Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by sim_stoian
Myral, de ceai auzisem eu. As incerca mai degraba cu apa plata Izvorul alb.
Mie pediatra de la Budimex pe care am vizitat-o mi-a recomandat Bucovina. N-am intrebat de ce aia.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
De ce nu Carpatina?
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
quote:
Originally posted by Gabriela77
Annisia, tu pe unde esti?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Cred ca spala rufele la rau!
Mihnea
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
quote:
Originally posted by Andries
uite ca nici eu nu dorm...ma framanta ideea ca ar trebui sa ma duc la job
Andries
Da ce-ai patzit ,surato?Nu ziceai tu ca stai sa savurezi bebelushia lui Mirciulix?ca ai ratat-o pe-a lui Vic?
Hai mai Andries....
Mihnea
Roxanico,cam multa destrabalare pe matalutzaEeeee,sa te mai plangi de rutina si pliciseala,vad ca stii sa mai iesi din ele!
Mihnea
myral spune:
Abia acum a adormit, de obicei adoarme pe la 12 si nu stiu ce are ca de supt supsese destul ca a si regurgitat destuuuul, am schimbat-o, am plimbat-o si apoi iar putin san ca numai asa adoarme.Eu cu diversificarea nu ma grabesc deloc(sunt pe placul Sabinei), a mea nici vorba sa pofteasca ceva desi o iau la masa, ea saliveaza numai dupa degetele ei Deci dupa 5 luni sigur si atunci numai cereale in lapticul meu(daca ajunge mai vedem) desi nu ia prea mult in greutate v-am zis ca m-am obisnuit ca asa e ea.Si eu am o fixatie cu calciul ca nu are destul de la mine, eu nu prea asimilez calciul i-am spus si pediatrei sa vad acum la 5 luni poate ne da totusi sa stau eu impacata.Si Sim vorba Roxanei cine da cu rosii, eu va inteleg cu grasanii vostri daca au cam 8 kg ma gandesc ca intradevar poate nu prea le ajunge doar laptic si Stefan mai are putin si face 5 luni.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Sabina spune:
Teo,
Roxi, m-ai linistit! parca stiam si eu ca arata mai ciudatel bebelusii la vasrta asta dpdv tarace. Dar mi-am amintit de ce spuneaBee cu razvanelul ei.
bee, cum ti-ai dat tu seama ca ar fi rahitic? poate ca nu e!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Mai Prisi,daca nu-l aveam pe fi miu arvunit deja,ma bagam ,frate, la Miru a ta!E bestiala,asa cocheta cum imi place mie,ce-i drept si Teo a lu' cuscra e plina de accesorii,asta mic doarme ca-l puneam sa compare
Mihnea
Sabina spune:
Myral, sa stii ca eu am intrebat pediatracopiiilor mei de ce la Sofia n-a fost nevoie de calciu.
Si ea mi-a zis ca a fost ritmul de crestere mult mai scazut (Sofia avea la 4 luni 5.4 kg, nascuta cu 2.7)si ca de aia nu era nevoie.
la Gheorghe ma astept sa-mi dea si fier, pt ca a crescut asa de mult.
Sa vedem ce ne zice la vaccin,, noi suntem in urma rau cu vaccinul, se fac 2 saptamani deja, sper ca nu e asa o mare problema.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
myral spune:
Acum vad ca am fost cam ranjita in mesajul trecutVroiam sa zic ca si mie imi place doar pe laptic parca are un miros special asa de laptic.Teodora vad ca tu esti pusa pe glume in seara astaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Si noi ne-am trezit azi la 13....au venit vremuri bune si pe stradutza noastra!Am avut musafiri,Mihnea a distrat pe toata lumea:e haios rau de tot,ne imita pe toti cum facem vocalize pe langa el si cum ne tuguiem buzele;unele nu-i ies dar e scump rau!Si un ranjit de prima clasa,e tot un zambet,stirbu' lu' mama!
Mihnea