Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

am vazut si eu poze cu MIRU de PRISI E FOARTE FRUMOSA si deja poate sa-si duca piciorusul la gurita ,mamici de baieti sariti la petit ca o asa frumusete rar gasiti
apropo de absente :duamna LUY ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Prisiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Am vazut pozicile cu Miru, e asa de scumpica! Stefan serveste codita girafei.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

si Miru serveste codita , dar nu prea o las, suge tare din ea si se inneaca, e prea lunga

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Prisi, asa face si Stefan de cateva zile, m-a disperat cu suptul, nu mai suport nici tricoul peste sfarcuri, mi le-a lustruit. Bine ca noi mergem vineri la pediatra, o mai scot eu la capat pana atunci...

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:

Eu recunosc cinstit, azi i-am strecurat in gurita o lingurita cu suc de mere sa vad cum reactioneaza. A halit-o rapit si plescaia buzele, se uita sa vada daca ii mai dau. Sa nu dati cu rosii.

Povestioare

DE CE AI SCRIS BUNICUTO ASA DE MIC?nu da nimeni cu rosii ,nu s-a discutat clar aici...fiecare mamica face cum crede ca este mai bine .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bikmaria
DE CE AI SCRIS BUNICUTO ASA DE MIC?nu da nimeni cu rosii ,nu s-a discutat clar aici...fiecare mamica face cum crede ca este mai bine .

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Sa nu vada Sabina

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara,
Am intrat sa-mi motivez absenta de azi, ca doamna Maria acus' ma incondeiaza . Noi am fost plecati azi toata ziua. De fapt ne-am trezit la ora 11 - nu ma invidiati, ca noaptea mea a aratat asa : adormit printzesa la ora 22.30, trezit la 2 si papat, culcat imediat, trezit iar la ora 4,30 cu ochii maaaari, facut kk, schimbat, plimbat, cantat, papat, a adormit in sfarsit la 6.30. La ora 7.30 iar s-a trezit cu ochii mari , iar kk, schimbat, plimbat, cantat, in final am pus-o langa mine cu tzitzi in gura si pana la urma am adormit eu inaintea ei . Ne-am trezit asadar pe la 11 ( definitiv ). Am plecat la tati la serviciu, am luat masa in oras, dupa amiaza am fost la Carrefour sa luam pampersi ( am trecut la nr 4 deja ! ) si am venit acasa abia pe la ora 18.30.
Am constatat ca ati scris mai mult de un capitol de ieri dupa-amiaza, nu stiu ce-ati patit, eu nu am nici o sansa de a citi atat in seara asta, ca vreau si eu sa ma duc la culcare cat mai repede. Cine stie ce program de discoteca imi rezerva frumoasa mea in noaptea asta ? Probabil o sa citesc paginile acelea luni, ca nici maine nu cred ca apuc.
Voiam doar sa mai spun inca o data : Nana, fii tare pentru puiul tau, priveste cu credinta plecarea la Boston ! Noi toate ne rugam pentru voi, sa veniti de acolo cu vesti bune, iar cosmarul sa se sfarseasca si sa incepeti sa va bucurati de fiecare lucru marunt pe care il va face Andrei. Suntem alaturi de voi si suntem convinse ca totul va fi bine !
Si inca un lucru : Tomasa, si mie mi-e dor de tine ! Sa stii ca-ti simtim lipsa tare mult.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Maria, chiar m-am uitat pe site la Sensiblu, dar nu au biscuiti de aia in Targoviste. La Milupa au niste cereale cu biscuiti parca. Sau daca vrei, iti iau de aici si iti trimit cumva.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:

Am si io o intrebare: dupa ce incepem diversificarea ar trebui sa le dam ceai, nu? De care?

La noi se recomanda apa, nu ceaiul.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Erina, Sim stoian,Myral...multumesc pentru felicitarile pt Dariutzu meu...

Vad ca iar este schimbu trei pe forum... eu intru la culcare ca tocmai am adormit doi baieti cuminti(al 2-lea e ala marede treizeci si... de ani).

si eu ii dau lui darius de 3 zile suculet de mar..cu un pic de pulpita...si de acuma seara i-am pus si cereale in laptic...doar o lingurita sa vedem cum reactioneaza...

Noapte buna mamici si bebici.

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Prisiiiiiiiiii , bine ai revenit ! Mai dar ce a crescut Miru!

Si mie mi-e dor de Tomasa...

Sim, fain scaunul. Ia sa-l cobor si eu din pod sa-i fac o proba. Sa vad daca-i place piciului. Si apropo de sucul tau de mere, Vlad a devenit asa de pofticios, ca plescaie si-i curg balele de cate ori bagi ceva in gura langa el. Mi-e si mila, si ma feresc sa ma mai vada mancand.

Maria, te-am asteptat degeaba cu cafeaua aia, ca n-ai mai intrat decat acu' pe seara. Uite de aia sunt chiauna si ma duc la culcare, daca m-o lasa fi-mea, ca vad ca nu-i scade febra deloc.

Cred ca eu va spun noapte buna...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput