Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

myralpai la astia mari nu mai este asa ,le dam adresa de mes si se descurca singuri ,asteptam poze cu printesele tale
ho,ho,ho .....2 cuscre intr-o seara ,bine ca nu am decat 2 copii ca ma prindea dimineata cu petitu daca aveam mai multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ma bag la nani ca si-a facut beutura efectu , pic cu nasu-n tastatura
NOAPTE BUNA TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Si bv

.
Marunzika, tot in Quelle am vazut rochita dulce pt botez, dar nu se compara cu cele gasite de tine pe net, care sunt superbe!

Inca nu stiu ce sa fac, sa comand sau nu la ei pe net, ca nu ma incanta ideea de a nu o putea "atinge" inainte. Dar, daca nu gasesc nimic prin magazine, cred ca ramane doar varianta asta de a comanda pe net. Mai am timp inca, pe 30.03.08 cred ca ramane botezul. Vroiam pe 29, dar era deja la restaurant ocupat, asa ca facem duminica.

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Vad ca incetisor se face liniste, toate fugiti la nani. Noapte bune mamici si bebici!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Am mai vazut niste poze, dar am o varza totala in cap: nu mai stiu pe cine, cum, cand... oricum, tot mamici frumoase, copilutii nu mai spun! dupa trei capitole si jumatate de citit intr-o zi...

Sabina si Marunzika, daca tot vreti sa va vedeti pe la Brasov, nu ma includeti si pe mine in gasca? poate se mai aduna fete la vara, cand o deveni sufocant Bucurestiul? ce ziceti?

oricum, mi-a fost f dor de voi! spre final am ras de numa'! sunteti mortale, fetelor! Carpatina, cat de bine le zici! suuuper-suuuper tareeee!

Poze

Mergi la inceput

quote:

Sabina si Marunzika, daca tot vreti sa va vedeti pe la Brasov, nu ma includeti si pe mine in gasca? poate se mai aduna fete la vara, cand o deveni sufocant Bucurestiul? ce ziceti?

Eu cu siguranta ajung la Bv, asa ca, ne facem timp si de-o inghetata la Casata!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Marunzika, si noi am tinut botezul tot duminica si a fost ok. Ma rog, restrans si s-a terminat devreme. Bafta la cumparat rochita!
S-a facut! cu inghetata! dar cred ca alegem ceva mai la moda

Gagicuta mea s-a trezit. si are chef de joaca .
yuuuuhuuu, ce ne mai distram!

Poze

Mergi la inceput

quote:

S-a facut! cu inghetata! dar cred ca alegem ceva mai la moda

Eu nu vreau nimic mai la moda, eu vreau romanisme gen zacusca, glucoza, ciocolata de casa de pe Republicii de la cofe de pe partea dreapta cum cobori spre Mc, cea cu taraba afara (super cioco de casa fac, in sarcina mi-a adus mama 50 bucati!), ecler. Ori facem asa, mergem sa mancati voi inghetata de care vreti, apoi poposim si la o casata si astfel avem mai mult timp de povestit si de mancat. Iar ma faulteaza carpatina cand ma vede ca vorbesc de haleala, ma intreaba cu siguranta daca am facut deja biletele la avion !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello !!!!!
Raportam: o mamica indragostita iremediabil de puiul ei,si Andreiutz, care are 3 saptamani si jumatate. va cunoastem si va iubim !!!!!!

venim repede din urma , ne primiti ?

Papanash Andreiutz

Mergi la inceput

Ok, am inteles! n-am stiut ca-i cu pofte treaba! Ciocolata de casa de la Unic o stiu si eu, am abonament! tot acolo au halvita super buna si au si casata! toate la un loc!
si pe tine te urmareste Carpatina?

Poze

Mergi la inceput