Strumfi de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 20
ALEXIA2007 spune:
Cafera daca ai casa noua si nu sau uscat bine peretii natural si ai dat drumu la caldura cam asa se intampla.
Mirela mami de Alexia-Ilinca(20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/
cafera spune:
oooooooooooooo, ce pacat ca nu il ai activat...
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
cafera spune:
Da, multi ne-au spus ca si geamurile termopan favorizeaza...Mai bine ramaneam in cuibusorul nostru mic. Casa mare...probleme multe.
cafera spune:
quote:
Originally posted by ALEXIA2007
nu stiu ce trebuie activat
Ca sa poti primi mesaje private trebuie activat PM. Daca observi la mine este cu rosu. Eu nu mai stiu unde am umblat sa-l activez. Ma uit si-ti spun.
Blueiris spune:
Buna fetelor. Hop si eu in miez de noapte!
Saptamana asta am vazut filmulete frumoase de la Cristina26 si Lid. M-am ambitionat si eu insa trebuie mai intai sa gasesc o modalitate de a transfera ce-am filmat in computer la calitate buna.
La multi ani!!! bebicilor care au implinit azi un numar de luni. Ssssh, nu spunem cate ca suntem fetite si nu ne dam varsta in vileag.
Am vazut 3 minunatii pe-o canapea galbena. O cretulina cu ochisori albastri, o rotunjoara cu doi dintisori si o fotomodela frumos imbracata. Felicitari Karli si Alina, pentru c-ati transmis asemenea gene frumoase.
Alexia2007, Alexia ta este foarte scumpa. Are niste obrajori de-ti vine sa musti din ei.
Cat despre cura, eu ma tin bine pe baricade. Doar ieri am dat iama in cate ceva c-am fost la o aniversare dar dupa ora 16 n-am mai pus gura pe nimic, deci cred ca se compenseaza. Am reusit sa smulg de la sosu o promisiune ca la 5 kile date jos imi ia niste adidasi rusinos de scumpi, la care salivez de multa vreme. Asa zic eu dar o sa fac ca si pana acum. O sa aterizez la magazinele de copii unde o sa fac praf toti banutii. Dar merita sa ma tin agatata-n motivatie cu adidasii astia. Plus ca ma gandeam sa-mi atarn undeva la vedere niste blugi care nu-mi vin si dupa care sufar tare...
Mami de Maria
cristina26 spune:
Blueiris abea asteptam sa vedem filmuletul pe care il faci. Felicitari ca poti sa te tii de cura, acum ca am auzit ca tu te tii m-am ganit sa nu mai mananc in seara asta mancare nesanatoasa. Ma duc sa ma culc sa nu mai mananc.
Noapte buna tuturor!
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cafera spune:
Cristina, poate ne mai pui cateva poze noi. Asa...speciale, cum ne-ai obisnuit. Multumim anticipat.
Pe domnisoara Adeluta o asteptam sa prezinte moda, iar pe Luna sa ne mai arate ce palarii i-a mai achizitionat Cezarei.
cafera spune:
Cand va treziti, poate schimbati capitolul, ca in asta, cred ca v-ati saturat de mine. Va aduc flori, asa de dimineata, sa aveti o saptamana frumoasa, in care sa va bucurati alaturi de puii vostrii.