Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Si eu la nani ca a mea nici gand sa doarma mai tarziu de 9 si se mai trezeste si pe la 6,7.Asa ca noapte buna si somnic usor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

SabinaNu a fost el grasan dar este fomila si a recuperat super bine deci tot la categoria grasan esteMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna dimineatza.
iar am avut ce citi!
va servesc cu ceva cald...
eliza doarme si in loc sa dorm si eu...bantui p-aici.
pupici dulci tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza! Sau ma rog, era mai buna daca dormea Stefan asta-noapte. Asa...

Sabinelu, eu iti inteleg punctul de vedere, dar eu una nu mai suport situatia asta. Uite, asta-noapte s-a trezit la 3 si nu a mai vrut sa doarma, a mai atipit doar atarnat de tzitzi meu la noi in pat. Iar ma ustura si ma jeneaza. Drept urmare luni o sun pe pediatra, nu se mai poate asa. Laptele ca si cantitate spun eu ca ar fi suficient, am impresia ca nu ii mai tine cum trebuie de foame.

Ma duc sa schimb sconcsul si dupa aia incerc sa il pasez la taica-su, poate dorm si eu putin pe fotoliu.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Maria, si la mine tot pe partea stanga e peronul

Carpatina, .

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neatza

Io tot la foc continuu, vad ca voi tot in schimburi.

Sabina, de unde ti-a venit ideea cu rahitismul? Ei, uite ca pentru ideea ta nastrushnica ai meritat raspunsul ala nastrushnic de la domnu' tau Tigaie. Ma bucur ca Sofia e mai bine. Ca la noi e jale mare...

Maria, uite, am facut cafeaua. Asta e pentru tine, ca te-am certat aseara. Iar fatza aia albastra e a mea.

Duamna Carpatina, la mine dushul ala e un fel de suzeta.

Duamna Teodora, ma bucur ca sunteti in verva (prietenii stiu de ce...). Mai duamna, am uitat ieri sa-ti spun ca Mihnutzul e super baiat. Nah, ca se intetzeste concurentza pentru Vladutzu' lu' mama!

Ma duc sa-mi mai torn niste cafea. Daca nici azi nu scade febra aia nenorocita imi dau demisia!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Mai fetelor iar ati facut petrecere aseara, de aceea nu m-a lasat Cristi sa dorm, stia el ce stia, am reusit sa citesc.

Sim superb stapanul scaunului, dar si scaunul.

Sim si eu i-am dat suc de mar ieri, nu stiu ce sa mai fac dar vrea tatzi la o ora jumatate, partea tare e ca nu vrea neam biberonul, am incercat sa-i dau supliment(milu mil) dar nu vrea neam, strange buzele si gata,ma gandesc ca , cu cerealele nu am nici o sansa seara....asa ca , cu parere de rau o sa incep diversificarea, asta ca am zis ca nu o sa o fac pana la 6 luni......

Prisimanechinei.Ufffff ce te asteapta....hihi

Mai fetelor si mie mi-e dor de Tomasa, eu cred ca degeaba o strigam, de cand incidentul cu Anisia nu a mai intrat, sigur s-a suparat pe noi....
asa ca sa strigam in cor: Tomasa,daca tu nu ne vrei noi te vrem.

gata , face scandal.........nu mai pot ....iar tatzi......

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimineata

Ana, Sabina, Andreea multa sanatate piticilor

Andruzza, Rox, Teo, Cecilia

la noi noaptea a fost un pic mai buna, a papat doar la 3.30 si la 6 si a mai dormit pana la 8, faza e ca a inceput si ziua sa manance mai rar si cred ca de asta se trezeste noaptea , offf

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Buna dimineata si de la noi,
Ne-am adunat si noi de pe drumuri, nu am mai intrat de vineri seara si deja s-au dus 2 capitole...bebe a fost relativ cuminte in weekend. Aseara si alalteieri seara am stat la un maraton "prisonbreak" si am vazut 10 episoade, asa ca sunt zombie.
Recuperez si revin

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Neata fetele!!!!!
Am absentat si eu nitel si ati scris nu gluma! Mi-a fost dor de voi dar cu renovarile astea am avut calcu scos! Acum trebuie sa ma pun pe treaba sa vad ce aticonversat, si azi maine sa pun pozele pe site-ul creat de Annisia. Sa intram si noi in randul colegilor ca de...
Multumim pt urarile de crestinare!
Annisia Cris era bosumflici la tataie in brate ca voia acasa, in rest a fost un cumintel!
Valentina In privinta slabitului pot sa zic ca nu am tinut o cura anume ca nu pot, nu am mancat si atat! Daca imi dai strict ce am voie sa mananc si ce nu, nu pot, frate, deloc! Poftesc de numa-nmua, si doar la ce nu am voie asa manac eu ce vreau dar foarte putin! In privinta burtii chiar pot sa zic ca nu mai am , insa nu am avut niciodata! mie mi-a cedat f greu musculatura abdominala in timpul sarcinii, aveam niste usturimi ingrozitoare, poate ca de aia s-a si retras asa bine ca centuri nu am purtat.

Acum sa va intreb ceva: Cris are ca niste bubite in crestetul capului, bubite de spuzeala zici ca sunt. El nu poarta caciula decat 1 h dupa baie, deci ma gandesc ca nu poate sa ii fie cald. L-am spalat cu BUBCHEN KINDER ca nu a fost atent sotul cand a cumparat si nici eu la baie. Am zis ca e BABY. Sa fie de la asta?
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Deci, nu cojite ci, bubite? Cu ce sa-l dau?
Va pup pe toate!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput