Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Marunzika, eu am baiat de baiat..si din cate vezi mai sus e si obisnuit cu greutatile vietii, asa ca spune-mi despre Yannisa ce preocupari are, ce obiceiuri...apucaturi...si ne incuscrim. In fotografii am vazut-o, e dulcica foc.
Pot doar sa-ti spun ca e si ea fata de fata deci se potriveste perfect cu baiat de baiat !
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
myral spune:
Mai tot vreau sa ma bag la somn dar nu mai pot mi-a zburat tot somnul!Hai noapte buna si somnic usor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bikmaria spune:
quote:de ce razi draga?
Originally posted by myral
Mai tot vreau sa ma bag la somn dar nu mai pot mi-a zburat tot somnul!
Hai noapte buna si somnic usor!
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bikmaria spune:
myral noapte buna !
treaba ta ,bagate la somn o data cu gainile si sa vezi tu cum iti raman fetele nemaritate ....
andreea_deea spune:
de ce tot timpul la mine cand trimit un mesaj nu-mi apare ora s scrie ne-moderate?
andreea
andreea_deea spune:
bikmaria
felicitari , ai do copii fff frumosi sa-ti traiasca sisa te bucuri de ei..........
myral spune:
Pai am sarit odata la papanasul tau maricel ca te laudai ca l-ai diversificat la 2 luni dar nu ne-ai luat in seama, deh inca nu ai vazut poze cu noi de aia.Noapte buna!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Si bv spune:
Eu abia acum am ajuns la zi cu cititul. N-am avut net de marti seara.
Andries, scaun din-acela de lemn ma gandeam si eu sa iau pt Raisa, mi se pare ca ocupa mai putin spatiu, am dreptate? Eu am vazut si in catalogul Quelle ceva asemanator.
Marunzika, tot in Quelle am vazut rochita dulce pt botez, dar nu se compara cu cele gasite de tine pe net, care sunt superbe!
Annisia, super hainutele si preturile incredibile!
Nana, imi imaginez ce lupta purtati si cat de greu trebuie sa fie! Doamne-ajuta sa se termine problemele acestea cat mai curand!
Poze