Strumfi de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 19
cafera spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Daria mea si-a serbat implinirea a 6 luni facand azi kk de 6 ori. Nu a mai facut asa de cand avea o luna. Ieri am vazut la baitza de seara si un fel de spuzeala rosie pe burtica si spate (peste zi nu o avea) care pana dimineata i-a trecut. Nu mi s-a parut nimic altceva suspect la ea, sper sa nu avem probleme la vaccinul de maine.
Parca e un facut. De fiecare data ( la 2, 4,6 luni) cand i se aproprie ziua vaccinului face ceva.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
Poate ati introdus un aliment nou. O mai alaptezi? Imi pare tare rau, cred ca ai fost ingrijorata.
Vroiam sa-ti spun de multa vreme ca ai o Dariuta superba si sunteti o familie tare frumoasa. Maine sa fiti OK!
poze cu Dariuta mea
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
cafera spune:
quote:
Originally posted by caferaquote:
Originally posted by ddanagh
Daria mea si-a serbat implinirea a 6 luni facand azi kk de 6 ori. Nu a mai facut asa de cand avea o luna. Ieri am vazut la baitza de seara si un fel de spuzeala rosie pe burtica si spate (peste zi nu o avea) care pana dimineata i-a trecut. Nu mi s-a parut nimic altceva suspect la ea, sper sa nu avem probleme la vaccinul de maine.
Parca e un facut. De fiecare data ( la 2, 4,6 luni) cand i se aproprie ziua vaccinului face ceva.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
Poate ati introdus un aliment nou. O mai alaptezi? Imi pare tare rau, cred ca ai fost ingrijorata.
Vroiam sa-ti spun de multa vreme ca ai o Dariuta superba si sunteti o familie tare frumoasa. Maine sa fiti OK!
poze cu Dariuta mea
oate ati introdus un aliment nou. O mai alaptezi? Imi pare tare rau, cred ca ai fost ingrijorata.
Scuze, sunt adormita, am scris in continuarea ta.
ALEXIA2007 spune:
Cafera mersic de urari, cizmulitele nu sunt din tara, am mai cautat si la noi peste tot si nu am gasit,nu am decat o pereche,si mi-as dori sa mai cumpar dar nu gasesc,si eu am o probleme cu hainutele de copii cu greu ma deslipesc din magazine de copii,cu mine nu prea am acceiasi problema
Mirela mami de Alexi-Ilinca(20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/
musetto spune:
Alexia, la multi ani!!!!!!!!
Luna draga, pe unde umbli? Da si tu un semn de viata si zi-ne ce mai face Cezara! Eu am pus pozele asa cum am promis si astept sa vad daca iti plac :)
Carla, imi pare tare bine ca ti-au placut pozele, mai ales cele cu Sonia :)
Fetelor, eu am patit azi o "bucurie" de proportii. Incercand sa fac curat in debaraua din camera in care dorm cu Sonia, am gasit mold (mucegai mai pe romaneste)! Din cate stiu este f. periculos, am citit pe internet ca au fost si cazuri in care au murit bebei de la asa ceva si asta fara stie nimeni initial cauza! :(((
Am zis ca e bine sa va spun si voua, nu ca sa va panicati, ci ca eventual sa va controlati si voi fiecare coltisor din casa, ca nu e de glumit cu asa ceva. Noi o sa chemam pe cei de la rental office sa vada ce se poate face si e foarte posibil sa ne si mutam de aici (la fel a facut o alta familie asta-vara).
Of, si cand ma gandesc ca apartamentul asta ne-a atras mai ales pt ca e nou-nout si noi suntem primii locatari. Am zis ca nimic rau nu poate sa apara si uite ca a aparut :((
Incerc sa nu ma panichez prea rau, dar cred ca luni il sun si pe doctorul Soniei, sa vad daca nu a afectat-o deja cu ceva. Habar nu am care ar fi eventuale simptome si nici nu stiu de cat timp e acolo (mucegaiul). Multa sanatate la bebici si nu uitati sa va controlati si voi casele ...
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
poze
cafera spune:
Si eu sunt mutata in casa de 7 luni. Si sunt disperata din aceeasi cauza: mucegaiul. Mi-a aparut in multe locuri, sterg mereu cu solutii speciale si am pus si aparate de dezumificat. Nu stiu cata eficienta au. Camera Ilincai e singura care a scapat fara aceasta problema. Mi-ai bagat un cui. Maine sun doctorul.
ALEXIA2007 spune:
Eu am avut o garnitura la teava de la centrala stricata si sa scurs apa am vazut dupa 2 zile dupa ce sa uscat peretele care era din rigips, am vazut ca sa facut un mucegai de toata frumusetea.Si eu m-am speriat,dar daca nu stai de mult in camera cu probleme si o rezolvi imediat nu ar trebui sa i-ti faci griji, daca ar fi mai de demult mucegaiul, are un miros foarte intepator, de ranced si umezeala,ai fi sesizat fara sa scotocesti intamplator.ar trebui sahttp://www.flickr.com/photos/22288778@N04/ razi toata nenorocirea de acolo este o solutie anti mucegai si sa varuiesti din nou.
Mirela mami de Alexia Ilinca(20.07.2007)
cafera spune:
Eu nu-mi pot imagina de unde atata umezeala la mine in casa. Am izolat-o termic si credeam ca e de ajuns. Oare nu trebuia sa folosim var lavabil pentru prima zugraveala?
ALEXIA2007 spune:
Mucegaiu apre in general daca peretele este umed sau este condens(peretele exterior este rece, nu este bine izolat si in camera este cald) Intradevar,daca stai intr-o incapere cu mucegai esti predispus la asm,dar nu cred ca este cazul.
Mirela mami de Alexia-Ilinca(20.07.2007)
cafera spune:
Am citit acum pe net despre mucegai si o cauza ar fi si teperatura ridicata combinata cu umezeala. E drept ca eu am 26-27 de grade in casa. Maine mut iar mobila din loc. Imi pare rau ca e totul nou si totusi m-a confrunt cu starea asta neplacuta.
cafera spune:
Alexia 2007, iti trimit un PM.