabina, cum au vazut fetele poze cu Gheo?

Si ca sa clarificam problema prajiturilor, vad ca tot sunt banuita de orgie culinara. Nu am mancat decat una si jumatate.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Rox, ti-am trimis invite pe mailu ala smecher al tau
fetele au vazut ca au intrat in mailul comun unde de asemenea e un invite.(2 de fapt)

Mergi la inceput

Sim, eu cu ceaiul nu ma omor. O sa incerc sa ii mai dau cand il diversific. Daca vrea bine, daca nu nici apa nu e asa rea.

Prisi, ce bine ca ai dat vesti.
Imi place Miruna. Uite asa o nora vreau si eu, pasionata de toale, shopping si alte d-alea. Dar la Miru nu ma pot da ca se supara socrela Annisia.

Carpatina, votez si eu pentru apa.

Mai dar ce tot aveti cu rosiile? Cine tot da cu rosii? Mai bine sa le taie, le pune putina branzica, si iese o minunatie. Daca e asa sa dea si pe la mine. Si eu merit nene ditamai salata ca il tot diversific pe Andrei. Ia sa vedeti voi de luni cum papam suc de mar cu morcov si de miercuri borcanel de legume.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Au asa o puritate cand sunt facuti doar din lapte! eu una sper sa reusesc sa aman pana la 6 luni drumul spre independenta
asta asa ca argument emotional!

De-aia de iubesc eu mai Sabinelu'!
Si eu tot asa simt!Stiu ca nu se poate,dar mi-as dori sa prelungesc cit mai mult perioada in care Mihnea va avea cele mai savuroase mese,la mami in bratzica!
Nu mi-am imaginat ca sentimentul de implinire ca mama poate fi asa de inaltzator atunci cind iti alaptezi puiul!
Eu una sunt coplesita si astept cu cea mai mare placere orele lui de papa,iar zambetele alea sagalnice cu tzitzi in guritza si okisorii aia mari cascati la mine m-au sedus forever!
Am avut deosebita placere s-o intalnesc in Elias si sa fiu consiliata in ale alaptatutlui de d-na Geta Musat!O femeie de aur ,nu alta!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Sabina, "O legenda vie"...care moare in final. Nu mai zic nimic...porcarie este absolut edificator si potrivit. Gheo nu e rahitic, toti au o perioada din asta. Avea si Alex si ea era cu calciul in exces. Atunci am intrebat si eu acelasi lucru si mi-a zis dr ca e normal. Si la Andrei se vad uneori coastele mai ciudatel, dar el e mai indesat, nu e asa rau cum se vedea la Alex. Nu deschisei mailul inca...bag acu un ochi rapid pana nu sunt luata la tigai ca stau de mai bine de juma de ora pe forum.

Mamici, va pupic de noapte buna. Vorba Carpatinei, zbor direct la somn.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput