Strumfi de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Sigur, serviti-va : http://www.tvcopii.ro/?p=172

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Dar inainte sa ascultati, trebuie sa va avertizez: in timp, cu cat o sa urati voi mai tare cantecelul asta, cu atat o sa-i placa copilului mai mult (la noi, cel putin, a fost dragoste la prima auditie ).
Daaar... acum copilul meu a adormit linistit pe acordurile acestei melodii, asa ca n-am decat sa zic sa-i dea D-zeu sanatate aluia de l-a compus.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna dimineata si din barlogul nostru de ursi, ursoaice si ursuleti
abia acum ne-am trezit toti 3!

voiam sa va scriu de aseara... insa n-am apucat.
pentru cine e interesat, doritor si nerabdator

EXISTA RAZATOARE DE PLASTIC la CORA LUJERULUI
super faina si superrr superrr (la raionul de plastice, sunt pe raft asezate ca farfuriile una in alta, au de 2 culori, plastic foarte rezistent ca aproape zici ca sunt de sticla, sunt de 2 feluri, albe transparente si verzi transparente...); eu chiar cautam si n-am gasit pe nicaieri, astfel incat de aceea imi si manifest bucuria cu voce tare ca sa mai auda si alte mamici care nu au gasit pana acum.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Multumim, Karligutza, de informatie . O sa ajungem si noi maine, dar in Cora Pantelimon, ca e mai aproape de noi. Sper sa aiba si acolo. Noi n-am inceput inca diversificarea, dar ma pregatesc sufleteste si material pt marele moment. Deja am castronele mici-mici, lingurita, bavetele + bune intentii...

Ce mai face Adeluta?
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna ziua!
cafera, remediile homeopate care le dau in preajma vaccinului se numesc Thuja ch7. ii dau 2 granule pe zi, timp de 3 zile, cum am mai spus, dimineata. si pentru pielicica uscata spre atopica avem un remediu homeopat, si acum pielea e ca de bebelus, dar folosesc si avene cold cream, lotiune de corp. eu chiar sunt incantata de homeopatie, caci ne-a scapat de o uratanie de diaree care nu trecea cu nimic. pacat ca multi doctori nu recunosc beneficiile ei, ba chiar le contesta.

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2170658217/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Cristina, spune-mi si mie te rog la ce homeopat mergi, cum ajung acolo, cum decurge o consultatie... Vreau si eu sa merg cu David si nu prea stiu ce trebuie sa fac. Multumesc mult .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

interesanta chestia cu HOMEOPATIA. fetelor care aveti mai multe info, poate ne luminati si pe noi. un dr din bucuresti m-ar interesa, mai ales ca prefer un tratament homeopat decat sa-l indop pe bebe cu medicamente.
de ex OSCILLO pe mine m-a scos din multe stari de raceala. super bun. mai eficient ca aspirina, paracetamol sau alte minuni........multumim anticipat!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by sunflower1979

buna ziua!
cafera, remediile homeopate care le dau in preajma vaccinului se numesc Thuja ch7. ii dau 2 granule pe zi, timp de 3 zile, cum am mai spus, dimineata. si pentru pielicica uscata spre atopica avem un remediu homeopat, si acum pielea e ca de bebelus, dar folosesc si avene cold cream, lotiune de corp. eu chiar sunt incantata de homeopatie, caci ne-a scapat de o uratanie de diaree care nu trecea cu nimic. pacat ca multi doctori nu recunosc beneficiile ei, ba chiar le contesta.

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2170658217/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Multumesc mult, Cristina! Mai da-ne informatii si despre tratamentul diareei.Nu de alta, dar sa fim in tema. Un sfat bun, prinde bine la nevoie.

Denis e un frumos si tu, de asemenea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

zau ca am citit ceva din urma, dar am retinut din 3 in 14...daca nu raspund la ceva, insistati

nu mai stiu cine intreba cum e cu vaccinurile obligatorii...putem semna oricand sa refuzam orice act medical care se face asupra copilului nostru, cu conditia sa fim informati si sa ne asumam riscurile. medicul este dator sa explice si avantajele si dezavantajele, iar noi putem decide.

cristina (sunflower), tu intrebai de iaurturi parca...sunt multe iaurturi pe piata care pot fi consumate...nu stiu cat de naturale sunt...dar n-avem ce face. sunt complet impotriva iurtului danone (defapt nu consum nici un produs danone) si mai nou nici de la milli nu cumpar. eu folosesc iaurt napolact si campina de obicei. intr-un timp am mai luat si zuzu. uneori mai fac si acasa.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

a, apropo de homeopate...in cele mai multe cazuri tratamentul trebuie individualizat, nu este ca in medicina alopata. sunt doar cateva remedii care functioneaza in mare pt. anumite simptome, cum ar fi oscilococcinum pt raceala, thuja pt vaccin. sunt si dilutii diferite si ceea ce i se potriveste unui pacient poate sa nu "mearga" deloc la altul, chiar cu aceleasi simptome.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput