Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 14
bikmaria spune:
ANA multumesc pt cafeluta ,maine poimaine te servesc si eu cu una ,azi m-am trezit tarziu...
Sabina spune:
Ana, cum e Mirunel? Sofia are febra totusi....si tuseste copt, deci e viroza in toata regula, insa macar vrea sa manance.Pt Amigdale ....ati incercat sodou? adica galbesnmus de ou cu lapte si miere.
pup bolnavioara, amigdalita da febra nasoala, noi inca n-am avut asa ceva , dar eu faceam cand eram mititica.
Sim, nu stiu ce sa zic...incearca atunci ceva care sa-i tina de foame, sucul de mar nu e chiar cea mai satioasa chestie.
Dar trezitul nu e obligatoriu din cauza foamei (la voi cred ca e, dar eu zic asa, in general)
Sofia era diversificata bine si nu dormea decat la tzitzi foc continuu, 6, 7 treziri pe noapte....
Cecilia, de ce biberon?? da-i cereale cu lingurita! daca vrei sa-i dai cereale.
eu va sfatiesc sa treceti direct la canutza speciala, asta bineinteles, dupa 6 luni. Nu are sens sa se invete cu biberonul pe bune.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
betty78 spune:
Anca_tamas bine ai venit printre noi. Frumusica Ana Alexandra si cat de mult par are.... Felicitari pentru hranirea exclusiva
Annisia cu ce toale misto s-a ales Yannis...luni dau si eu o raita prin faimosul magazin din piata Moghioros. Unde este localizat mai exact prin piata, ca nu prea cunosc zona?
Bumbita multa sanatate bibicului tau. E normal daca este bolnaviot sa ii scada pofta de mancare. Totusi daca continua asa incearca sa vorbesti cu un doctor.
Myral si eu am incasat si alocatia si indemnizatia. Doarul de alocatie a fost depus din 9 septembrie si am incasat in noiembrie 2 luni (sept-oct), iar dosarul de indemnizatie l-am depus la inceputul lunii decembrie si am incasat vineri pentru nov si decembrie ...dar tampinitii naibii in loc sa imi vireze in cont, mi le-au trimis la posta. Acum iar trebuie sa ma duc sa vad ce s-a intamplat.
Valentina uff prin ce ai trecut si tu....important este ca Alexandra este bine
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
In primul rand urez si eu bun venit noilor mamici din club: Anca, Andreea-deea si Papanash!
Multa sanatate bebeilor bolnaviori si Sofiei de Sabina
Nana, multi pentru bb Andrei si o imbratisare pentru o mamica deosebita.
Cecilia, eu stiam ca cerealele la bebe alaptati se dau mai groase si cu lingurita, nu cu biberon. Poti sa-i dai fie cu lapticul tau muls sau cereale care au deja lapte praf.
Am vazut ca scriati despre ceai/apa la bebe. Cand o sa ii dau si eu, o sa ii dau apa, ceaiul cred ca se recomanda numai la noi in tara, pe alte meleaguri nu prea am auzit.
Referitor la trezirile noaptea: Antonia a avut si are in general 2 treziri pe noapte(au mai fost perioade si cu o trezire sau 3), ea doarme 12 ore pe noapte(de la 8 pana la 8), mi se pare normale 2 treziri. Si stiu ca mesele de noapte sunt f importante pana la 6 luni, daca asa are ea program, eu m-am obisnuit. Daca s-ar trezi din ora in ora poate m-as gandi si eu la niste cereale, dar deocamdata sunt hotarata sa nu mamance altceva decat tzizi pana la 6 luni, bineinteles daca ia binein greutate. La 4 luni jumatate, avea 6950 g, deci a luat 250 g in 2 saptamani, e ok.
Teo si Sabina, si eu am asa o fericire cand o tin la piept,nu stiu cum sa explic ce simt, dar o simt asa aproape de sufletul meu.
Prisi, bine ai revenit, ce cocheta si frumusica e Miru in rochita verde. Si a mea e tare incantat de reviste, numai ca ar vrea sa le bage in gura si o mai pacalesc si ii dau o jucarie in gurita cand le duce spre gurita.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
ANDREEA11 spune:
Annisia O intrebare: Yannis bea ceaiul singur????????? Isi tine singurel biberonul?
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
mandarinutza spune:
La multi ani! pentru dulceata care implineste azi 4 luni: Karina de mami Emma76.
Si eu sunt satula de nametii din Bucuresti, de abia ajung in parc printre nameti, si acolo nu ma pot plimba decat pe cateva alei. Asa ca ieri am fost la shopping in nirii cu soul si Antonia. Eu nu mi-am gasit ce vroiam acolo, adica bocanci, dar mi-am luat de la Himalaya. In schimb am cumparat sosete, bodyuri si pantaloni de la Z pentru Antonia.
Sabina, marti m-am intalnit cu Adita si am si eu wrap portocaliu. Antonieie ii place tare mult, deocamdata o tin in pozitia Hug. Mi se pare mult mai usoara decat in marsupiu.
Poze
mandarinutza spune:
Uitti un articol interesant despre diversificare: http://www.babycenter.com/0_introducing-solid-foods_113.bc
Poze
sim_stoian spune:
Sabina, sucul ala de ieri i l-am dat sa vad cum accepta altceva. I-as da ceva mai satios, dar ce? Cereale? Nici nu stiu cum sa fac, mi-e ca se ingrasa de la cereale . Ma gandeam la ce ai zis despre apa si am o nelamurire: daca ii dadeai san tot la cerere, cum facea Sofia diferenta intre orele de masa?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Roxana_G spune:
Neata. Ma rog numai dimineata nu mai e. M-au trezit copiii cu noaptea in cap, fac supita pentru Andrei, am facut ordine ca vin nasii, si uite asa. Abia acum am apucat sa stau si eu jos. Nu stiu de la ce am criza de bila...desi am o vaga banuiala, si anume ca aseara am mancat nachos cu sos picant.
Copiii muciosi rau, dar rau nene. Andrei m-a trezit pe putin de 5 ori, ba a amortit, ba i-a ramas mana in gratii, ba era infundat. Azi ii curgeau mucii la greu. De aia mare nu mai zic. Sper sa ii pun pe picioare pana plec la munte, altfel ramane sa iau neaparat aspiratorul ala cu noi.
Teodora, pai sa stii ca eu tot ma simt plictisita. Nevoia mea de adrenalina e mult mai mare. Nu am rezolvat-o la un film, si prost pe deasupra.
Sim, uite ma bag si eu in discutie, tot sper ca aruncati rosiile alea pe la mine ca am pofta. Daca tot incepit diversificarea, de ce nu incerci mai bine cu legume? Eu la Alex am inceput cu suc, nu am pus intrebari. Dar acum comparand cele 2 mese, tot am impresia ca Andrei se satura din zeama aia chioara, pentru ca papa mai putin lapte dupa aceea si nu ii mai e foame asa repede. Insa dupa suc papa tot 180-200 ml.
Mai gagici, asa credeti voi ca Tomasa e suparata? Eu zic ca o fi ocupata, eu tot sper in sinea mea ca e ocupata cu mutarea ca sa vina mai aproape de mine sa ne vizitam.
Andreea11, incearca sa ii schimbi iar sampon si sa folosesti pentru bebelusi. Nu imi dau seama de la ce poate fi, cam ciudata locatia, mai greu transpira ei acolo. Dar e posibil.
Mandarinutza, aseara cand m-am intors de la film prin toate sectoarele strabatute erau buldozere din alea care mai strangeau din nameti.
Sabina si Ana, cum au debutat bolile fetelor? Macar sa stiu ce sa ma astept de la Alex. As tine-o acasa dar am de invatat saptamana asta. Poate o pacalesc pe mama sa o duc la ea de marti. Maine la gradi ca vin aia sa le faca analize.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze