Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by aniast72
O bere nu refuz
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Hotomanco,te-am prins!Cit am fost gravidoance tot am ,dar de-acu....
Ma amagesc si eu cu cite-o Bavaria NA,dar zici ca-i borsh magic...
Acu ' sa dau tot din casa:duminica am baut 2 cani de vin fiert,nu m-am putut abtine,era bun rau-rau de tot,mi-a cam tzatzait kuru caind i-am dat sa suga lui musiu,dar n-a avut nimic,nici dus n-a dormit,asa ca...sa recidivez?
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Marunzika spune:
Oare ce mai face adimercedes, ca nu a mai scris de multicel?
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Sabina spune:
Nana, vroiam sa-ti scriu si tie.
Eu cred ca Andrei e doar sedat, nu cred ca e in urma.Tin minte ca in prima luna si dup0a ia era perfect dpdv motric, ca zambea etc. E doar o faza, o sa treaca!
n-am inteles de cetrebuie sedat...spasmele astea ii pot afecta ceva? iarta-ma daca intrebarea asta e prea dura....dar stiu de la nepotica mea cum e: parintii ei ne-au rigat sa le spunem orice care ar putea fi spre bine, indiferent daca ei se gandisera deja. Era pe principiul: poate ca noua celor implicati direct ne mai scapa ceva.
De aia indraznesc...poate ca doza mare de sedativ ar putea fi redusa? sa nu-i faca mai mult rau decat spasmul?
iarta-ma inca odata daca intreb aiurea, si pic peste ceva ce deja ati cumpanit.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by bikmariaquote:hatra??? e de bine cred ca daca ma pupacesti nu poate fi de rau nu?
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by bikmaria
cuscra esti curajoasa
Hatra esti mai Maria!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
HÂTR//U ~A (~i, ~e) si substantival (mai ales despre persoane) 1) Care se orienteaza cu pricepere în orice situatie (tragând foloase); siret; smecher. 2) Care vadeste inteligenta; ager la minte; destept; inteligent. /<ucr. chytryi
E de biiiine.
bikmaria spune:
teodora pai decat bors magic ,poti recidiva cu o cana de vin fiert ,mai ales ca MIHNUTU nu a avut nimic
Sabina spune:
nu le-am inbcarcat in online, Marunzika, pt ca sunt f mari, trebe prelucrate nitel, adica macar un resize...
stati poate va pun macar vreo priveliste ceva.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
myral spune:
Maria macar una virtuala asa, ca la dulciuri nu ma bag in nici un caz, fierea asta nu ma lasa, eu sunt singura de aici care nu vrea sa slabeasca dar nu pot manca dulciuriMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
aniast72 spune:
Teo, nu incerc sa te incurajez sa pici pe panta alcoolului dar doctorii spun ca nu strica cu nimic un pahar - doua de bere sau de vin/zi. Dr Spock specifica insa ca daca o mamica se stie cu "darul bauturii", sa nu consume nici un pahar pt ca e posibil sa nu se mai opreasca. Dat fiind asta, tu te cunosti cel mai bine si tu decizi.
bikmaria spune:
andreea multumesc mult ,bine ca m-ai luminat ca saream la gatul bietei femei geaba ..
daca doresti iti mai dau o bere
Marunzika spune:
Am mai pus si noi niste poze cu Yannisa, daca aveti timp sa ne vdeti ;) poate asa reusim sa ne cuscrim si noi !
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007