Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
mihailescu teodora spune:
Vaiiii,m-as distra cu voi pina dimineatza,dar pic pe taste....
Serios,ma duc la nani ca maine am neshte musafiri si te' sa pregatesc ceva bun,haleus
Noapte buna,scumpele mele
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
aniast72 spune:
Teo...si hai sa ma dau in fapt daca tot am inceput. Stii ce faceam eu cu 2-3 zile inainte sa nasc? (de fapt si cu 2 si cu 3)
Stateam pe terasa cu o prietena si beam o bere la doua pahare...si ziceam: Da Doamne sa nu nasc in seara asta ca ma miroase doctorul ca am baut...
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
quote:
Originally posted by aniast72
Teo...si hai sa ma dau in fapt daca tot am inceput. Stii ce faceam eu cu 2-3 zile inainte sa nasc? (de fapt si cu 2 si cu 3)
Stateam pe terasa cu o prietena si beam o bere la doua pahare...si ziceam: Da Doamne sa nu nasc in seara asta ca ma miroase doctorul ca am baut...
Mihnea
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
aniast72 spune:
Marunzika, eu am baiat de baiat..si din cate vezi mai sus e si obisnuit cu greutatile vietii, asa ca spune-mi despre Yannisa ce preocupari are, ce obiceiuri...apucaturi...si ne incuscrim. In fotografii am vazut-o, e dulcica foc.
Io la ultima intalnire de la Ioana,pe la sf. lui septembrie,oricum intrasem in 39+,mi-era jena sa mai consum,toate erau apa plata,ceai,sindrofie in toata regula,io cu Stella,dar NA!
Mihnea
Noapte buna,de final,acu kiar ca fug!
Good night ,Maria!
Mihnea
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Io la ultima intalnire de la Ioana,pe la sf. lui septembrie,oricum intrasem in 39+,mi-era jena sa mai consum,toate erau apa plata,ceai,sindrofie in toata regula,io cu Stella,dar NA!
Eu care credeam ca deja sforai si tu erai tot cu gandul la bere...
aniast72 spune:
Gata, v-ati culcat? Ma duc si eu sa citesc din urma si sa mai raspund.
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Marunzika, eu am baiat de baiat..si din cate vezi mai sus e si obisnuit cu greutatile vietii, asa ca spune-mi despre Yannisa ce preocupari are, ce obiceiuri...apucaturi...si ne incuscrim. In fotografii am vazut-o, e dulcica foc.
baga-te Andreea nu mai sta pe ganduri ,ca la cat este de frumoasa ti-o fura alta mama de baiat mai infipta ,ce procupari poate sa aiba ...ragaie dupa ce papa ,mai trage cate un part ca deh are gaze ...ca orice bebe sanatos ,ce tu aveai alte asteptari?