Strumfi de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Azi am mancat 3 bucatele de ciocolata, dupa 2 farfurii de supa chioara. Mea culpa! Dar am incheiat seara cu o salata foarte buna si un pahar cu lapte!

Nu mai stiu cine intreba de masaj, eu am facut acum 2 ani parca 3 saptamani o data la 2-3 zile. Si s-a vazut. Acum o sa fac probabil de 2 ori pe saptamana si in combinatie cu regim sigur o sa se observe ceva. Doar ca acum nu mai pot folosi creme anticelulitice fiindca alaptez asa ca voi folosi doar ulei de masline.

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Madabout2003, multumim pt aprecieri si noua ne place poza aceea cu Sonia agatata de tati. Ma bucur ca ti-au placut si pozele din Santa Fe. Eu eram pasionata de facut poze, dar de cand am ramas insarcinata n-am mai facut poze in natura, pur si simplu mi-a disparut pasiunea. Sper sa imi revina candva :)

Carla, am inteles cum stau lucrurile cu scaunul. Nu stiam ca sunt atat de scumpe in Ro. Azi am intrat pe site-ul vostru si ti-am admirat gagalicea, e scumpa foc si are ditamai smocul de par!

Intreba cineva despre vaccinuri: aici poti sa ceri sa vezi ce scrie pe ambalajul lor. Cele de aici nu mai contin thimerosal (nu stiu cum se scrie) de cativa ani buni, cel putin asa mi-a explicat pediatrul Soniei.

Va pup

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by sunflower1979

buna seara, mamici!
da' aveti un spor la scris...numa nu va fie de deochi! mie imi place ca scrieti despre slabit....desi ziceam ca-s multumita de mine, ar merge sa fac si eu ceva exercitii, ca nu arat extraordinar, si voi ma incurajati. inca o data va urez succes.
am tot vazut poze. de cele mai din urma ma iertati daca am uitat, dar amintesc acum minunatul baietel al vivelei, filmuletul cu ingrid(si pe mine m-a facut sa plang), cel cu iliuta (poate ne povestesti cum a fost la nastere), sabina. frumosi copii. si apropo de povestea nasterii, multumim alina.a ca ai impartasit-o cu noi. am citit-o cu sufletul la gura si m-a emotionat foarte mult. sa va bucurati de bulina si sa-ti traiasca minunatul sot.
acu eu ma tot minunez de sistemul sanitar de la noi. va spuneam ca a nascut cumnata mea si nu are saracuta sfarcurile formate si fetita e cam lenesa la supt...deci laptele vine mai greu. si nu au vrut sa o primeasca la pompa electrica din spital (inca e internata) pe motiv ca nu e trecuta in caiet. naiba-n capul lor! si vorbeau asistentele...lasa ca mergeti acasa, ii dati si san si lapte praf....
eu am avut noroc ca atunci cand am nascut, dr. a zis sa merg acasa si sa-i dau numai san (ca incurajare ca voi avea lapte suficient) desi abia ieseau 3 stropi atunci.
am si eu o intrebare. anya, ce iaurt ii dai arinei? ca eu imi iau notite pentru marea diversificare ce urmeaza....in rest culeg informatii de pe la voi si tare bine imi prind. va multumesc pentru asta.
impartasesc si eu parerea buna despre homeopatie, in urma experientei personale (cu denis, de fapt). si noi am facut vaccinul la 2 si 4 luni, urmeaza la 6 acusica - infanrixul. nici dr. mea nu agreaza vaccinurile, dar a zis ca unele sunt necesare. noua ne-a dat niste pastilute de luat in pre-ziua vaccinului, in ziua in care il fac si in urmatoarea.despre noi poate scriu alta data, nu avem noutati si sunt si cu cupilul zbenguit in brate.

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2170658217/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Despre ce pastilute e vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by Maria1111

3 intrebari pentru mamicile ai caror bebei dorm toata noaptea (sau macar 6 ore legate):
la ce ora se culca bebeii vostri, cand e ultima masa de seara/ultimul supt si la ce ora se trezesc dimineata?

Incercam si noi sa ii facem program Dorei, dar nu stiu la cat sa ii fixez ora de culcat seara, ca pana acum tot ce am incercat nu a dat roade :( Si ma gandesc ca o fi totusi o combinatie ideala intre timpul de papat masa de seara si culcat, asa ca astept parerile si sfaturile voastre.

Mamica de strumfita Dora (23.07.07)

Fetita mea doarme toata noaptea, adica, de la 21 pana la 5. Am observat ca in jurul orei 20, 30 adoarme cel mai repede. Daca aceasta ora se decaleaza si inraziem adoarme mai greu si e si mult mai agitata, chiar se trezeste si mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lialuminos spune:

Maria1111, la fel fac si eu, ca si cafera, pe la 8,30-9 seara (satul bine si treaz de cel putin 3 ore), il culc pe Andreiut si doarme si pana la 6 dimineata; mananca (la lumina de tv, nu la bec), il pun in patutul lui si mai doarme pana la 8 si ceva dimineata. Nu pot spune ca m-am chinuit eu foarte tare sa ii fac program, pe la 2 luni si jumatate si l-a facut singur.
Cred ca tine si de copil, programul de noapte, ca baietelul unor rude se trezeste si acum, la aproape 3 ani si cere lapte noaptea.
Mult succes si cat mai multe nopti dormite!

Lia, mama lui Andrei-Alian (24.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata, va invit la o cafea si o cana cu lapte. Sa aveti un week-end minunat si copii sanatosi si cuminti.

Valen, multumim de aprecieri, ma simt tare mandra , simt cum creste inima in mine cand imi lauda cineva copilul.

Pt grupul pus pe slabit in special pt mamicile care alapteaza.
Am gasit un articol pe DC, care pe mine m-a pus un pic pe ganduri: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=817. In mare, ideea e ca nu trebuie sa slabesti prea rapid, sa nu se faca o dezintoxicare prea puternica, pt ca toate toxinele care se elimina, se elimina in lapte . Mi s-a parut plauzibil, asa ca eu am decis sa slabesc ca si pana acum, leeeeent dar sigur . In 4 luni, am slabit de la 60 la 55 fara nicio dieta, ba chiar scapam aproape zilnic cate ceva dulce (NU faceti ca mine). Dar am facut un pic de miscare aproape in fiecare zi, ba plimbari mai lungi cu David in marsupiu, ba bicicleta. Acum o sa scot doar dulciurile, iar restul o sa ramana la fel si daca o sa se mentina ritmul de slabit, eu o sa ma declar multumita.

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Anto, sanatate si Soniei.
Monica, felicitari pentru ridicatul in picioare! (sper ca am retinut corect)

Aseara am fost la o ora de aerobic; a fost foarte fain, nu m-am oprit nici macar o data (spre deosebire de citeva fete mai tinere si mai slabe care au facut doar jumatate din exercitii). Ieri am si calcat foarte rau 'pe alaturi' pentru ca a fost party in firma, dar miercuri cred ca imi ating targetul de ~400 gr pe saptamina.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Vivela, v-am admirat pozele; mie mi se pare ca Davidush seamana cu sotul. Pai ai slabit foarte bine, 1 kg si ceva pe luna, asa imi doresc sa slabesc si eu.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ioana, cei care ne cunosc pe amandoi spun ca nu-si dau seama cu cine seamana mai mult, dar asta pt noi doi, eu si sotul, cam semanam. Oricum, el ar fi super incantat sa stie ca fi-su seamana cu el (deh, orgoliul masculin).

Da, eu sunt multumita de cum am slabit, mai ales ca nu am tinut nicio dieta (dar alaptat+nesomn...).

Eu continui sa ascult La vaca Lola (pt a 4425 oara) , din cauza de copil marait, care tace ca prin farmec la melodia asta. Sper sa nu fie asa toata ziua, ca si ieri a fost la fel...

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vivela, imi dai si mie link-ul cu vacutza? Ca nu mai stiu la ce pagina era!!! Pliiiz pliiiz pliiiiiz!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput