Strumfi de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
cafera spune:
quote:
Originally posted by cafera
Eu anul asta am terminat de construit casa si am avut nisip... cu camioanele. De la balastiera. Nisipul asta e de pe malul raului, deci. Am observat ca pastreaza radacinoasele in aceeasi stare, impiedicand oarecum deshidratarea. Nu acelasi lucru se intampla daca le tii in frigider. In ultimul caz, dupa o saptamana, sunt complet uscate.
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
Anul trecut...tot in 2007 ma cred.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
Superbe fete. M-am uitat de 3 ori la ele. Sunt atat de dragalashe.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
ALEXIA2007 spune:
Salutare! astazi Alexia a inplinit 6 luni La multi ani! si celorlalti bebici din 20 noi am sarbatorit de dimineata pana acum cand ni sa linistit casa,este liniste am avut copi de varste diferite
Mirela mami deAlexia-Ilinca(20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1
aylin_tarcan spune:
gabriela, multumim pentru urare. maine vine urarea si pentru voi. dar maine, ca asa se cuvine.
eu nu ii dau almei inca nimic in afara de laptic. maine mergem la nenea doctorul sa vedem ce am facut luna asta.
alma nu s-a rostogolit inca. ce sa ii fac. daca nu ii place miscarea asta! ea tot cu pedalatul si inotatul!
amandine nu, dar crema de zahar ars, da
am vizionat 3 domnisoare ilene cosanzene
mandrul meu, dupa ce s-a cacait ca e scump chicco polly, l-a pocnit dintr-o data si a fost la cora si l-a luat. asta exact dupac e eu vorbisem cu tanti pentru scaunul de la pilsan. asadar, suntem fericiti posesori de chicco polly.
cura s-a dus pe apa sambetei. am fost la aniversari, am mancat torturi si prajituri. si sport deloc. de luni insa....
La multi ani bebitilor ce isi sarbatoresc jumatate de an!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
fianna spune:
Am fost si noi la Cora dupa Chicco Polly. Asta dupa ce l-am convins pe sotul meu ca sa nu luam Inglesina Zuma ca si Polly e fain. Doar ca, nu mi-a placut. Asa ca nu l-am mai luat.
N-a fost drumul degeaba ca mi-am luat altele- apa de beblusi Baby Water e 5 lei la cora fata de alte magazine unde am vazut-o cu 7 lei.
Am hotarat sa astept Baby Expo sa iau de acolo scaun, aveti idee cand e urmatorul?
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
fianna spune:
Petra la multe luni si apoi ani!!!
Poate dau si eu o fuga maine la doctor, ca matei inca mai tuseste
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
Daria mea si-a serbat implinirea a 6 luni facand azi kk de 6 ori. Nu a mai facut asa de cand avea o luna. Ieri am vazut la baitza de seara si un fel de spuzeala rosie pe burtica si spate (peste zi nu o avea) care pana dimineata i-a trecut. Nu mi s-a parut nimic altceva suspect la ea, sper sa nu avem probleme la vaccinul de maine.
Parca e un facut. De fiecare data ( la 2, 4,6 luni) cand i se aproprie ziua vaccinului face ceva.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
ALEXIA2007 spune:
Ce faceti sa scapati de vaca lola o fredonez incontinu,Alexia nu i-a dat mare importanta,dar eu o am in cap mereu.
Mirela mami de Alexia-Ilinca(20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/
cafera spune:
Ma bucur ca sunt atatia bebei nascuti pe 20. Sa cresteti mari si frumosi!
cafera spune:
quote:
Originally posted by ALEXIA2007
Salutare! astazi Alexia a inplinit 6 luniLa multi ani! si celorlalti bebici din 20 noi am sarbatorit de dimineata pana acum cand ni sa linistit casa,este liniste am avut copi de varste diferite
![]()
Mirela mami deAlexia-Ilinca(20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1
Sunt superbe ultimele poze cu Alexia. E tare eleganta, iar cismulitele m-au facut sa-mi doresc si eu pentru Ilinca. (Astazi numai pofte am avut; ba helanca cu flori a Adelutei, acum cismele Alexutei). Chiar ma intrebam ce faceti. Am o slabiciune pentru ea, deoarece e tiza cu fetele mele.