Strumfi de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
CarlaV spune:
Vivela, daca gasesti razatoare in Cora Pantelimon te rog sa scrii si aici, ca si de noi e mai aproape acolo. Eu deocamdata i-am facut cu razatoarea de sticla pe care a folosit-o si maica-mea la mine.
Musetto, ti-am zis ca m-am indragostit de Los Alamos dinainte, acum cand vad pozele voastre mai ca-mi vine sa ma urc in avion. Superbe locurile acelea, si Santa FE si Florida Keys... Iar domnisoara ta e o frumusete, o sa-mi salvez pozele in calculator sa-i arat si Sabinei.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Anya20 spune:
aaa, vivela...ce nebunie cu "vaca lola"...anya a invatat deja versurile (dealtfel pline de substrat si foarte complicate ). asa ca s-a nascut un nou hit...cred ca o sa-mi moara si ultimii neuroni ramasi...
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
sunflower1979 spune:
anya, multumesc de raspuns! tocmai asta vroiam sa stiu daca il cumperi sau e musai sa fie facut in casa. acum mai e si tnuva...nu stiu ce parere ai de el.
de homeopate e exact cum spune anya (ca ea stie cel mai bine) - tratamentul e personalizat. trebuie vazut pacientul. cu denis am fost si l-a palpat pe la gat, cap, m-a intrebat multe despre istoricul bolilor din familie si multe alte chestii... in plus eu sunt din piatra neamt si nu stiu daca te-ar ajuta numele dr. mele - oricum e Stincescu Liliana. ea incurajeaza si medicina naturista sau ma rog...sa folosim naturalul cat mai mult posibil...iaurt facut in casa, uleiul de masline pt piele, taratea de grau pt baita si multe altele. de altfel mi-a dat si mie o multime de sfaturi privind alimentatia cat alaptez si a fost singura din orasul asta care a zis ca atat cat alaptez ea nu vrea sa-i dau copilului nici apa, nici ceai, nimic (ma rog, pana la 6 luni). si a fost incantata ca m-am informat despre alaptat chiar si de pe net, nu ca altii.....
vaca lola ii place mai mult lui mami si cred ca feciora-meu se distreaza de scalambaielile mele.... e haioasa! multumim!
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2170658217/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
Anya20 spune:
nu mai suport!!! este a suta oara cand ascult vaca lola. nu mai am scapareee!!!("mamiiiiii, mai veau la vaca lola!!!")
cine m-o fi pus?!
Vivela spune:
quote:
Originally posted by Anya20
nu mai suport!!! este a suta oara cand ascult vaca lola. nu mai am scapareee!!!("mamiiiiii, mai veau la vaca lola!!!")
cine m-o fi pus?!
Eu v-am avertizat ...
vaca lola ---> mama loca !!!!
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
Maria1111 spune:
Multumesc mult de raspunsuri; cred ca o sa ma ajute mult sa ii reglez somnul strumfitei.
brazuca25 spune:
Aseara Vaca Lola ne-a scapat de plansul la baitza si a ras strumfita rau de tot.
Razatoare de plastic a gasit sotul in piata in Obor sau in hala tot acolo. Si eu cautasem o gramada dar a avut el mai mult noroc.
Azi am avut o stare de rau fff mare de eram gata sa lesin asa ca pe ziua de azi nu am mai tinut cura. Nu stiam ce sa mai bag sa imi creasca glicemia putin.Maine sunt din nou pe baricade.
Deni merge de-a busilea dar in spate ca racul ca doar racushor s-a nascut. Inca nu prea stapaneste ea tehnica, dar exerseaza la greu.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Deni la 5 luni
andutzy spune:
m-ati spart! Sunt in urma cu noutatile, e clar! ce e vaca Lola? Pe DC+ nu gasesc nimic cu acest nume!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by Vivelaquote:
Originally posted by Anya20
cine m-o fi pus?!
Eu v-am avertizat ...
vaca lola ---> mama loca !!!!
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
noroc ca anyei i s-a facut somn intre timp si s-a culcat. dar nu garantez ca vecinii n-au invatat versurile...